Srpen 4, 201114 r ano každej rok na prohlíku, která stojí po sezoně 300,-Kč a s výměnou oleje do 500,-Kč.....to si myslím za tu záruku stojí ne tak pokud ti to garantují takto tak no problemo ,ale určo počítej ještě vzduch.filtr,svíčku + něco k tomu,třebas unašeč,bowden,nůž atd. časem,7let to určo nevydrží
Srpen 5, 201114 r Dobjej,jak se máme,já dnes pracovně a zejtra si jedu sned užít do Pačejova na rallysprint.
Srpen 16, 201114 r Nazdaj prdi dnes naposled v pjáci a začíná dovča.Od čtvrtka do neděle na panskej jízdě a pak je ještě co dělat na zahradce a doma.
Srpen 19, 201114 r Nazdaj zdravim z pansky jizdy,sice ted leje jak svina,ale zabava neklesa a s pribivajici hladinou alkoholu to ubec nevadí.
Srpen 26, 201114 r Ahoj Libore, no mel jsem ted trosku krusnejsi obdobi a tak po necelem roce jsem opet zde a mozna budu mit opet fabku, audin jsem si uz uzil az az
Srpen 27, 201114 r Nazdarek bando tak dovča pomalu končí a v pondělí se de makat. Ahojky zpět Tome,koukám že FI je hodně dobře udělany auto,když se k ní lidi vracej škodofka muže bejt pyšná.
Září 4, 201114 r Kjasné nedělní ranko,mam prosbičku kdo mate etku potřeboval bych zjistit zda vnitřní homo kloub(u převodovky) je u HTP bez posilovače stejnej jako s posilovačem bo ne. Spodek u kola je jinej ma miň zubu potřebuju konečně vyřešit cvakaní(ťukaní)při akceleraci a při točení do prava dikes.
Září 13, 201113 r Ale copák budeš hu nás dělati. Nu jako Kdyňák se motam po okrese a hledám, kde zapustit kořeneny! Nu a vypadá to na Domažlice už jsem se sem vrátil podruhé. Do rodné Kdyně se mi nechce rodina na blýzku a v Horšovském Týně kde jsem rok pobýval - v Tejně a v prdeli je stejně!!! tak že: Vítáme Vás hu nás!
Září 15, 201113 r Ahojky! Tady je pozvánka na jeden z posledních čistě škodováckých srazů tohoto roku: 20. ŠKODA SRAZ - Běšiny u Klatov 14.-16.října 2011 Eurocamp Běšiny (směr Sušice) více info na: www.skodateam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.