Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Čaute všichni, tak u nás chumelí od rána, zatím to vypada cca na 50cm nového sněhu a nevypadá to, že bymělo přestat. Frýdecko-Místecko/Pražmo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Hele , dalsi mistni ktereho neznam se nam ukazal ... nebo znam a mam sklerozu ... Tesin uz taky pulmetru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Myslím, že už jsme si psali :-) Rád bych nastartoval frézu, ať se dostanu k autu, ale nemám benzín a benzinka je pár kilásku daleko :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Tady je to jen samá morava, a jen já a jedny domažlice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 A co frézu použít svoje rychlé ruce:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ručního odhazování mám už za letošní zimu plnou prdel. Mám to tak na 2 hoďky, než odházím příjezdovku a parkoviště :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Havířov -1°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Libore jsi v mensine ... tak ja se uz za zimu taky naodhazoval dost , ale kdyz mame to jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Jo tak to pak jooo, ja myslel jen třeba před garáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Uz to je 2xslezsko 1xmorava 1x cechy ... vyhod vede Aspire kolik toho mate v cm ? Kamery vam nejak v havru nefungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 ASPIRE: Bydlíš v Havířově? od mojí polovičky tam bydlí rodiče, na Šumbarku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 no je tu tak kolem 40 cm mozna s primhourenim oka tak 30 jo kamery jsou vsude mimoprovoz ten stream morava nefunguje ted nikde nic od nich ja bydlim primo v stredu mesta a Sumbark je asi tak 3 km vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Najdi auto :-) Editováno: 31. Březen 2013, autor: Haniss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Tak centra jsem si vsimnul ... a vim kde je , v garazi ale za kuuuuupou snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Najdi auto :-) a ve kterym iglu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Čouhá mi tam levé zadní světlo trošku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Hele aby jsi ho nehledal a nezacal odhazovat nějakou tu kupoli a pak zjistil ze tam je dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Pamatuju si misto, kde je, tak to snad půjde ještě zítra poznat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Hanissi , myslis tu bilou kupku uplne ve stredu fotky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 jj to je můj modrásek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 A když tak koukám na fotku, tak už je mi jasné na co máš frézu, na tohle bych si klidně pořídil sypačský auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Pluh tady projede jenom občas, moc se jim nechce :-) Pořád chumelí, co jsem měl odhozený kousek chodníku, tak za necelé 2 hodky napadlo tak 5cm. Do rána budu rád, když otevřu dveře :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ani to nepomuze , ja bych uz pockalaz to rostaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 No jo, jenže musím v úterý do práce nějakých 45km do Ostravy :-) Takže zítra bude menší rozvička :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Haniss : Tys to přírodně poslal o pár centimetrů níž. (i bez štelováku). slušně tam napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.