jozzi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Nemas neco na kamere ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Kouknu na záznam jestli tu hrůzu taky neviděla nebo jí třeba jen nechtěla vidět Ale ze včerejška mám natočeného skokana roku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Krasne pristani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) No nenasralo by to? tak jsem koukal na záznam,ale není to viděl,asi raději ani nechtěla ale mám tady ještě jeden minimix,jen škoda že není moc na konci vidět toho v tom Mercedesu jak ho chce předběhnout zadek EDIT: to na co vyskočil ten skokan byla betonová zídka Editováno: 12. Únor 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Tak sleduji ze snad jezdis vsude Ostrava, Senov, Havr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Cestovatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Se divíš benzín za pár korun, kdo by nejezdil . Mě už je blbé tak levně tankovat, tak jezdím aspoň na 98čku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Pan je gurmán ale dneska bylo na Nově že ceny benzínu/nafty letí nahoru :/ takže zítra musím nabrat do Fabky co to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Nahoru jo? No sakra, ja budu tankovat asi až v pondělí, tak snad to nestihne tak stoupnout, ještě bych chtěl na Shell V-power racing zajet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Jj , u nas uz o korunu ... Hajzli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 ja som včera len nitro+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Tak do pondělí to snad taková raketa nebude, ještě mám asi třetinu nádrže a míchat se mi to nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Já budu srab a naberu zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 a navyše mám prémiové so zľavou 8 centov/liter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Hm, tak to se vyplatí :D Já mám u Agip 1kč/litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 A fuelsave 4 centy/ liter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Tak to vypadá, že takové směšné slevy jsou asi všude, ne že by dali třeba 10kč/litr za to že k nim člověk jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Zeby som to zajtra ak pride vyplata namieril na Shellku? Tiez sa mi zvysovanie nepaci... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Zvyšování už půjde raketově nahoru,ale naštěstí už mám 3sudy plný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Zapomnel jsi rict ze krom sudu mas jeste 100tis nadrz ve sklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Jo jo Džunda je HTP v soc verzi na 13 kolách a jedním airbegem. Tak souhlas s tím,že RS věci patří jenom na RS, on je RS náraznik stejně nesehnatelnej stejně jako GT převlek,ale těm lemům na blatníky se nevyhnu RS ne RS,protože ikdyž to nechám opravit v lakovně tak to za rok zas vyleze jak tam jednou ten chajzl rez je nic ho nezastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Tak vidíš že jsme se dohodli Jinak u nás už zdražili benzín o korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Tak to tady zase oživím jídlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Je , Ty jsi hodny , to je pro me na zitra , vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Pozdě,už je to snězené Pro tebe mám tu Californii,to mi připomíná že si jí zajdu dát do auta hned bo na to zapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.