Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

No tak to je starý...

Ale Dežo se takhle jednou nechal zaměstnat na stavbě - a co čert nechtěl, hned první den ho nějakej anonymní šťouchanec hned při ranním rozchodu na pracoviště poslal do vápenný jámy.

Vylezl ven a jak ho vápno začalo pálit, běhal od jednoho kolegy ke druhýmu a každýho se jen ptal:

"Čo mám robiť? Prosim Ťa povedz mi čo mám teraz robiť?"

Nikdo mu nebyl ochotnej odpovědět, až se na něj osopil Laco:

"Héj, Déžo, čo si osprostěl? Už iba 5 minút si biély a už si hladáš robotu?"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tři podnikatelé se přihlásí na opravu plotu kolem ministerstva financi. Slovák vezme pásmo, změří délku plotu všechno načrtne na papír, něco spočítá a praví: "Spravím to za 350.000Kč, to je 200.000,- materiál, 100.000,- pro zaměstnance a 50.000,- je marže firmy..." Ukrajinec vezme palici, něco poměří, něco nakreslí, něco vypočítá.... "My to spravíme za 250.000 Kč to je 150.000 za materiál, 50.000,- za práci a 50.000,- marže firmy..." Čech se neobtěžuje žádným měřením, žádný nákres ani výpočty, přistoupí k úředníkovi a pošeptá mu: "Za 2.250.000Kč to udělám..." Ministerský úředník na to: "Jak jste došel k tak vysoké sumě???" Čech: "Milion tobě, milion mě a za 250.000,- to objednáme u toho Ukrajince!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:kol-28: Dnes přezuto celonoční sněžení mne donutilo.

http://forum.skodaho...ost__p__1680520

tak malinko sněhu?

Co chceš, v Práglu mají na magistrátu vyhlášený pravidlo (-1 + 2) = 3.

A kdybys jako náhodou nevěděl, co to znamená, anebo Ti to matematicky nesouhlasilo, tak si pamatuj, že pro pražáky to je " -1°C (pod nulou) PLUS 2cm sněhu ROVNÁ SE 3 prdele problémů" ....

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak už mám taky přezuto dál provedena jedna menší oprava univerzalním silikonem :kol-28: :kol-28: :kol-28: ...a zprovoznění spínače vnitř.osvětlení u spolujezdce....ještě dobít baterku a něco do ostřikovače a muže klídně mrznout.. :kol-47:

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neumíte někdo poradit??

rozsvěcuje se mi kontrolka serva a volant ztuhne. když auto chcípnu, nejde nastartovat a vypadá to,ajko když dochází baterka. chyba se objevuje jen svorka 30 číslo chyby si ted napamatuji. VIS žádné vysvětlění neukazuje. pokud chybu smažu, auto jde normálně nastartovat a jede normálně. kde by mohl být problém??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V elektrice, Velkej Kluku - jinde nebude. Říká se tomu ŠTUDENT alias STUDEŇÁK = nedokonalej kontakt v silovým přívodu elektriky. Vem to od baterky, hezky od jejího plusovýho vývodu přes ty páskový pojistky na jejím deklu, po kabelech k alťasu a k servu a to samý ke kostře - od baterky, od altíku i od serva. Všecky svorky a šroubový spoje oddělat, očistit povrchy kabelových ok i svorek oškrábáním nebo jemným smirkem, namáznout vazelínou proti další oxidaci, založit novou pérovou nebo vějířovou podložku pod matičku a znovu dobře dotáhnout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...