TOMUS Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 (editace) W polsce jest 500x gorzej jak za komuny prze takich "śpiewaków i muminków". W polsce dług publiczny jest około 1 biliona zł . Za komunistów (Gierka) 50 miliardów zł . Za komunistów to polska coś miała a za platwormy obywatelskiej kompletnic i jeszcze ci wydzierają ostatnią kromkę chleba z ust. Dobra dalej już nie pisze bo się wk...łem Editováno: 11. leden 2013, autor: TOMUS Citovat
jozzi Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 Tomek , niewku..iaj sie , u nas nie jest lepiej Citovat
žralok Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 V tomhle roce vyrobili moji Fábii I a já si ji hned v únoru koupil. Měla najeto 3km. Citovat
TOMUS Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 Józek u was jest dużo lepiej niż w tej je...nej polsce . Ja bym tych z PO bym je...ał 24h/365dni do końca świata za ten burdel co tu zrobili. Afer jest tyle że nawet nie wiesz kiedy ta afera wybuchła . A ten kto chce coś dobrego dla polski zrobić to jest zaraz skasowany. Prezydent śp. Lech Kaczyński chciał zrobic porządek w tym kraju to go w bezszczelny sposób zamordowali i wielu innych razem z nim. A teraz wymyślają muminkowe bajki w stylu brzózki . Daj spokój Dobra polityka stop Citovat
jozzi Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 V tomhle roce vyrobili moji Fábii I a já si ji hned v únoru koupil. Měla najeto 3km.a ja myslel zes vyrostl se supem ... mas nekde foto ? Citovat
baris Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 ahoj tak co volby? http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/82371/volba-prezidenta-hvezdne-valky-o-hrad.html :D Jinak azi, snad to s tou volbou káji byl jen nevhodný vtip Citovat
baris Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 tam jen sleduju věci ohledně voleb, jinak si tu ještě dělám něco do práce Citovat
Romariooo Vloženo 11. leden 2013 Vloženo 11. leden 2013 Ahoj holky a kluci.Dlouho jsem tu nebyl.Co se dnes nalejvá? Kdyby náhodou někdo věděl o zájemci tak mě hodte info.Odměna Vás nemine: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/3965-octavia-dvojkova-19tdi-77kw/ Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.