spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 ty vole .. stihnul sem to no máš velký štestí kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 co se děje že tě není vidět?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No nic chlapy letim z prace a hned do fitka, tak zase zitra, Ondro kdyz budes mit nejake nove info tak hod SZ Tak se tu mejte cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 co se děje že tě není vidět?? Mám dovolenou sem to hlásil )) Nic nedělám válim se doma , trénuju na bubny taková relax dovča )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No nic chlapy letim z prace a hned do fitka, tak zase zitra, Ondro kdyz budes mit nejake nove info tak hod SZ Tak se tu mejte cao ty to neprehanaj s tym fitko bo sa nezmestis do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 jaaaaj nuda...ze by som zas auto siel umyt? aj sluzobne doblo je zasrete jak svina a o fabii ani nehovoriac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Mám dovolenou sem to hlásil )) Nic nedělám válim se doma , trénuju na bubny taková relax dovča )) komu si to hlásil??tady o tom nikdo nic neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 co Jéžíšek,nebyluž u tebe?? :kol-51: já sem od soboty 70lvl prestige mode zatim nejedu,to jedeš to samý od začátku a máš jen jinou ikonku vedle jména Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 komu si to hlásil??tady o tom nikdo nic neví Sem to tady rikal , jezisek je čuryn a prej neexistuje )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 mazu pryc .. mozna budu odpolko .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 jaaaaj nuda...ze by som zas auto siel umyt? aj sluzobne doblo je zasrete jak svina a o fabii ani nehovoriac... já jí právě domyl dnes je na to počasí jak dělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Sem to tady rikal , jezisek je čuryn a prej neexistuje )) ho kurnik ukecej ať můžeme pařit,až uvidíš 2 brokny v dualu a jak od nich letíš 2 metry vzduchem se poseřeš smíchem,teď s ničím jiným nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 já jí právě domyl dnes je na to počasí jak dělaný tak tady je mlha jak u Rákosníčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 (editace) Já už autí umyl včera,tak doufám,že to aspoň přes víkend vydrží.Mě ani tak nesere,že je zasrate když je venku na hov.o,ale když hned druhej den svítí blunce tak to zkrátka nevydržim a jdu ho umejt a tak se to ted opakuje snad každej druhej den. Editováno: 26. Listopad 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 to já už na něm měl pěknej nános, tak když u nás je dnes jak na jaře, tak jsem ho oplách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Neviděl jste včera někdo černé ovce,paní se rozčilovala,že když vratila auto lizačce a oni po ní chtěly doplatit ještě 110tis,když to auto stalo před dvěma lety 120tis,sprominutím to sou Ty lidi tak naivní,že si nedokážou spočítat kolik zaplatím celkem před podepsáním,je to tak jednoduchy 6x12x3000 a vím kolik přeplatím.A už vubec nechápu ty redaktory,že ji to nevysvětlí a ještě vlastně dělal z lízačky blbce,že o tom paní nevěděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 nj, tak je to se všim, někteří lidi si nedokážou promyslet věco dopředu a pak to takhle dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 hotovo umyte idem domov majte sa tu pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 ho kurnik ukecej ať můžeme pařit,až uvidíš 2 brokny v dualu a jak od nich letíš 2 metry vzduchem se poseřeš smíchem,teď s ničím jiným nehraju No tak sem ježíška znásilníl a musel vydat dárky.))) Tak už instaluju ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Doufám že to pošlape !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No tak sem ježíška znásilníl a musel vydat dárky.))) Tak už instaluju ) ty woe jako fakt??? no teda bombááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 kua jestli to neposlape tak mi selze pumpa ... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 :w00t1: 50 minut to bude sosat neco ze streeemu ) me mrdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 sorry za spam .. uz jen 39 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 ondro to si spolu stejne nezahrajem kdyz to vyhledava podle ranku ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.