žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Jo jo, to pak musíš řešit s klidnou hlavou ale kolikrát mi praskají zuby jak to překousávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ti zavidim ten klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Klidnej nebývám ale snažím se aby to pak nebylo horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 no mě se to už jednou vymstilo , od te doby sekam dobrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Napřed řeším hubou, pak ručně a až pak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 no ja jednou dřiv ručně než hubou ,ale to bylo v sebeobraně, no hold se to vymstilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) pak to nema vypadat na silnici jak to vypada.Proto je dobry mit kameru.Jednou to na me taky frajer rozbalil na semaforu a evidentne mu nic nerikalo o nejakem zipu a kdyz jsem mu ukazal na kameru tak srazil paty a sel... protoze se me predtim snazil 3x nachytat na brzdach.chudak chlap zamnou.ale co jsem koukal do zpetnyho tak se tomu smal. ohledne nasich pindisku z kolina...no objem se porad snizuje a mi mame prescasy ze nestihame.... :'> ze by umysl uz aby bylo novy auto.na par let zase klid v praci a nebude se denne rozebirat jak zo tam chtej zavrit. Editováno: 2. leden 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Já si moc vyskakovat nemůžu. Mám 162 cm a 56 kg tak raději držím hubu a krok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 To jsou hodnoty co má moje mladá Akorát má teda 165cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 zralok: ctou to i lide, kteri te uz videli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 to je ta hodnota neco o facce, bananu a snehu na botach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) Ještě řekni, že nemám pravdu. Když jsem byl u tebe tak jsme ani nevyšli z hotelu aby se nám něco nestalo. Větší strach jsem nikdy a nikde neměl a to pořád říkám, že strach a peníze jsem nikdy neměl. Editováno: 2. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 No jooo kdyz taky prijedes do nejproblemovejsiho mesta v CR hned s Varnsdorfem Vic ses bal, ze budes muset sjet ke me do dvorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Tam jsem ani nezajel a zůstal jsem viset na břichu. U vás i policajti chodí v noci ve dvouch a na moji otázku kde je dobrá hospoda a kde točí plzeň mě nasměrovali raději zpátky do hotelu a poradili mi abych to dnešní noc vydržel s minerálkou. Ještěže jsem měl vlastní zásoby. Jen nevím koho tím chránili. Jestli mě a ženu nebo ty ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 A co bys pravil o setkání chlápek 75 kilo/175cm a já? Naštěstí pro něj to bylo ve vesnici a za bílýho dne... Bejt to v noci a někde v lese, tak ho najdou až na jaře - a budou ho dohledávat po kouskách, roztahanýho od lišek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 ...U vás i policajti chodí v noci ve dvouch ... Co chceš, když jeden umí číst a zná cestu jen tam - a druhej zas umí jen psát a zná jen cestu zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 S tím bych nesouhlasil, protože se bavili ještě s dalšíma dvěma, kteří byli mobilní a projížděli kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 zralok: No ted jsi na to kapnul, dokonce se jeden zamknul v aute a nechtel s "neprizpusobyvyma" to jit vyresit Doted na to chlapi z PCR vzpominaji...udelal to tak dvakrat a letel Nejlepsi hospoda v Karvine byla prave kousek ode me...ovsem bez auta jsem vas tam nechtel posilat....zpatky by jste museli nejspis pres Ghetto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 To by mě bylo už jedno. Sebou jsem měl stejně oba kamarády bez kterých do takových oblastí nechodím a pak by se jednalo o nutnou obranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Kdo je pripraven, neni prekvapen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Moji kamarádi jsou ............................... a ..................................... Jen jsou trochu těžcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Jeho Excelence soudce Gaston a jeho 10členná porota ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ne ne, něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Nazdaj bando po silestrovském litříku červeného sem prvního mušel s manželkou do přírody,ne že by to ne mne přišlo,ale bylo potřeba trochu vyvětrat kebuli u Kebuleho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Nápodobně Vlasto Nu já se ze Silvestra vrátil okolo 10h a ve 12h už jsme šli s přítulkyní na novoroční vycházku pořádanou obcí Němčice- Ulíkov a zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.