Květen 5, 201114 r Ked sa dari tak sa dari.... Pondelok...taky maly kamienok na celne sklo.... Stvrtok... nedostal som prednost...zena za volantom co vam poviem :D:D
Květen 5, 201114 r Učiteľka v triede: - "Za každé zahrešenie dostanete pokutu 50 centov." Móricko sa hlási: - "Tu máš euro, ty piča prijebaná!" :smich: :smich: :smich:
Květen 6, 201114 r V to pevně doufám,vzal jsem si raději zpět stary boty,ty nové jsem měl na sobě asi 15km,takže do auta už v nich nesednu.
Květen 6, 201114 r Čau hoši, tak jak dnes vidíte hokej? Tipuju tak 4:1 pro nás A něco pro Dejva Byl pozdní večer – šestý máj – šestý máj – byl Čechů čas, Aloisův zval k hokeji hlas, kde Čechům zaváněl ráj. O Pavelcovi šeptal dnešní Blesk, že Slovákům zbyde po hokeji jen stesk. Dali jsme góla, v Bratislavě náhlý bol, Brečel prý každý správný čobol. Hokej jsme vyhráli velká sláva, Slováky skolili jak horká láva. Další nás potká ten východní hnus… Mám dojem, že to bude RUS …
Květen 7, 201114 r :D pohoda ja som aj tak stavil na cechov len ma mrzi ze ked sme uz prehrali tak skoda ze nie 3:5 to by som vyhral potom 40€
Květen 7, 201114 r nechystate sa niekto...uvazujem nad tym trocha...keby siel niekto z vas tak by som aj mozno siel
Květen 7, 201114 r Tak to je škoda, že ti sázka nevyšla Já se nejspíš podívat pojedu, tak se tam kdyžtak uvidíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.