Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

sushi jsem měl jednou a tak nějak stačilo... i když třeba takový smažený kalamáry mi chutnaly :) A co taky nebylo špatný malý naložený chobotničky :D

suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost

Těch "takzvanejch" delikates, který jsou ve skutečnosti hnus a humus je povícero - solený syrový rybí vajíčka, syrový ryby balený do chaluhy a kyselý rejže, syrový tulení játra, malý rybičky naložený zasyrova celý jako okurky do kyselýho láku, obsah lastury mořskýho mlže pokapanej citrónem - a samozřejmě zase syrovej, no prostě já nechápu, co ti takzvaní "labužníci" a "gurmáni" na těch kyselejch slizech viděj...

Já nejsem žádná mořská vydra, abych žral škeble, nebo eskymák, abych uhryzával syrový tulení játra kvůli udržení energie - jsem příslušník řekněme civilizovaný společnosti, která si může dovolit normálně vařený-pečený jídlo a nemusí žrát sliz za syrova...

Ale smažák je smažák :D

Tak určitěěěěěěěě  :kol-47:  :D

svíčková lepší :D

No nevím :D

EDIT: Bóbika je klasika :D

Upraveno od Ondra16V

Svíčkovou mám zítra, taky vám pak hodím klidně fotku  :D

Svíčková je dokonalost, teda musí se umět udělat, protože co někde vaří a vydávají za svíčkovou, by se jeden divil  :kol-32:

Boobikáá  :D

Upraveno od Galvi

No škoda že jsem Vám nevyfotil tu hostinu co máme vždycky u babičky jak je nějaká oslava :D Stoly se prohýbají a děláme si vždycky srandu že vyjímečně jde vidět vzor ubrusu na stole :D 

Taky jsem milovník svíčkové a často si ji na cestách objednávám, ale ty rozdíly... jinde úžasně propasírovaná a lahodná omáčka někde zase skoro kusy mrkve plavající ve smetaně. 

Smažák je větší jistota  :kol-28:

jo to je pravda, ten se nedá zkazit snad nikde. Nebo mně se to ještě nestalo.

Přijeď na sraz a otestuj bramboráky  :kol-28:

By ses divil, jsou restaurace, kde ani ten smažák nezvládnou, už jsem dostal na stůl v syrovém stavu a nebo vyrobený z něčeho, co barvou, chutí ani vůní nevidělo sýr ani z rychlíku.

Ondra má pravdu, přijeď na sraz do Ovy, díval jsem se a píšeš v profilu Olomouc/ Ostrava, tož to jezdíš jak já  :kol-28:

pokud bude od Února něco, tak bych se určo stavil, leden máme na katedře celkem frmol, to nedávám. 

Já mám vždycky pravdu :D 

Ale fakt přijeď :) tam jsou bramboráky parádní :)

Na katedře... Náhodou VŠB?

Já tam loni dostudoval  :D  Byl jsem na FS a Institutu dopravy.. Na které si, jestli to není tajné?

Jsem na katedře biomedicínského inženýrství fakulta FEI. Jsem v posledním semestru a teď dodělávám diplomku, kterou mám i v rámci dotovaného projektu, takže makám jako šroubek :D

Upraveno od Supermarine_Spitfire

FEI, tak to šlo úplně mimo mě  :kol-28: S diplomkou ti nezávidím, to bylo v mém podání pár bezesných nocí na kolejích... Ale je leden a už píšeš, tak to si na tom evidentně daleko líp jak já před rokem.. Já byl trochu flegmatik a času doooost  :D

To bude něco BIO :D  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.