jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak ja uz tu strasim od 6 rano , zatim vypito kafe , snezeny koblizek a zahrane 2xsolitaire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Covece co ty děláš? Managera nějakýho co?I když já mám co říkat dělám v hotelu na bazenu poslední dobou a tam koukám jen na seriály celych 9 hodin :X :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 No rekneme ze jo ... ono ja za to nemuzu ze je mlha jak cyp a zakaznik ma cas mel byt na 7 a bide az v 11 tak mam cas ... asi si skocim k turkovi na kebab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ty se máš teda to já tak leda můžu koukat na seriály a nebo se natáhnout na lehátko, popřípadě ráno nebo večer si dát saunu nebo bazén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Vidis , lehatko by mi sem bodlo saunumam v lete jak si klima rekne ze uz ma dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak já zase v létě tam mám taky krásných 33 stupnu pořád není moc o co stát Leda jen to chlazene pivko v praci a bez keců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To by me zabilo sed v 33º v obleku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak je to o zvyku, to ja jsem tady v létě jako Beachboy, plavky a tričko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Booože to je ale nuda v tý práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Uz jsem zde , to vis i ja musim nekdy pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Dnešní kvóta splněna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 řekl bych že jo ,ale ještě mi zustala nadbytečna biyrokracie ... papiru jak z kontejneru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Není nic lehčího než je tam hodit zpátky, učetříš si práci, a dokonce i životní prostředí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ale za co mě pak budou platit ... to viš , šef je strašny magor přes papir , normalni člověk by to udělal v pc ,ale on to chce mit hezky na papiře ... ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Jo počkej to až tak? No ty bláho tak to by mě mohlo docela a v jakém odvětví děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 energetika vic rict nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Zajímavé, tajný agent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 to me pobavilo rekneme ze fusujem ve vsem co dokaze horet takze ve vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Aaaha takže regulátor Máš na starosti určitě cenu energii ha a mám tě další fakturu mi platíš ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 tak to bych taky rad ...ale mezi nama par lidi co nasazujou cenu jistych veci znam ,ale o tom už dost ... se citim jak v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Tak fajn, dost o práci Plány na večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 zralok: Výstižný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 .. to jsou ty nejlpši a děti by mělo přibyvat at ma kdo makat na muj duchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Kdyby na tvůj, ale na můj? To už budu mít smůlu, co si nenakradu tak v důchodu už mít nebudu s tímhle tempem snižování a zdražování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.