Galvi Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Wow, tyjo a mě se tam původně jet nechtělo, že to mám daleko a já to mám nakonec blízko, když vidím, kdo se tam všechno chystá. Kdo tam vůbec ještě všechno jede s Fabii/Roomsterem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) ja určite...so snúbenicou, zvezie nás Tweety...ubytko zabezpečené, tankovať možno pôjdem cez víkend, keďže išiel benzín dole, ak stihnem tak pár zmien na aute, len neviem ktorú trasu zvoliť...či diaľnica, či okresky...spodkom, či vrchom... btw, akurát som si objednal autorádio, dúfam, že dorazí včas a ešte ho stíham vymeniť Editováno: 4. Říjen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 servus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 jak je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 nič moc momentálne...športom ku zdraviu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 co se ti povedlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Fotbálek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 futbal a moje neustále problémy so stehenným svalom...2 týždne kľud,potom 30.min futbalu a bum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Fotbálek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 To aby ses pomalu přeorientoval na ten stolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 daj pokoj....tomu nemôžem prísť na chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 šachy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 tak to už beriem fakt,ako poslednúúúúúúúúúúú možnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 daj pokoj....tomu nemôžem prísť na chuť Tak PC game,už taky nejsme žádní junioři,sem tam něco holt "stávkuje". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 holt já sa od toho futbalu nemôžem odpútať..hrám ho od nejakých 6 rokov a vždy som hovoril,že štadión je môj druhý domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 tak ted se bude dělit s ordinací u doktora nu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 to zasa nie...dám si to zatejpovať,nechám tomu kľud a bude 2 týždne pokoj ....ale ja viem kde je pes zakopaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Já jsem na kolektivní míčové hry poněkud levej. U mě je maximum sledování v TV. A u toho úraz moc nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 kurňa to je program v tej TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 ráno budíček 6:20 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Sportem k trvalý invaliditě HURÁ!!! Za mne jedině gaučing, disciplína leh s výdrží. Povolenej doping je TV a pivo.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 zranenia k tomu patria,hlavne v tomto veku...ale chýbala by mi aj partia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 v 7h stávat a hurá do lesa na výřez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.