Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tady se čeká na mladou až přijde z práce a udělá mi ty karboše

rok 92´... druhá třída a velké stěhování ... nový lidé ,spolužáci,kamarádi.... :D a neurotickej třídní,který nepochopil žert na tabuli napsaný křídou, že třídní je debil :D

otec si koupil audi 2000 dovezený z US.obdoba A200

Upraveno od azriel

Kurna to byly roky :D ja se podival do prvni tridy a zjistil ze to nebude takova prdel :D

tak k obědu jsem udělal kuřecí řízky na obrácený způsob, zapečený s Moravankou a vařenýma brambory s rozpuštěným máslem

Se stavim ;)

Rok 1992 ve škodovce byl dost přelomovej - začala platit nová ekonorma (pro výrobu), takže všecko co nemělo vstřik a lambda sondou řízenej katík šlo už prodat jen v zemích třetího světa. Veškerá produkce fáček, formanů a pick-upů pro evropský trhy tím pádem musela dostat vstřikování - zatím jen v podobě "nástavby" s jednou vstřikovací tryskou místo karbce na sací potrubí, ale už to byla "stříkačka" a podle toho ty auta taky jezdily. Startovalo se na "drc", zvlášť když se u nich v pozdější době začaly objevovat rychloběžný startéry z felin s planetovým reduktorem. Odpadla manipulace s manuálním sytičem nebo opatrnický sešlapování pedálu plynu u Pierburgu s automatickým sytičem, protože volnoběh si elektronika hlídala sama a už to uměla hodně dobře - to už musel za volantem sedět opravdu vidloroh, aby mu vstřikový fáčko "zdechlo" při studeným rozjezdu...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

Ale já říkám zlatý karbec!

Sice byl možná jednodušší na nastavení, ale na provoz a hlavně na studený starty je 1000x lepší BMM...

Tak já s tím neměl nikdy problém ani v -25....... A podle mně to jelo líp jak stříkačka. Aspoň s těma co jsem jezdil.(myslím 50kw)

Upraveno od Voice

Tedka mi ukapla slzicka , zlaty karbce , kde je jim konec :(

No naše Fáčko s karbcem z 93 (50kW) si povodilo Fabii 1,4 (50kW) do táhlého kopce.Nad 100 km/h už by zrychlovala Fábka,ale do 100 se nečapala :D

Ahojky z pracoviště pánové,poslední den v roce sice slavím prací,ale po osmé už snad budu doma,mám připravené utopence už od 20/12 tak budou akunrád a pít se bude Samson nebo Svatomartinské to se ještě uvidí na co bude chuť.

Tak v tom novém roce přeju Všem jen to nej nej a doufám,že to bude přáno i mě.

post-86-0-44506900-1356963546.gif

Jj kakrbece to byly časy :) já je vždycky rozebral do posledního šroubku vše co se dalo vyměnit, vyměnil, kupodivu i sestavil spět do posledního šroubku:) což se mi u jiných věcech většinou nepovedlo :D , ale po sestavění a namontování už jsem běžel k sousedovi, aby mi je seřídil, to se mi nikdy nepovedlo, na to jsem byl levej jako na jiné věci dodnes. :)

to mě vždycky nějaky šroubek zbyl ,ale světe div se , vono to fungovalo :D

v 1992 jsem byl ve 3.třídě :D

A ja na vojne v Vysnich lhotach :kol-85: .

ja v druhe :D ...

ASPIRE : kolem F-M ?

Ano jezdil jsem tam nakole potom co jsem po ceste tam rozflakal auto . Z Havru to je par kilaku.

Kurňa,tady je samej mlaďoch. :kol-28: 92'/93' jsem byl také na vojně. :rolleyes: Jó,kdeže jsou ty časy.

tak to tu bud jsou školáci nebo vojáci :D

Dyt ja se tu citim jak v klubu duchodcu :D :D :D

No 40 neni zadny senior ale :kol-135::kol-18::kol-17:

tak to je dobri :D ja jsem zvykly v rodině, moje generace už je generaci dědečku a babiček , letos obštastnili vnoučaty bratrance a sestřenku :D ... a 40 je krasnej věk , ikdyž ja už v te dobe budu mit vlasy v prdeli :D

tak to je dobri :D ja jsem zvykly v rodině, moje generace už je generaci dědečku a babiček , letos obštastnili vnoučaty bratrance a sestřenku :D ... a 40 je krasnej věk , ikdyž ja už v te dobe budu mit vlasy v prdeli :D

:kol-47:

´92 jsem byl rok ženatej a v tý době šťastně bezdětnej. Vzhledem ke svýmu "roku výroby" 1969 si můžu dělat nároky na "dědkovství", i když moje děti ještě zatím ani nesní o případný svatbě - hodně mých spolužáků už má potomky na vejšce...

Prej dědkovství :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.