Červen 22, 201114 r jiří-jelikož se mi tam chechttáš tak z toho odvozuju,že zkouška dopadla na takže taky gratulejšn. Jo motorka a Vlastík lehčí o 30kilo to nebylo zas tak špatny spojení pro děvčátka vcelku lákavé. jo a na tohle cholky taky dost
Červen 23, 201114 r kluci přemýšlím už přes týden že si koupím bike na ježdění a mám z toho hlavu jako meloun už
Červen 23, 201114 r taky nad něčím přemýšlím. mám starou silničku a potřebuje vyměnit. na cestu po Praze to není
Červen 23, 201114 r no já chtěl něco +-20,ale už jsem na 30 a to sem nechtěl nic drahýho tak tolik do toho zatím nechci dát, snad se mi podaří sehnat něco levnějšího
Červen 23, 201114 r ty woe vy máte starosti já sem lakomej koupit dva new pláště za 3stovky na mého letityho favouše,kteryho stryc dotáhnul z NDR :-)
Červen 24, 201114 r já je taky nedam aspon mám vymluvu že nemůžu jezdit na kole....kolega z práce jezdí celkem dost a furt mě táhá někam na 50-60km výšlap :-))) a to by mě asi zabilo :-)
Červen 24, 201114 r to není zas tak moc aspoň by jsi nohu hezky procvičil já snad teď objednám z aukra jiný rám a dodělám si silničku, ta stavající už není k dobrému požitku z jízdy
Červen 24, 201114 r no nevim mě přijde že při jizdě autem jak šlapu na pedál plynu tak cvičim až-až :-)
Červen 24, 201114 r nevím, nevím. zkusím se zeptat nějakýho odborníka :smich: asi dělám někde chybu :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.