cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 neva,děkuji i tak za info mě se to nechtělo hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zdravim to je vždycky paráda když se člověk už blíží k domovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 a to je teprve paráda být doma když venku prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 unás zatim teda ne i když by teda mohlo, přes noc mi to nevadí ale přes den jo Dělám na střeše gule tak bych toho moc neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tady nesmí pršet....Mám na autě čerstvě nalepené plasty a auto musí být venku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tady bouřka jako lusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 tady nás to jenom lízlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Bry ranko ...kurde lidicky asi zlikviduju ucet , smazu vlakno o berusce , a odstehuju se pryc ja uz nemam nervy neco cist , vlezu do Olll tam perli sve moudra naky kornspic nebo nake jine vlci pecivo , a vsude ve vlakneh o rapidovi spamuje samozvany vladce frodo nebo manfrodo , ja uz ani nevim .... nejsou nekde od vas ? Poslu naboje byt z ms kraje tak uz maj otlucenou hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nazdar. Tak co tam lezeš, jozzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 To vis , ja si rad poctu o necem novym , ale uz to ignoruju , budu se drzet hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) Jo taky mě už pěkně stvou, hlavně moderátoři by to měli začít řešit, všiml jsem si ze jsou tady hodně benevolentni, takže jít po nich, pokud se drží víc jak tři příspěvky mimo Téma tak jim začít dávat upozornění a pak je zablokovat, protože tohle je hrůza, pořád ti cpou hundaaj a další věci, chápu, pro srovnání fajn, zmíním to v jednom příspěvku a pak už snad nemusím. Pak tam člověk něcohledá a to je absolutně hrůza, samy hnůj tam. ...To samý u Mavericka, jeho vlákna jsem měl rád, tam fakt dobrý srovnávačky, všechno, dobře dokumentováné, mělo to hlavu a patu to vlákno.. Teď? Samej debil tam pomlouvá Rapida atd, vůbec to tam nepatří, patří do obecný diskuze která už tak je plná naprostých hovadin a plků... No jinak samozřejmě dobré ráno přejí Editováno: 17. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 ale no tak,nenervujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ale tak to není nervování, to je jen takové zkonstatování faktů ono občas je potřeba to někam vyblejt no a kam jinam než v hospodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Jo jo, nekažte si náladu hned po ránu, jste přeci v hospodě! Kdo tady čepuje to pivo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) Dneska má službu jozzi .D milý ježíšku http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/40406854 Editováno: 17. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Hospodskej jsem dneska ja ... skopky cekaj panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 LiborTDI: Nenáročný! A nechceš si rovnou počkat na nový Superb? jozzi: Tak mi nahoď jednoho Radka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Aaaa , vis vo je dobre vcera jsem dal 5kousku a byl jako v raji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) Tak to je jen takový co by mi stačilo, samozřejmě že SupII FL v kombi by byla ještě větší pecka Ale ovšem bestiální kombi co je můj největší sen všechn snů Editováno: 17. Duben 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Mel jsem jako sluzebaka , rekneme ze hoooooooodne bezpecne auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 RS6? Jako služební? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Nene , dvojkovyho supika tedka q7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Panejo ty si žiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak kdyz sef koupi ja si nestezuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Kam mám poslat životopis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.