Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Poslal bych ti odkaz na to ale jsem tu přes mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/109172-Motokára-TDI#entry1733086 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Aha a je lepší vylezlé nebo zalezlé u ALU co myslíte? koukám na to vlákno motokáry a nejraději bych už šel přezouvat na liťáky Ještě jsem uvažoval nad http://alu-kola.heureka.cz/brock-rc14-6x14-5x100-et38/galerie/?obrazek=d0c2eacb060cd40678cee05582bdad8c Editováno: 12. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Já to asi třeba budu řešit 1cm podložku na každý kolo a bude to akorát na blatník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Nechci ale ať mám ty bočnice na pneu vypuklé .. chci je krásně vyrovnané jako je máš ty na motokáře ale ty máš jen nějakých 40 mm .. já mám 60 tu bočnici .. bude stačit na vyrovnání ten 6J ráfek? :/ na 185 pneu .. nechci udělat chybu pro mě je to životní událost už 3 dny hledám vhodné kola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jo tak tohle nevím hele... Jo já tam nemám skoro nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tak takhle jsem nelaboroval ani ja a koupil si origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Origo můžu taky mít ale ty se mě nelíbí .. líbí se mě ty gepard .. levné a hezké .. navíc nové .. sice ty Dezent V dark co má motokára jsou luxusní a měl jsem je už ale jsou drahé na mě :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Taky jsem šel do origo kol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To jo , ale origo na moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Mě se origo nelíbí Co ty http://alu-kola.heureka.cz/gepard-3104-6x14-5x100-et35/ :/ já myslím že jsou dobré no ni? :/ Já už je chci objednat kura jen řeším tu ET .. že v TP nemám napsáno ET 35 na ten typ kol .. jedině to zapsat do TP aby nebyly problémy třeba s pojišťovnou při nehodě, nebo při zničení disku o díru .. a jestli ta bočnice nebude moc vypuklá když je to jen 6" :/ Ale teď mám ty pneu na 6" discích .. myslím .. a je to vpohodě Editováno: 12. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Bych svéé kentaury už nevyměnil za žádný kola.... Ty v odkazu ujdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Nemas nekoho po ruce kdo ma kola s et 35 ? Zeby sis testnul jestli nelezou ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Moje motokara? To jsou borbet jedno stalo 169€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) A není to rozdíl jen 3mm? Já měl ty samé co máš ty na motokáře a byly to dotz .. i na netu jsem je našel .. Jedině na druhé fabči je ET 35 ale to je jen 165/70 Pokud konfigurátor na netu funguje jak má tak na fabii můžu bez úpravy blatníku dát klidně kola s ET 35 a 6" .. ale s ET 33 bez úprav mě to už nepustí .. s úpravami ano. Takže si myslím že ET35 je krajní rozměr a to bude alespoň i dobře vypadat. A prosímvás ten typový list kdybych to chtě zapsat do TP seženu kde? Editováno: 12. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tyhle určitě nejsou DOTZ, jsou to tyhle http://www.cartuning.ro/jante/borbet/ls_black.htm A pokud nemáš sníženo tak proč řezat? Co se týká zápisu, tak kluci když si zapisovali do TP Kentaur R17 co jsou origo škoda, tak použili typový list RONAL, někde tady byl odkaz ke stažení, podle něho to zapsali, ale jak na ty tvoje to nevím hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No jde o to jeslti to nebude přečnívat profil auta .. Já myslel že proto se upravují blatníky .. že se nadstavují aby mohly být tlusčí kola .. pletu se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 To ano, ale stejně chceš kolo šíře 6 palců, a pokud 6.5 tak to bude o půlku tvýho palce širší. Já mám 7, a je to u pohodě a vypadá to akorát, pokud chci přesně licovat ty zadní, tak dám pod každé zadní kolo 1 cm podložku a budou akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 A v prvním příspěvku u mě ve vlákne, tak jsou fotky předchozí fabie, ta měla r14 a šíře 6 gumy 185, a kola jsou dotz imola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Ale ty máš ET 43 jak jsi říkal já chci ET 35 to bude více ven .. no neřešme to, já už usínám, štvu vás s tím a já budu doufat že to bude vpohodě .. Editováno: 12. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No letní mám et 38 zimní et43. Ty 35 budou i hodně malinko ven, ale rozdíl nebude už tak ona vidět na oko můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No hlavně ať pojišťovna při nehodě nemá kecy .. STK se dá přezout to není problém. Druhá fabka bude na chvíli na jiných kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Tak riziko máš vždycky, já třeba s tím podvozkdm, nemám ho nijak napsaný nikde a škoda tohle nikdy nedovolí, takže když bude nehoda, tak mi to můžou umlatit o hlavu, ale to jsi prostě v čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Tak já myslím že ET o 3 čísla menší nikdo řešit nebude .. a když jo tak jsme vprdeli ale risk je zisk jak se říká .. doufám že to bude vypadat tak hezky jak si představuji Všem děkuji za rady Konečně nějaký větší dárek pro fabianku Editováno: 12. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Podle mě, to nikdo řešit nebude Když se podíváš na ulici v létě tak kolikrát jezdí auta s takovýma kolama že člověk by zvracel jak se to tam nehodí, ale taky evidentně na první pohled tam nepatří Jinak teda přeji všem dobré ráno, hlavně u nás teda zasněžené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.