Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mě to posílilo :D Cítím se že bych zase žral :D

Ty budeš stejnej otesanek jako ja :D nebo maš zryhleny metabolismus :D

Mám 192 cm / 95 kilo včera .. před vánocemi jsem ještě měl 89 :D musím zhubnout ..

tak to maš zryhleny metabolizmus :D ,ja mam 186 a zdravych 112 :D z toho asi 90% tuk :D

chlap pod metrák není chlap, killer zaber, to dáš!

:D Já vždy říkám že za metrákem už se odevzdává občanka a dostává se porážkový list :D Ale jozzi neuraž se :D

ja se neurazil , ja si Tě najdu :D ale však Ty se sam ukažeš :D

Mno, ono jak kde, ale třeba komu projde v práci za 12h měnu rukama přes 2-2,5 tuny železa, ten nemůže bejt věchejtek, obzvlášť když se do toho železa občas musí pořádně opřít...

:D :D :D

No mě projde i více než 2,5 tuny železa za 8 hodinovou směnu .. Ve vývinu se už necítím pár měsíců :D

Tak dneska jsem koukal na toulavou kameru nebo co to bylo na ČT1 a moc mě zaujala reportáž o Vítkovickém muzeu v Ostravě.

To se mi moc líbilo a škoda že to mám přes celou republiku.

Byl tam někdo z Vás místních?

ja se vyvyjim furt , akorat že na šiřku :D

echm ja :D a je to tam super :D , to viš strojař :D

Mě zaujalo co všechno si tam člověk může prolízt a vyzkoušet :D

Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu.

tak ja tam byl jak to bylo otevřeno pro tisk takže jsme si to ohmatali , prolezli co šlo :D

Nikdy jsem tam nebyl ale můžu ti říct že mě hrozně štve jak si každý pražák myslí že ostrava má vítkovice a to že je její ikona, že všude to tady vypadá jako ty zrezlé vítkovice a přitom v ostravě jsou daleko hezčí věci. Třeba radnice .. hezká rozhledna na celou ostravu.

Peťo i Vitkovicke pece maj perfektni rozhlednu , taky mužu doporučit , jinak Ostrava se snaži těžit z te historie a celkem se ji to daři ;)

Jo a pak si každý z prahy myslí že ostrava má ikonu staré zrezlé vítkovice a když se třeba podíváš na net na počasí na seznamu kde jsou všude hezké fotky, tak jedině ostrava tam má vyfocené zrezlé vítkovice..

tak radši fotim vitkovice než přivoz :D

Přívoz je hnus no ..

Náhodou tohle orezlé pozadí je dobré na fotky s leštěnkama....:)

Peto , kdyby hnus , ja tam jednou zastavil a představ si že domu jsem dojel bez poklic :D

Ondro mlč a čekej :D kuju pikle :D

No a nééé

Fotit auto u něčeho moc pěknýho? To pak nevynikne.

Ale mít auto u rezavých rýpadel a věží to je klasa....

Nebo u auto vrakoviště.

zdravíčko všem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.