Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku.

Vloženo

Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku.

Tebe ten osud poslední dobou nešetří :)

Vloženo

Z toho si nic nedělej, mě už ukradli i obyčejné stěrače (ani to nebyly ty flat) z O1. Oba. Ráno jsem nastoupil do auta, že vyjedu a koukám, že to přední sklo vypadá nějak jinak a až manželka mě nakopla, že mi chybí stěrače :))

Vloženo

Pivo už chlastaj normalně,starši ta si vzdycky lízne udělá ksicht a malou jsem nedávno přistih jak dojíždí pivo z prazdny flašky v bedně nenapadně a potichu až sme si řikaly kde je bylo moc podezdřelé ticho.

Vloženo

Mamu uz mame doma,tak mužu holkám omezit režim,ale protože nam to docela šlapalo tak to nebudu s tim volnějšim režimem přehanět.

Teď dřepím na školeni řidiču,každoročni opruz o hovně.

Vloženo

Nazdaj zdaj zdaj zdaj. Tak co planujete na pateční večer,docela bych něco grilnul tak uvidíme zda nedorazí slibované bouře to bych zas hlídal kroupy abych stih dát deku na kapotu a strechu.

Vloženo (editace)

My dneska s mou drahou polovičkou slavíme 10leté výročí, co jsme spolu. Takže večer bez dětí :)

...chtěl jsem říct večeře bez dětí :p

Editováno: , autor: Sakal77

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...