jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak ja kupuju celkem zalevno , takze by jen skusila nadavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 tak co pardové,konečně pátek co? jinak vás jdu naštvat,můj dnešní oběd byl kachnička a zelíčko a br.knedlíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 ááá taky bych si dal ale já se najim až v praze a dám si pořádně něco palivýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 No pátek sice konečně je, ale třeba pro mě je to pracovně nejhorší den, spolu se sobotou a nedělí Jinak oběd zní dobře, ale pro mě nic moc teď, to už by mě odepsalo asi uplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 tak se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Uží si nákupy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 No pátek sice konečně je, ale třeba pro mě je to pracovně nejhorší den, spolu se sobotou a nedělí Jinak oběd zní dobře, ale pro mě nic moc teď, to už by mě odepsalo asi uplně co se ti stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Libore,sakra.. neměň pořád ty profilovky,děláš mi v tom blázinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 No mě nic teda pokud vím jen kdybych se nabouchal dobrým jídlem a pak mě nutil tady někdo běhat tak nevim nevím Ale díky že se staráš A ne už měnit nebudu (asi ) Co novýho v Nejdku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Nazdaj bando,venku se nám pomalu zatahuje a to jsem chtěl džundu umejt no nevím nevím,navíc jak nám tu vedle bouraj starou nemocnici tak je autí furt červený od prachu z cihel co tu drtí uprostřed města. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 a kam běháš? za holkama?? :D novýho nic,pořád stejná zima jo neni zač já už sem hold taková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Vlasta: Asi bych se na to vykašlal, zbytečná práce, hold bude muset džunda ještě počkat chvíli taky jsem chtěl dneska ráno umejt, ale nemá to cenu, tady prší a je zima Ďáblice:No za holkama, který tebe strčí do kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Líbo,neměl si tak nesuď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Co ty víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 tak tohle vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 To víš, nějaká divoká párty A nebo opak a jsi ještě tak jak tě pánbůh zrodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 anebo to bylo tak slabý že si to už nepamatuju sem náročná žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 I to se stává, jsem gentleman a umím uznat špatný výkon a prohru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 máj gád,ještě že existujou soukromé zprávy to by to tu jinak zavřeli vid Liborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tak co mám dělat jinýho nemůžu si pomoct :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 já mám pochopení jinak..dlouho si nedal video..že by byl klid?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Videí je dost, ale pro svůk klid v duši a ochranu sebe a mého auta, musím vymazat obličeje a SPZ, aby nebyli vidět, a to se mi moc nechce takže jsou doma nahraná v notebooku, a čekají až se mi bude chtít něco s nima udělat Dřív šlo na youtube, udělat že to mohl vidět jen ten kdo má odkaz, teď už se musí zadávat přímo jména kanálů, což je debilní a omezující.. Jinak bych to tam loupal jedno za druhým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 nemám na co koukat tamty už mám zčuklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Když to půjde fajnově tak v pondělí mám volno, tak bych něco vykutal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 se někdo ma že ma volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.