Galvi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Noooo tak to už je jiná liga... Měl.. Už nemáš..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jééé to jsem vždycky chtěl na hraní jako malej Je pravda že teď bych si s tím taky vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jooo to já si to pár let zpátky koupil... no žere to jenom peníze a né málo a semtam i trošku nitra... ale za tu zábavu to opravdu stojí Ona i ta elektrika není marná, ale ta nesmrdí, nekouří se s ní a vůbec nedělá takový randál ale zase je daleko jednodušší na údržbu a levnější na provoz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 A navíc kolikrát jede víc než to nitro.... Dneska už jsou ty programovací regulátory,senzorové střídáky atd na bezva úrovni. Já měl toho nitráka rád,ale člověk je omezenej na místa kde může jezdit. Né každej má pro těch 50 tis otáček pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jo jo.. Randál úžasný... no mě točí jen cca 35 000 otáček, ale i tak je to paráda, když to lítá..S elektrikou když bude člověk jezdit kolem baráku tak si toho moc lidí ani nevšimne... Ale neměnil bych, protože v když se dá v něčem hrabat, štelovat čistit, a.... no prostě hračička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 brý večír po delší odmlce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jé po asi tak 30 dnech vidím suchou silnici, zajímavý to úkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ja mám konečne opravený techničák...chyba nastala na polícii a pritom som mal všetky papiere OK. na trikrát som tam bol kvôli prepisu auta, dnes našťastie "len" 2,5 hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) brý večír po delší odmlce kyblík můj Editováno: 4. Červen 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 ja mám konečne opravený techničák...chyba nastala na polícii a pritom som mal všetky papiere OK. na trikrát som tam bol kvôli prepisu auta, dnes našťastie "len" 2,5 hod... Co ti v něm pro boha jeho máriju zkaňhali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Dobrej Leze sluníčko, super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 jo konečně ale kamarád z Brna mi to nevěří,takže na druhý straně asi sluníčko nesvítí jozzi vyjádři se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Jo tak i na záběrech z Usti je vidět sluníčko, ale teď to má mrskat všechno na Moravě a slovensku teď jim to vrátíme, se nám smáli že tady prší a je tu zima a oni mají 20°C teď to bude konečně obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Dobrý den prej vracet by nám něco chtěl... jen si to počasí tam nechte ... Olomouc neprší, ale je hnusně, zima, zataženo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 jo konečně ale kamarád z Brna mi to nevěří,takže na druhý straně asi sluníčko nesvítí jozzi vyjádři se no tady v okolí Brna opravdu slunce nesvítí, naopak jsou dešťové přeháňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Tu v Kosiciach svieti slniecko 19° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Co ti v něm pro boha jeho máriju zkaňhali? napísali zlého vlastníka - mala tam byť splátková spoločnosť, nie ja. ja len ako držiteľ...ale hádam to už bude OK ináč dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Preco mam status "Status varování" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Preco mam status "Status varování" ? to mají všichni tam vidí každý uživatel jak je na tom ,jestli si na něj stěžují ostatní uživatelé atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Aha dik, ja som myslel ze to mam len ja Zbezne som prsiel pravidla atd. a nejak som to nepostrehol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 musel by jsi ho mít do 1/3, nebo do 2/3 zamodralé aby jsi nějaké měl, za plně modré, tedy třetí varování je stop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Chapem, chapem. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 taky sem kdysi nevěděla ale admin Standis vysvětlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.