Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Nazdaj bando sice jsem puvodně pomejšlel na něco silnějšího sportovnějšího,ale vždycinky je nějaké to ale,za penízky na motorku určené se nic moc nedalo sehnat a když jo tak většinou tam bylo nějaké to ale,zejtra jsem si puvodně měl jet pro Cagivu Freecia 125,ale bez STK a nějaké ty drobné dodělávky na to ,že si na motorce přes léto zajezdím jen občas se vyvětrat se mi nechtělo zas něco do čeho budu muset investovat tak nakonec zustanu u domácí značky a zejtra jedu do Kladna pro tuhle českou krasotinku. :kol-28: držte palce at vše vyjde. :kol-142: (jo a schodou okolností je to taky cagiva)

post-86-0-06581400-1343748704_thumb.jpg

post-86-0-16050600-1343748723_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se poptej ne,že bych jí koupil,ale jen tak pro zajímavost,o jedné z jižnich čech vím ta je za 15tis,chtěl jsem tuhle,ale když to pak vezmu s rozumem tak provozní náklady na číze budou stejný a když se něco podělá koupím to za pul darma,takže před srdcem zvítězil rozum,ikdyž kdyby se mi čz nelíbila tak bych jí nevzal a je to jedna z posledních vyrobených a těch moc nejni. :kol-27:

post-86-0-69282900-1343765934_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...