Listopad 26, 200915 r No nic chlapy letim z prace a hned do fitka, tak zase zitra, Ondro kdyz budes mit nejake nove info tak hod SZ Tak se tu mejte cao
Listopad 26, 200915 r co se děje že tě není vidět?? Mám dovolenou sem to hlásil )) Nic nedělám válim se doma , trénuju na bubny taková relax dovča ))
Listopad 26, 200915 r No nic chlapy letim z prace a hned do fitka, tak zase zitra, Ondro kdyz budes mit nejake nove info tak hod SZ Tak se tu mejte cao ty to neprehanaj s tym fitko bo sa nezmestis do auta
Listopad 26, 200915 r jaaaaj nuda...ze by som zas auto siel umyt? aj sluzobne doblo je zasrete jak svina a o fabii ani nehovoriac...
Listopad 26, 200915 r Mám dovolenou sem to hlásil )) Nic nedělám válim se doma , trénuju na bubny taková relax dovča )) komu si to hlásil??tady o tom nikdo nic neví
Listopad 26, 200915 r co Jéžíšek,nebyluž u tebe?? :kol-51: já sem od soboty 70lvl prestige mode zatim nejedu,to jedeš to samý od začátku a máš jen jinou ikonku vedle jména
Listopad 26, 200915 r komu si to hlásil??tady o tom nikdo nic neví Sem to tady rikal , jezisek je čuryn a prej neexistuje ))
Listopad 26, 200915 r jaaaaj nuda...ze by som zas auto siel umyt? aj sluzobne doblo je zasrete jak svina a o fabii ani nehovoriac... já jí právě domyl dnes je na to počasí jak dělaný
Listopad 26, 200915 r Sem to tady rikal , jezisek je čuryn a prej neexistuje )) ho kurnik ukecej ať můžeme pařit,až uvidíš 2 brokny v dualu a jak od nich letíš 2 metry vzduchem se poseřeš smíchem,teď s ničím jiným nehraju
Listopad 26, 200915 r já jí právě domyl dnes je na to počasí jak dělaný tak tady je mlha jak u Rákosníčka
Listopad 26, 200915 r Já už autí umyl včera,tak doufám,že to aspoň přes víkend vydrží.Mě ani tak nesere,že je zasrate když je venku na hov.o,ale když hned druhej den svítí blunce tak to zkrátka nevydržim a jdu ho umejt a tak se to ted opakuje snad každej druhej den. Upraveno Listopad 26, 200915 r od Vlasta
Listopad 26, 200915 r to já už na něm měl pěknej nános, tak když u nás je dnes jak na jaře, tak jsem ho oplách
Listopad 26, 200915 r Neviděl jste včera někdo černé ovce,paní se rozčilovala,že když vratila auto lizačce a oni po ní chtěly doplatit ještě 110tis,když to auto stalo před dvěma lety 120tis,sprominutím to sou Ty lidi tak naivní,že si nedokážou spočítat kolik zaplatím celkem před podepsáním,je to tak jednoduchy 6x12x3000 a vím kolik přeplatím.A už vubec nechápu ty redaktory,že ji to nevysvětlí a ještě vlastně dělal z lízačky blbce,že o tom paní nevěděla.
Listopad 26, 200915 r nj, tak je to se všim, někteří lidi si nedokážou promyslet věco dopředu a pak to takhle dopadá
Listopad 26, 200915 r ho kurnik ukecej ať můžeme pařit,až uvidíš 2 brokny v dualu a jak od nich letíš 2 metry vzduchem se poseřeš smíchem,teď s ničím jiným nehraju No tak sem ježíška znásilníl a musel vydat dárky.))) Tak už instaluju )
Listopad 26, 200915 r No tak sem ježíška znásilníl a musel vydat dárky.))) Tak už instaluju ) ty woe jako fakt??? no teda bombááááá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.