Marek Vloženo 6. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2009 jo je tu nějakej divnej výčepák, že sem nikdo nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ty přece stačíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Buď došlo pivo nebo jsou všici uvědomělí a přestali chlastat. Kucí scháním tento film,je z roku 1969 a sovětskej takže spíše pro Ty dříve narozené. http://78.24.9.30/film/97441-bezhlavy-jezd...nik-bez-golovy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Ty přece stačíš Tak to moc ftipný není......ale co taky od Tebe jinýho čekat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Nazdar kamarádi,tak vás vsechny po dovolené zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 a hele....kdo je tady...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdravicko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Tak jak jste se tu meli po celou dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Stali se tu nejaky dulezity veci nebo zmeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Tak normálka , porad se tu hadáme o bombóny a kdo má většího pindíka Jinak nic ... - co u tebE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Stali se tu nejaky dulezity veci nebo zmeny? Hlavně je tu tzv. PLIVÁRNA, kde si můžeš zanadávat na koho nebo na co chceš a to i velmi tvrdě a sprostě......pochlubím se, bylo to založeno kvůli mě a Racovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Bylo to myšleno že ty jsi tu (sorry za to slovo) vedoucí a tudíž i výčepní a bez toho to v putice nejde s tím snad souhlasíš a jak to bylo včera v tv "voz to sem na dvoukoláku a piš to hráběma" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 ale majitel je raca....stížnosti tedy u něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Sakra, to je dobrej oříšek, počkejte až přijde kontrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Já myslel že kontrola jsi ty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Mary a já zase myslel, že jsem inkognito .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Ty a inkognito....to snad ani nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 To zní jako že si máme chodit bulet k RÁCOVI že to tu špatně vedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Ty a inkognito....to snad ani nejde A sakra, já se budu snažit pro příště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 To zní jako že si máme chodit bulet k RÁCOVI že to tu špatně vedeš Tak pro tebe ještě jednou a naposledy: já to tu nevedu.....jsem ten poslední v řadě.....ano.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2009 A sakra, já se budu snažit pro příště.. Dádo přiznej si to...Ty budeš furt nápadnej a vyčuhovat z řady........ jinak by jsi to ani nebyl Ty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Tak pro tebe ještě jednou a naposledy: já to tu nevedu.....jsem ten poslední v řadě.....ano.... Dej si čokoládu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Dádo přiznej si to...Ty budeš furt nápadnej a vyčuhovat z řady........ jinak by jsi to ani nebyl Ty..... Hele, hele.. jako.. víš jak, TICHO Je potřeba se zviditelnit a v politickém marketingu nás učili, že i špatná reklama je reklama.. Volby v listopadu = šance ale toliko si nevěřím, že bych byl nominován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Dej si čokoládu čokoláda je pro holky (moji přísedící..) pro chlapy to chce něco tvrdšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 pro chlapy to chce něco tvrdšího Zelenej čaj bo je dobrej na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.