Květen 16, 201114 r Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku.
Květen 16, 201114 r Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku. Tebe ten osud poslední dobou nešetří
Květen 17, 201114 r Co se to dneska dělo se serverem skodahome.cz, nevíte někdo? ja som tu od rána a všetko mi fičí ako má...
Květen 17, 201114 r čus.... nejaka kurva zlodejska mi ukradla spolujazdcov stierac ! ! ! ruky odtat ! ! ! :aggressive: skoro nove asi mesiac pouzivane VALEO....24€ shit !
Květen 18, 201114 r Z toho si nic nedělej, mě už ukradli i obyčejné stěrače (ani to nebyly ty flat) z O1. Oba. Ráno jsem nastoupil do auta, že vyjedu a koukám, že to přední sklo vypadá nějak jinak a až manželka mě nakopla, že mi chybí stěrače )
Květen 18, 201114 r Nazdaj bando.Mame se? U mě dobvý prckové se snaží mě nezničit,tak zatim valčime v poho.
Květen 18, 201114 r z vlatni skusenosti bych přimihal rum do sunaru a deti spi jak zabite :-) Rodiče to kdysi testovali na mě,se mi před nedavnem přiznali
Květen 18, 201114 r Pivo už chlastaj normalně,starši ta si vzdycky lízne udělá ksicht a malou jsem nedávno přistih jak dojíždí pivo z prazdny flašky v bedně nenapadně a potichu až sme si řikaly kde je bylo moc podezdřelé ticho.
Květen 19, 201114 r Mamu uz mame doma,tak mužu holkám omezit režim,ale protože nam to docela šlapalo tak to nebudu s tim volnějšim režimem přehanět. Teď dřepím na školeni řidiču,každoročni opruz o hovně.
Květen 20, 201114 r Nazdaj zdaj zdaj zdaj. Tak co planujete na pateční večer,docela bych něco grilnul tak uvidíme zda nedorazí slibované bouře to bych zas hlídal kroupy abych stih dát deku na kapotu a strechu.
Květen 20, 201114 r My dneska s mou drahou polovičkou slavíme 10leté výročí, co jsme spolu. Takže večer bez dětí ...chtěl jsem říct večeře bez dětí Upraveno Květen 20, 201114 r od Sakal77
Květen 20, 201114 r woooooooooooooooow http://www.automoto.sk/clanok/184944/policajna-skoda-fabia-rs-s-balistickou-ochranou
Květen 20, 201114 r Tak to přeju přijemny večer bez dětí,teda večeře bez dětí. Koukám že se policia vyzbrojuje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.