Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobré ráno :)

Koukám že mezi nás opět po dlouhé době zavítala žena, a já tady zrovna nebyl :) No ale aspoň to tady trochu ožilo, na druhou stranu je vidět jak muži ihned jak vidí ženu začnou být aktivní :D a ještě takové zajímavé téma :)

No jinak opět v práci že  :kol-29:  a dneska to bude dobrej terror, venku už je teď 18°C takže tady bude vedro jako cyp a ještě k tomu bude halda lidí, včera tady byla svatba, takže čekám nával  :kol-29:

Ale je mi jasné že tady na foru nebude dneska nikdo že :D všichni aktivně venku a užívají počasí, neřádi  :kol-46:

Vloženo

Dobré ráno  ;) ..

Včera jsem krásně umyl a vyčistil auto aby bylo jako nové... No dnes k němu přijdu a nějaký létající slon mě ho posr*l tak, že je skoro půlmetrová čára... A aby toho nebylo málo, tak je zase opět celé žluté... Takže umývat auta už nemá cenu ani na jaře...čisté nevydrželo ani den... 

Počasí si dnes užívat taky nebudu, protože musím do školy a učit se na zkoušku... Takže super, zrovna když nemám čas, tak začne být krásně... Jinak si všichni užívejte krásného počasí. Protože mám další zkoušku až ve čtvrtek, tak to znamená, že v úterý bude hnusně abych nemohl ven..  :kol-28:

Vloženo

Zluta nevadi , ja mel zlutou uzovku :D jinak ja to umyl dneska , v polsku jsou fakt kokoti , no ktery normalni clovek jede v sest na vapku :D snad jen ja , a dalsih 20 lidi :D ale ja se nasral vytahnul kyblik samponek rukavicu a vuuuuuubec nepospihal :D jste meli videt ty nasrane obliceje :D

Vloženo

Ty je tam dneska naky svatek :D ale netusim jakej :D

Jinak ja jinam jak do polska nejezdim , mam to 5minut a v cesku nejbliz asi 15min v karvine :D ... jinak mam i dotankovano :D to byla nadhera kdyz litr je za 5.29 Pln to je 33kc ;)

Vloženo

Tyjo, litr 33 jo? To já tankoval včera u Agipu v Olomouci za 34,20,- A viděl jsem už tady i 33,90 ,- ale to bylo nějaké No Name a fronta tak dllouhá, že bych se dřív naučil ten benzín čarovat než bych natankoval...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...