Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Bodré podoledne ;)

Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku.

Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku.

Tebe ten osud poslední dobou nešetří :)

Co se to dneska dělo se serverem skodahome.cz, nevíte někdo?

Co se to dneska dělo se serverem skodahome.cz, nevíte někdo?

ja som tu od rána a všetko mi fičí ako má... :)

No já se sem nějak nemohl dostat...

čus....

nejaka kurva zlodejska mi ukradla spolujazdcov stierac ! ! ! ruky odtat ! ! ! :aggressive: :aggressive: :aggressive:

skoro nove asi mesiac pouzivane VALEO....24€ shit !

Z toho si nic nedělej, mě už ukradli i obyčejné stěrače (ani to nebyly ty flat) z O1. Oba. Ráno jsem nastoupil do auta, že vyjedu a koukám, že to přední sklo vypadá nějak jinak a až manželka mě nakopla, že mi chybí stěrače :))

dobre ranko, tak sluzobak uz opraveny :)

Nazdaj bando.Mame se? U mě dobvý prckové se snaží mě nezničit,tak zatim valčime v poho.

z vlatni skusenosti bych přimihal rum do sunaru a deti spi jak zabite :-) Rodiče to kdysi testovali na mě,se mi před nedavnem přiznali

Já myslel, že spíš pivo a ne rovnou rum :)

Pivo už chlastaj normalně,starši ta si vzdycky lízne udělá ksicht a malou jsem nedávno přistih jak dojíždí pivo z prazdny flašky v bedně nenapadně a potichu až sme si řikaly kde je bylo moc podezdřelé ticho.

dobre rano :D:prc::p:smich:lol

Dobré ráno ;)

Mamu uz mame doma,tak mužu holkám omezit režim,ale protože nam to docela šlapalo tak to nebudu s tim volnějšim režimem přehanět.

Teď dřepím na školeni řidiču,každoročni opruz o hovně.

Zdárec borci , tak jak tu válčíte ? :)

Bodré podoledne

Nazdaj zdaj zdaj zdaj. Tak co planujete na pateční večer,docela bych něco grilnul tak uvidíme zda nedorazí slibované bouře to bych zas hlídal kroupy abych stih dát deku na kapotu a strechu.

My dneska s mou drahou polovičkou slavíme 10leté výročí, co jsme spolu. Takže večer bez dětí :)

...chtěl jsem říct večeře bez dětí :p

Upraveno od Sakal77

Tak to přeju přijemny večer bez dětí,teda večeře bez dětí.

Koukám že se policia vyzbrojuje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.