Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak to jsme minimálně dva co máme odpolední :p

No je to hnus ta odpolední,celý den v háji :angry:

Dobre dopoledne, tak co uz mate pripavene zimaky chlapy.

Jinak Marek uz sem moc nechodi?

Čauky ve spolek já se ještě dneska válim doma a pak mě čekaj dvě dvanácky a vyjmečmě volnej víkend.

dve dvanastky? akoze pivo? :smich:

Tomas86:zimáky už jsou nachystány od jara,ale pořád né a né je dát na auto.Hold nějak se mi do toho ještě nechce,budu to protahovat co to půjde :palec2:

Joo hotovej Plzeňskej Prazdroj.

Tak takové 12ctky bych si dál taky líbit :smich:-_-

zejtra jedu koupit zimáky a v pátek je nechám nazout!!! :)

Zdar jak sviňa všem,tak jsem načal první prazdroj :) a zatím takovej divnej klid,což nemám rád.

Co budeš kupovat za zimáky.

Dobrá ráno,jsem si denska trošku přispal lol do růžova :wub::smich:

FIRESTONE Winterhawk 2EVO -14"-

Zdravim, tak patek se na blizi, take uz se tesite na vikend? Tak zitra nebo v sobotu se bude prezouvat fabka, oktavka a jeste ibiza, to mam postarano o fitko, aspon pak ten den muzu vynechat trenink :D

Vlasto dve dvnactky, aby to nekdo nebral jinak, to pak jde o krim :D:D No jinak dve dvanactky plzne, tak spim jako spalek :)

Jinak v nedeli porizeny dve sady 185/55 R15 jedna Uniroyal MS plus 66 a Fulda Krisalp Montero 3, tak uvidime jak zvladnou zimu, zatim s ani jednou znackou nemam zkusenost pres zimu ani leto, tak se nechame prekvapit :)

čus, tak mě víkend začíná už dnes :p Jinak o víkendu se taky vrhnu na očistu fábky a pak přezutí, zima se už blíží lol

koukám, že všichni přezouvají a já ještě ani nekoupil gumy :kuk: hlavně, že mám od jara v práci připravený disky na zimu :)

no stando já teda zimaky mám ale na auto pujdou až poslední neděli v řijnu. včera jsem ještě na ccautodily objednal new kosti protože začiná bouchat levá strana tak to výměnim najednou.

no stando já teda zimaky mám ale na auto pujdou až poslední neděli v řijnu. včera jsem ještě na ccautodily objednal new kosti protože začiná bouchat levá strana tak to výměnim najednou.

zatím je dle mě čas na přezutí, ještě je poměrně teplo a je škoda je ničit.

kosti bych potřeboval taky vyměnit, už mi není 20 let a začínají taky vrzat :smich::smich::smich::smich:

to mi povidej :-) ale měli na eshopu nějakou akci a maj origo dojč za 250kč/kus což si myslim good price.

jj ještě je teplo škoda zimáků 14 dnů to ještě musí počkat

Dobré ráno škodováci :skoda: Venku je sice zima jako prase ale jinak je nádherně kol11

Tak jsem dneska poprve škabal okna :angry: ,samozdřejmě mám škrabku hozenou někde v garáži,tak mi posloužila kreditka :D

Dobré dopo vespolek, svítí sluníčko,ale venku je docela kosa,teď jsem domyl pracovního mazlika a nasadil zimáčky,letní už to maj za sebou.Ráno při cestě do pjáce už místama namrzlé kaluže,ale teď je fakt kjásně.

Já dnes škrábat nemusel páč na noc dávám přes okno střibrnou folii jednu mám na léto a starší jsem si nechal na zimu,ráno jenom sundám hodím za sedačka a frčíííím. ;)

Brý odpoledne!!!

Už mám konečně přezuto a zima může klidně začít! lol

Ať tam ještě chvilku zustane klidně až do vánoc,když bude od -5 do +10 budu spokojenej.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.