Prosinec 3, 200915 r Nu vida vždyť píšu v klidu,aby Mára neměl tu psi hlavu tak pro certinku a všechny když se mi něco nelíbí tak to napíšu tady natvrdo at si to dotyčnej přebere,SZ nemusela dojit a žalovat se taky nemá to nee.
Prosinec 3, 200915 r A nebo kdyžtak napsat naplno do plivárny, tam už takovou dobu nikdo nebyl, že tam jsou už pavučiny
Prosinec 3, 200915 r Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se tě urazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal, protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se na to raději neměl vyprdnout. Upraveno Prosinec 3, 200915 r od mambo
Prosinec 3, 200915 r Autor panebože...proč to furt pitváte.......já psal že mě to už je putna a neřeím to...a nasranej nejsem......
Prosinec 3, 200915 r To je den )) Práce jak na kostele .)) Asi se na to vyseru, reknu sefovi ze at mi ubere praci ze nestiham Skodahome jj to mu řekni a ještě abys chodil na 12 abys do noci mohl hrát MW2
Prosinec 3, 200915 r dobru chut, ja mam dnes konecne nieco normalne a nie bagetu z LIDLU nemáš bagetu??ale dneska není neděle
Prosinec 3, 200915 r Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se těurazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal, protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se na to raději neměl vyprdnout. a hned máme program na odpoledne
Prosinec 3, 200915 r no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj dneska byl čaj?? ..co bylo dobrýho Ondro?
Prosinec 3, 200915 r no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj :smich: tak ještě že sis nespálil něco jinýho No nevím kde je Tom, ani na icq není
Prosinec 3, 200915 r Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém sak ale nemozem ich tu tak zverejnit
Prosinec 3, 200915 r no ja neviem neviem, dam to sem a o tyzden bude jej fotka na top 1 stahovanych erotickych obrazkov
Prosinec 3, 200915 r nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: to stym avatarom ma inac napadlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.