Září 29, 201113 r Dobré ranko tak to stou učastí tady budem mušet něco udělat.Zavedem striptejz. KLIKNI Upraveno Září 29, 201113 r od Vlasta
Září 30, 201113 r Když klikneš tak třesou. no vida už se to tu rozjíždí a pak že češi chlastaj houby všichni nejradši
Říjen 3, 201113 r nie, je to v poriadku, aspon vidis ze sme zdravi. dnes je katastrofalny pondelok. urcite je maximalny zatazovo-lenivostny stupen. kua, esteze som plateny od hodiny, a nie od vykonu
Říjen 3, 201113 r Prajem všetkým dobrý večer... Mám tu jeden vtip na rozveselenie : Hippies nastúpi do autobusu a všimne si, že tam sedí krásna mladá mníška. Prisadne k nej a po chvíli sa spýta, či by s ním chcela mať sex. "Nie!", odpovie mníška. "Ja som sľúbená jedine Bohu. Potom vstane, a urazená vystúpi na ďalšej zástavke. Vodič autobusu počul túto konverzáciu a zavolá mladého hippie: ... ... "Já ti poradím, ako ju dostať. Ona sa chodí modliť každú noc na cintorín. Prezleč sa do nejakého bieleho rúcha s kapucňou, prilep si bradu a povedz jej , že si Boh." Hippie sa rozhodne, že to skúsi a čaká na cintoríne ešte v ten večer. Keď príde mníška, hovorí: "Ja som Boh a musíš mať so mnou sex!." Mníška bez problémov súhlasí: "Bože, prosím, ale len análny sex, pretože som sľúbila matke predstavenej, že navždy zostanem panna." Hippie súhlasí a zneužije ju. Keď je po všetkom, zhodí zo seba kapucňu, bradu a víťazoslávne zahlási: "Ha, ha, ha ja som ten hippie!" Mníška si dá dole čepiec a hovorí: "Ha, ha, ha, ja som ten autobusár!"
Říjen 10, 201113 r ja uz vazne uvazujem ze prezujem na zimne gumy. o tyzden mam na plane ist do tatier, vraj tam vcera mali prvu snehovu nadielku. zima ma nezaskoci, nie som cestar.
Říjen 11, 201113 r Hezké dopo ve spolek,takhle jsme dnes začinaly směnu,měl štěstí jak sviňa. http://www.novinky.cz/krimi/247051-vlak-sesrotoval-postacky-vuz-ridic-byl-jen-lehce-zranen.html
Říjen 11, 201113 r Dobré ráno no spíš poledne, jak se mate? Koukal jsem do projektu v autech hodne noveho, asi se opet pripojim s vozem FI a opt combi, jen motoriazce, rok, vybava se zmeni
Říjen 11, 201113 r fiha!! Vlasta, ty si hasic, zachranar, alebo lokomotivfuhrer? Upraveno Říjen 11, 201113 r od slant
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.