Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak ja uz tu strasim od 6 rano , zatim vypito kafe , snezeny koblizek a zahrane 2xsolitaire :D

Covece co ty děláš? Managera nějakýho co?:D

I když já mám co říkat :D dělám v hotelu na bazenu poslední dobou a tam koukám jen na seriály celych 9 hodin :X :D :D

No rekneme ze jo :D ... ono ja za to nemuzu ze je mlha jak cyp a zakaznik ma cas :D mel byt na 7 a bide az v 11 tak mam cas :D ... asi si skocim k turkovi na kebab :D

Ty se máš teda :D to já tak leda můžu koukat na seriály a nebo se natáhnout na lehátko, popřípadě ráno nebo večer si dát saunu nebo bazén :D

Vidis , lehatko by mi sem bodlo :D saunumam v lete jak si klima rekne ze uz ma dost :D

Tak já zase v létě tam mám taky krásných 33 stupnu pořád :D není moc o co stát :D

Leda jen to chlazene pivko v praci a bez keců :D

To by me zabilo :D sed v 33º v obleku :D

Tak je to o zvyku, to ja jsem tady v létě jako Beachboy, plavky a tričko :D

Booože to je ale nuda v tý práci :D

Uz jsem zde , to vis i ja musim nekdy pracovat :D

Dnešní kvóta splněna? :D

řekl bych že jo :D ,ale ještě mi zustala nadbytečna biyrokracie :D ... papiru jak z kontejneru :D

Není nic lehčího než je tam hodit zpátky, učetříš si práci, a dokonce i životní prostředí :D

ale za co mě pak budou platit :D ... to viš , šef je strašny magor přes papir , normalni člověk by to udělal v pc ,ale on to chce mit hezky na papiře ... ručně :D

Jo počkej to až tak? No ty bláho tak to by mě mohlo docela :D a v jakém odvětví děláš?;)

energetika ;) vic rict nemuzu ;)

Zajímavé, tajný agent ;)

:D to me pobavilo :D rekneme ze fusujem ve vsem co dokaze horet :D takze ve vsem :D

Aaaha takže regulátor :D

Máš na starosti určitě cenu energii :D ha a mám tě:D další fakturu mi platíš ty :D

tak to bych taky rad :D ...ale mezi nama par lidi co nasazujou cenu jistych veci znam ,ale o tom už dost :D ... se citim jak v praci :D

Tak fajn, dost o práci :D

Plány na večer? :D

zralok: Výstižný :D  :kol-47:

:D .. to jsou ty nejlpši :D a děti by mělo přibyvat at ma kdo makat na muj duchod :D

Kdyby na tvůj, ale na můj? To už budu mít smůlu, co si nenakradu tak v důchodu už mít nebudu ;) s tímhle tempem snižování a zdražování...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.