Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A pořád mi říkali, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. :w00t1::kol-131:

Taky jsem si připadal jako kdybych šel pro výpalné. Vyzvedával jsem si to na benzínce kde mě nikdo nezná.

Vloženo

Málo, ještě něco chybělo tak si pro to jedu zítra.

Vlasy mám podle keců a nálady doma. Když to jde tak si nechám krátké vlasy a když mě to sere tak jdu do koupelny pro strojek a vlasy jdou dolů.

Vloženo

Nazdárek

Neveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem :D

Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII?

Vloženo

Koukam, ze tady resite uplatky, jen tak dal :D.....ale ja si takhle koduju, prizpusobuju a najednou se divam, ze odezva je nejaka dlouha a budiky prestaly svitit....baterka v prdeli mrcha jedna :D

Vloženo

Mam doma jednu echt nabitou :D zitra poputuje do zaby tak Ti ji muzu na noc pucit ;)

Jinak uplatky jsou u mas v modena in akorat ze zralok to po**al tim ze to nema v krabici :D

Vloženo
Nazdárek

Neveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem :D

Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII?

Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...