baris Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 mě taky, hlavně už těm našim došlo, že nesměj pořád prasit. Dneska jsme nebyli v oslabení, takhle se to má hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 já hokej jen poslouchal z rádia, bohužel v práci nemůžem mít TV, ale pravda je že občas jsem zaběhl na vrátnici a za jímavé je že jsem tam nikdy nebyl jen já a vrátný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 no tomu se říká pracovní morálka no vrátnej na tom byl nejlíp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 jinak já do 20:20h makal jak fredka a pak jsem hodně zvolnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Nebuďte si tak jistí tím, že na slováky umíme. Slováci porazili Kanadu a to je co říct .. přeci jen co si budeme povídat Canada je hokejová velmoc. Ikdyž už jsem si taky v prvních chvílích říkal že letos bude opět zlato, nejsem si tak jistej. Ale kéž by Do pjordele problém! Mě zamrzne asi jako spoustě dalším voda v ostřikovačích .. už je 0,9°C a klesá .. Editováno: 17. Květen 2012, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Peťo: to že umíme na Slovensko ... to je sice pravda ... ale taky trochu jsem to psal s nadsázkou ... přeci jen trochu překvápka letos na mistrovství ... Kanada končí, USA končí ... Švédi končí ... každopádně to zase bude dost zajímavý zápas Kyblíku: já jsem to sledoval taky v práci (teď ještě v práci jsem) ... my tu naštěstí TV mít můžeme .... kdyžtak můžeš doma kouknout na opáčko na netu třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Ja to nevidel ale rano jsem si to precetl jedem hosi jedem do toho , hej zo slovenskem to nebude lehke, ale klukum verim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Bude to drama jak cyp .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Dobré ranko,zapas byl velmi podařeny a hlavně ta třetí třetina na tu jsem vydržel koukat celou a neskutečný jak se to převalovalo z jedny strany na druhou,takovej má bejt hokej a ne vyhazovat a branit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 bylo to vcera ale narocny co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 dobre rano čau Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Zdarec aaaa novy stamgast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Zdarec aaaa novy stamgast jako já? kdepáák,spíš staronová jen sem tu dlouho nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Aaaa taky moznost ja se racim predstavit , Pepa jmeeeeno me to vis ja patrim k tem slusnejsim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Ahoj, to jsou k nám hosti po tak dlouhý době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Aaaa taky moznost ja se racim predstavit , Pepa jmeeeeno me to vis ja patrim k tem slusnejsim :D jo to mi tu kdysi říkali všichni a pak se předvedli ..my dva se ještě neznáme takže Žanetka jméno mé taky mě těší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Ahoj, to jsou k nám hosti po tak dlouhý době zdary,no přišla sem se podívat jak si tu žijete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 pěkně to tady zanedbáváš jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 pěkně to tady zanedbáváš jako nepruď nebo zase jdu ale je hezký že si mě ještě pamatuješ co kibi,standis,marek..chodí sem do hospůdky ještě?už sem tu pozdravila Ondru ale nějak nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 nevyhrožuj jo Hele tak kibi zabrousí občas do sekce Fabia I jinak sním píšu spíš na icq, standa taky do hospody skoro vubec nechodí a po markovi se slehla zem A ondra tu je, ale je sezona zahrádkářů, tak nestíhá prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 tak aspon mě Marek nebude prudit jako kdysi a já nevyhrožuju,sám víš že sem toho schopná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ale nevím co s ním je toho jsem si už všimnul, že zmizíš na dlouho A co je novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ty jo já kdysi největší spamerka tu že jste po mě nevyhlásili pátrání i když s některýma sem se viděla na srazech..u mě nového?tý jo,až na pár maličkostí co nestojí snad ani za řeč,nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ale tak něco určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.