Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ty wle ... si mě dostal , se sem na me chodej koukat co tu delam takovej vybuch smichu sem dlouho nemel. :palec2:

nojo stane se... :smich: ...  si to měl oddělim pomlčkama takhle sem si zlomil jazyk při čteni

koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co lol lol

hehe :) jo je tu fofr .) - no stiham u toho jeste objednavky :)

koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co lollol

to víš dělník s nadpruměrnou mzdou... :smich::smich::smich::smich::smich: .....  no dobra dam tři a ještě musim stahnout novy blechovi... :palec2::smich::smich::smich::smich:

to víš dělník s nadpruměrnou mzdou... :smich::smich::smich::smich::smich: .....  no dobra dam tři a ještě musim stahnout novy blechovi... :palec2::smich::smich::smich::smich:

Tendle sem nepobral .)

No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu :) pak je zase hodinu klid .)

hochů, kam ten svět spěje :kuk: Dělník s nadprůměenou mzdou co jen kouká na filmy a tahá péčko :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Tendle sem nepobral .)

No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu :) pak je zase hodinu klid .)

ja myslel že baris to stou praci myslel na mě.....tak sem to splet já

hochů, kam ten svět spěje :kuk: Dělník s nadprůměenou mzdou co jen kouká na filmy a tahá péčko :smich::smich::smich::smich::smich:

někdy tak hodku dvě až tři pracuje ale to je pak hooodně nasranej

Tendle sem nepobral .)

to je ráci nápň práce ;)

někdy tak hodku dvě až tři pracuje ale to je pak hooodně nasranej

no myslel jsem to na tebe, ale to je jedno :smich:,,, tj to už je nadprůměr 2až 3 hodiny pracovat lol

Ráco ser na stahovaní : Ondra mi poradil www.zvraceny.cz - tam naleznes dost materiálu na ukájení dlouhé chvíle :smich:

hehe :) jo je tu fofr .) - no stiham u toho jeste objednavky :)

já to myslel na rácu, to je jasný, že ty musíš makat pořádně, aby sis vydělal na pořádný kola a nemusel tam mít plecháče s poklicema z tržnice lol lol

neumim parkovat tak stejnak bych ty litaky akorat vorval :)

Ráco ser na stahovaní : Ondra mi poradil www.zvraceny.cz - tam naleznes dost materiálu na ukájení dlouhé chvíle :smich:

tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... :smich: ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com

tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... :smich: ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com

Mě chceš nachytat viď :smich:;)

neumim parkovat tak stejnak bych ty litaky akorat vorval :)

tak to bys měl to auto hodit ze skály, k těm dalším FII co to tam už zaplňujou :smich: :smich: A chodit rači pěšky něž někoho nemile překvapíš až si mu při parkováná pohraješ s autem lol

jasný, uplnou náhodou :smich: :smich:

jasný, uplnou náhodou :smich::smich:

jj uplně nahodou.... :smich:

Tak se tu zatím mějte, jedu k tý doktorce. A neboj ráco, nezapoměl jsem na tebe, zkusím ti vzít ten obrázek aby ti netekly slzičky lol

Upraveno od baris

Tak se tu zatím mějte, jedu k tý doktorce. A neboj ráco, nezapoměl jsem na tebe, zkusím ti vzít ten obrázek aby ti netekly slzičky lol

ok tak se měj...a pozdravuj urologa!

Já vám dám skálu :)

Tak jsem tady, to je rychlost co, se vám určitě po mě bylo smutno že nic nepíšete, aspoň to teď nemusím dočítat lol U urologa si byl spíš ty ne, když ti tekly slzičky :smich: Jinak ráco nebudeš mi věřit, ale mám obrázek! S hrochem :smich: Když jsem to měl převázaný, tak jsem jí schválně žekl, jestli dostanu obrázek, a ona se na mě tak divně podívala a odešla, v tu chvíli jsem mislel že to pro psychiatra aby si mě odvedl, sestra taky nevěděla co se děje. No a ona normálně zašla na dětský a přinesla mi obrázek :smich: :smich: :smich: jsme se sestrou dostali záchvat smíchu :smich:

hehe :)

a co ti je ?

jsem byl na operaci s nohou, takže se teď jen povaluju :smich:

To baris: Víš, proč je na tý skále taková fronta FII? Protože tam musely odtáhnout FI, který už tam ani nedojely. lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.