baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak ona tam ani není fronta FII jako spíš hromada FII pod tou skálou lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 To baris: Víš, proč je na tý skále taková fronta FII? Protože tam musely odtáhnout FI, který už tam ani nedojely. lol Ti to dalo zabrat to vymyslet cely dopoledne ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Takze smrdis na nemocenske ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tj, po takový době se ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Takze smrdis na nemocenske ? nn já jsem ještě student vy pracující holoto :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ja myslim že těch FII tam zas tolik nebude....ono taky kdo si takovej fuj tajbl koupí.... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 nn já jsem ještě student vy pracující holoto no ty woe student tak od ted nam pracujicim jedině vykat jasny ?? mladej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je pravda , ale když už někdo takovou osudovou chybu s koupí udělá, tak pak jedině ta skála no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Barine : dalsi social kteryho musim zivit .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no ty woe student tak od ted nam pracujicim jedině vykat jasny ?? mladej!! to by se ti líbilo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Barine : dalsi social kteryho musim zivit .) a já ti za to jsem moc vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to by se ti líbilo co zkus jirku ten by se možna o nechal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a já ti za to jsem moc vděčný a jaky bylo vysvědčení??? samí biče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 zkus jirku ten by se možna o nechal...... namě ještě z jménama nemůžeš, ještě to tu zas tak neznám a za druhů mám strašně špatnou paměť na jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a jaky bylo vysvědčení??? samí biče? já už vysvědčení nemám, zas tak mladej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Já přece nepsal, že jsem si to vymyslel. lol . Jinak dost času zabere si přečíst ty vaše dohady. . Taky tu nejsem pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no evers=jirka=ten co by se o..... nechal :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 já už vysvědčení nemám, zas tak mladej nejsem no tak máš index.to je podobny snad už nějaky zkoušky máš za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Já přece nepsal, že jsem si to vymyslel. . Jinak dost času zabere si přečíst ty vaše dohady. . Taky tu nejsem pořád. dohady tu píšu jenom já.....každopadně to že to někdo čte mě povzbuzuje k dalšímu pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no evers=jirka=ten co by se o..... nechal :-))) tak ten jo, ale bude si na to muset najít někoho jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no tak máš index.to je podobny snad už nějaky zkoušky máš za sebou jj mám už všechny, takže jenčekám na další semestr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak ten jo, ale bude si na to muset najít někoho jinýho no jirka ti u toho romanticky zabubnuje na činely... ...to zní lakavě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) kurva nemluvte o me jako bych tu nebyl .) Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Bimbo - ja si na to beru dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a ráco moc mě to mrzí, ale pro tebe obrázek nemám, nechtěl jsem tam hnát paní doktorku znova lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.