Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Brý den ve spolek

Dobre poledne ;)

Máte se pane???

Ty normalne bych si sel zdrimnout :D zakazniky uz mam z krku a sef bude az kolem 4 v CR :D

tak to po obědě na 20min. zalom :D

Tez jsem si dal slofika , jake mi z toho vysly kokotiny na klavesnici to by ses divil :D

já se připravuju na odpolední :/

Já na noční :D

Já jedu na 16 hodinu udělat jedno auto a zase odpočívat domů.

To je život :D

Ahoj všichni .. tak konečně taky po obědě a doma z práce!! :) Ale co se tady člověk nedočte za ten den .. jeden si žere, druhý chrápe v práci, třetí se fláka celý den. Hnus tohle! :D

hrape jak hrape , jsem rad že jsem ten mejl neodeslal :D

killere ty už si z hor doma?

Ano killer to přežil :D jezdil jsem si na děckém vleku, sjížděl půl sjezdovky a bylo fajn :D kamarádka mě zaučila v lyžování a příště si to zopakuji.

jenom v lyžování......to se mi nezdá, tam muselo být i něco víc :-)

Upraveno od Voice

Priste zajedem na Racu do snow parku :D

Killer: šupliky žádny neměl, možna příští týden. Jinak cenovka by byla kolem 500-600,- tak kdyby jsi chtěl, se mi připomen

Dneska v práci docela pohoda :D akorát lidi chtěj všechno levně :D :D Po práci jsem nabral doma přítelkyni a jelo se stavět sněhuláky :D :D

Ano lidi chtěj všechno levně ?D Není za šuplíčrk 500kč moc? :) Velkou Raču Oščadnicu slyším v rádiu každou chvíli v reklamě :) Kamarádka opravdu zaučila jen lyžování :D

Upraveno od Petrkiller

tak po odpolední konečně doma. :D

A já mám zrovna po sváče :D

Dneska je tedy pohoda day :D

Bry ranko panove , zdravim ze zledovateleho slezska ;)

Taky jsem po noční, než půjdu chrnět, tak trošku rosničkařiny - máme tady ve 1/4 na 6 ráno +2°C (!!!), 10/10 oblačnosti s tak nízkou základnou, že se to courá po zemi nejen po okolních vršcích (ty mají kolem 500-550m n.m.) a LEJE z toho jak z konve. Stěrače musejí jít na trvalý chod, cyklovač nestačí ani na nejkratší interval. Kde sníh ještě nestekl, tam je břečka se zledovatělou vrstvou sajrajtu pod sebou a KLOUŽE to jak namydlený...

Tak o tom lede neco vim , hlavne muj zadek , pri ceste do garaze jsem 2x spadnul a citim se jak byvh mel blizsi setkani z cernohem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.