Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ano každej rok na prohlíku, která stojí po sezoně 300,-Kč a s výměnou oleje do 500,-Kč.....to si myslím za tu záruku stojí ne ;)

tak pokud ti to garantují takto tak no problemo :) ,ale určo počítej ještě vzduch.filtr,svíčku + něco k tomu,třebas unašeč,bowden,nůž atd. časem,7let to určo nevydrží

Dobjej,jak se máme,já dnes pracovně a zejtra si jedu sned užít do Pačejova na rallysprint. ;)

Já měl jet taky, ale místo toho balím věci :aggressive: na stěhování se do Domažlic!!! :)

Ale copák budeš hu nás dělati. ;)

Dobjej večer. ;)

Nazdaj prdi dnes naposled v pjáci a začíná dovča.Od čtvrtka do neděle na panskej jízdě a pak je ještě co dělat na zahradce a doma. ;)

Ahoj vsem, po delsi dobe :)

Dobré ráno :)

Čus tome, se tu taky ukážeš jo? ;)

Nazdaj zdravim z pansky jizdy,sice ted leje jak svina,ale zabava neklesa a s pribivajici hladinou alkoholu to ubec nevadí.

Ahoj Libore, no mel jsem ted trosku krusnejsi obdobi a tak po necelem roce jsem opet zde a mozna budu mit opet fabku, audin jsem si uz uzil az az :)

čus, tak je dobře, že se tu zas budeš objevovat ;)

Nazdarek bando tak dovča pomalu končí a v pondělí se de makat.

Ahojky zpět Tome,koukám že FI je hodně dobře udělany auto,když se k ní lidi vracej škodofka muže bejt pyšná.

Taky dobvé ranko.

Kjasné nedělní ranko,mam prosbičku kdo mate etku potřeboval bych zjistit zda vnitřní homo kloub(u převodovky) je u HTP bez posilovače stejnej jako s posilovačem bo ne. Spodek u kola je jinej ma miň zubu potřebuju konečně vyřešit cvakaní(ťukaní)při akceleraci a při točení do prava dikes.

• 2 týdny později...

Ale copák budeš hu nás dělati. ;)

Nu jako Kdyňák se motam po okrese a hledám, kde zapustit kořeneny! :prc: Nu a vypadá to na Domažlice už jsem se sem vrátil podruhé. lol Do rodné Kdyně se mi nechce rodina na blýzku a v Horšovském Týně kde jsem rok pobýval - v Tejně a v prdeli je stejně!!! :smich:

tak že: Vítáme Vás hu nás!

Ahojky! :)

Tady je pozvánka na jeden z posledních čistě škodováckých srazů tohoto roku:

20. ŠKODA SRAZ - Běšiny u Klatov

14.-16.října 2011

Eurocamp Běšiny (směr Sušice)

více info na: www.skodateam.cz

:palec2::palec2::palec2:

• 2 týdny později...

Je tu ještě vubec někdo? :smich:

Joo šem tu,co je noveho,kromě toho,že je tu furt narváno.

čus Vlasto, nového vubec nic, už ani Ondra sem nechodí :D

Dobrý večer! :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.