Únor 12, 201510 r Kouknu na záznam jestli tu hrůzu taky neviděla nebo jí třeba jen nechtěla vidět Ale ze včerejška mám natočeného skokana roku
Únor 12, 201510 r No nenasralo by to? tak jsem koukal na záznam,ale není to viděl,asi raději ani nechtěla ale mám tady ještě jeden minimix,jen škoda že není moc na konci vidět toho v tom Mercedesu jak ho chce předběhnout zadek EDIT: to na co vyskočil ten skokan byla betonová zídka Upraveno Únor 12, 201510 r od Ondra16V
Únor 12, 201510 r Se divíš benzín za pár korun, kdo by nejezdil . Mě už je blbé tak levně tankovat, tak jezdím aspoň na 98čku
Únor 12, 201510 r Pan je gurmán ale dneska bylo na Nově že ceny benzínu/nafty letí nahoru :/ takže zítra musím nabrat do Fabky co to půjde
Únor 12, 201510 r Nahoru jo? No sakra, ja budu tankovat asi až v pondělí, tak snad to nestihne tak stoupnout, ještě bych chtěl na Shell V-power racing zajet
Únor 12, 201510 r Tak do pondělí to snad taková raketa nebude, ještě mám asi třetinu nádrže a míchat se mi to nechce
Únor 12, 201510 r Tak to vypadá, že takové směšné slevy jsou asi všude, ne že by dali třeba 10kč/litr za to že k nim člověk jezdí
Únor 12, 201510 r Zeby som to zajtra ak pride vyplata namieril na Shellku? Tiez sa mi zvysovanie nepaci... -- Z mobilu
Únor 13, 201510 r Jo jo Džunda je HTP v soc verzi na 13 kolách a jedním airbegem. Tak souhlas s tím,že RS věci patří jenom na RS, on je RS náraznik stejně nesehnatelnej stejně jako GT převlek,ale těm lemům na blatníky se nevyhnu RS ne RS,protože ikdyž to nechám opravit v lakovně tak to za rok zas vyleze jak tam jednou ten chajzl rez je nic ho nezastaví.
Únor 14, 201510 r Pozdě,už je to snězené Pro tebe mám tu Californii,to mi připomíná že si jí zajdu dát do auta hned bo na to zapomenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.