Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vypada to jako popsana A4 takze zeby to byla propiska ? :D

Ne ne, není to moje písmo a je to obálka.

V obalce bejvaj uplatky :D

A pořád mi říkali, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. :w00t1::kol-131:

Taky jsem si připadal jako kdybych šel pro výpalné. Vyzvedával jsem si to na benzínce kde mě nikdo nezná.

:D tak to si dokazu zive predstavit :D cernej rolak cerna bunda cernej kulich a Ty s obalkou :D

Ne, zlatej superb, džíny, bílá košile, bez vlasů a sluneční brýle.

V autě jsem to zkontroloval, zamával a odjel pryč.

post-452-0-05397200-1360082798_thumb.jpg

Taky jsi uz prisel o vlasy :D tak to jsme dva , proto bez kulichu nikam nejdu :D .... kolik tam toho bylo ?

Taky jsi uz prisel o vlasy :D tak to jsme dva , proto bez kulichu nikam nejdu :D .... kolik tam toho bylo ?

Málo, ještě něco chybělo tak si pro to jedu zítra.

Vlasy mám podle keců a nálady doma. Když to jde tak si nechám krátké vlasy a když mě to sere tak jdu do koupelny pro strojek a vlasy jdou dolů.

Ja to beru podle pocasi :D nezapomen na kulicha at je to stylove ;)

Nazdárek

Neveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem :D

Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII?

Koukam, ze tady resite uplatky, jen tak dal :D.....ale ja si takhle koduju, prizpusobuju a najednou se divam, ze odezva je nejaka dlouha a budiky prestaly svitit....baterka v prdeli mrcha jedna :D

Mam doma jednu echt nabitou :D zitra poputuje do zaby tak Ti ji muzu na noc pucit ;)

Jinak uplatky jsou u mas v modena in akorat ze zralok to po**al tim ze to nema v krabici :D

Nazdárek

Neveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem :D

Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII?

Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku ;)

Tak se mi ještě v podnikání nevede abych to nosil v krabici. Zatím musí stačit obálka. Doufám, že se to ale zlepší.

Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku ;)

díky moc za Konga

jozzi: Privezes mi ji do cech? :D

Kruci , mam to kapku z ruky :D

Ahoj lidičky, chvíli tady nejsem a už tady uplácíte .. no a mě nic. Já se na vás zaměřím! No počkejte! :kol-25::kol-137:

Jake uplatky dyt to jsou jen dary , takovej smennej obchod :D

Ale je to marný, je to marný, ... je to marný.

:p

Dobrý večer :) tak já konečně taky doma .. nějak se začínám zdržovat v práci .. Asi se tam nastěhuji brzo :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.