baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no to taky doufam....taky si řikam jaka sem matka tereza :-)))) jj si na všechny tak milej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 skoro na všechny.......ten zbytek miluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 skoro na všechny.......ten zbytek miluju... jo toho jsem si všiml, hlevně jednu konkrétní osobu co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jo toho jsem si všiml, hlevně jednu konkrétní osobu co to je to tak okaty??? doufam že si herečka nevšimne jakou fotku mam vedle monitoru .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no mě to bylo jasný že s Markem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Já už něco rozmlátim dneska , to mi poser to musej bejt vsichni tak dementni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak jsem to letmo přečetl dnešní zajímavou diskuzi a nechápu, že Vás stále dokola baví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Baví no ... asi nejsme tak zamindrakovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak to mám štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Zduř,něco mi tu uteklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak jsem to letmo přečetl dnešní zajímavou diskuzi a nechápu, že Vás stále dokola baví Tak to tě obdivuju, že si to pročítal, já bych to zavřel po první stránce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 uz se tesim dneska za bubny , se vymlatim ... to je samej kokot dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak to tě obdivuju, že si to pročítal, já bych to zavřel po první stránce :smich: Taky to nečtu , pac stejne otevres jakejkoliv list a je tam akorat ta sama habadura - " ja sem kokot , ty si kokok " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 uz se tesim dneska za bubny , se vymlatim ... to je samej kokot dneska víš že na tohle máš už zřízený nový téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Zduř,něco mi tu uteklo? myslím že ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Standis dobrá práce: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=73040&hl= Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak jako číst tady nějaký navážení mě opravdu nebaví a nejsem sám, atk ať si jdou do jinýho tématu a tam si klidně roztrhají občanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 počky a co se jako bude psat v hospodě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Koukám, že už mají oddělenej saloon. Bude to tam asi spíš taková two men show. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ahoj stando já sem v tom dneska nevině!!...pouze sem branil svoji poctivost... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ja s tim proste nesouhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ahoj stando já sem v tom dneska nevině!!...pouze sem branil svoji poctivost... :-) svůj věneček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ahoj stando já sem v tom dneska nevině!!...pouze sem branil svoji poctivost... :-) jen nekecej a kdo mi začal hanit barvu a kola lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 svůj věneček tak tak srat na hlavu mi může jen pár vyvolenych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jen nekecej a kdo mi začal hanit barvu a kola nic si nepamatuju...všechno popřu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.