Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nu vida vždyť píšu v klidu,aby Mára neměl tu psi hlavu tak pro certinku a všechny když se mi něco nelíbí tak to napíšu tady natvrdo at si to dotyčnej přebere,SZ nemusela dojit a žalovat se taky nemá to nee. :076

A nebo kdyžtak napsat naplno do plivárny, tam už takovou dobu nikdo nebyl, že tam jsou už pavučiny :smich:

Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se tě

urazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal,

protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to

vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se

na to raději neměl vyprdnout. ;)

Upraveno od mambo

• Autor

panebože...proč to furt pitváte.......já psal že mě to už je putna a neřeím to...a nasranej nejsem......

To je den :))) Práce jak na kostele .)) Asi se na to vyseru, reknu sefovi ze at mi ubere praci ze nestiham Skodahome :)

jj to mu řekni a ještě abys chodil na 12 abys do noci mohl hrát MW2 lol

dobru chut, ja mam dnes konecne nieco normalne a nie bagetu z LIDLU :D

nemáš bagetu??ale dneska není neděle lol

Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se tě

urazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal,

protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to

vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se

na to raději neměl vyprdnout. ;)

a hned máme program na odpoledne :smich:

Přesně, člověk nesmí zahálet. lol

Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém :unsure:

Ondro, to si se celej oběd těšil na fotky viď? :smich:

no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj :smich:

kde je dneska Tom??zase na anglině :kuk:

no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj :smich:

dneska byl čaj?? :smich: ..co bylo dobrýho Ondro? :palec2:

:smich: :smich: tak ještě že sis nespálil něco jinýho lol

No nevím kde je Tom, ani na icq není

• Autor
kde je dneska Tom??zase na anglině :kuk:

je od včera nějakej nemocnej...

nemáš bagetu??ale dneska není neděle lol

magor :smich: :smich: :smich: :smich:

Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém :unsure:

sak ale nemozem ich tu tak zverejnit :D

a proč ne, koukni na chudáka Ondru jak se těšil, až se spálil o čaj :smich:

no ja neviem neviem, dam to sem a o tyzden bude jej fotka na top 1 stahovanych erotickych obrazkov :D

nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: :_icon_smich2:

no tak odstartujes ji karieru no :)) ti pak podekuje :)

nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: :_icon_smich2:

to stym avatarom ma inac napadlo :D

tak šup sem s fotkou ;)

potom potom :p

Počem ? lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.