Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a tak , jedno varovanie plus minus....je tam toho, vitaj v klube žádný varování nemám.......ale taky nesnáším bonzáky.....co namají odvahu říct to naplno a řeší věci přes někoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Hele ... to vypada jak reseni manzelsky sporu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 žádný varování nemám.......ale taky nesnáším bonzáky.....co namají odvahu říct to naplno a řeší věci přes někoho... jaj tak nic som sa tesil ze v tom nie som sam jasne ide o princip, mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Hele ... to vypada jak reseni manzelsky sporu ) to ne.....někteří zde jsou moc upjatí....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Marku, nevim, proč ti vadí, že sem chodí a třeba nemá auto. To přece neni podmínka. Teď mě asi rozcupuješ, ale tohle řeší možná malý děti ve školce. Máš pravdu v tom, že se to dá řešit jinak, než to hlásit jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já věděl že jsi to Ty ...dokud jsi se sem zase nanacpala......každej jinej to překousne...ale Ty ne......no ani se nedivím...už jen to co děláš na foru o autech a přitom žádný nemáš......nikdy nanapíšeš nic k věci...jen samý plky...a nemáš ani tolik odvahy napsat přímo mě.....tyhle praktiky jsou možná na OC běžné.... VAŽENÍ PANOVÉ A DÁMY TÍMTO SMĚREM BY SE NAŠE VZTAHY NEMĚLI UBÍRAT,TO ŽE MÁ MÁRA REJPAVOU MÁ SICE V PODPISU,ALE CHODIT SEM MUŽE KDOKOLIV A NE KAŽDEJ DOKÁŽE MÁRU ZKOUSNOUT,NICMÉNĚ PUVODNĚ TO BYLO SPÍŠE ZE SRANDY CO TU CERTINKA DĚLÁ A ASPOŇ JE VIDĚT JAK LEHCE SE MUŽE SRANDA REJP ZVRTNOUT,TAKŽE DOPORUČUJU SE JÍT NAJÍST DÁT SI KAFE A HLAVNĚ KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD JO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Já sem klidnej snad tu kua všichni dobře vidíme .. tak zkuste psát normální velikostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 je zajímavý že za všechno můžu podle Vás já.....je zde druhá strana a to ta ublížená bonzácká.....že jí něco nanapíšete a sorry ale být na foru o autech a nemít ho a ani o nich nic nevědět...divné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak jsem zpět z výbornýho oběda, karbanátky a brambůrky a salát, bylo to výborný A co máte nebo jste měli dnes k obědu vy? No koukám, že se to tu pěkně rozjelo. Tak na každý straně je kousek pravdy. Jasně dá se to řešit jinak, ale zas Marek to je takovej starej rejpavec. Mě to třeba nevadí, beru to ze srandy a zasměju se, ale někomu to srandovní přijít nemusí. Když někdo rejpe, tak by si zas měl uvědomit do koho a hlavně kdy s tím už přestat, toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Divnejch věcí je, ale nechápu, proč ti to vadí. Psal jsem, že se to mohlo řešit jinak a ne si někomu stěžovat. Jsi rejpavej, dobře, ale když vidíš, že to někomu neni po chuti, tak se na to vyprdni a rejpej třeba do mě, já to snesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Mambo to ale neni sranda kdyz do nekoho rejpes a je to bez odezvy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hmmmm ale pořád jen já a ona chudinka nic.....no tak to u nás ve státě už chodí......nejsem takovej že se naseru a řeknu že sem už nepolezu...ale min HOSPODU omezím....... toť vše...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak že nemá auto neznamaná, že tu nemůže být, nejsem tu na foru sice moc dlouho, ale co jsem tak pročítal starý témata, tak některý nemaj ani řidičák, natož auto(pro upřesnění, sam to dotyčný psal, že nema řidičák) Myslím, že každej může být na jakým foru chce, bez ohledu jestli něco má nebo ne, je demokracie, tak proč v rámci zákona nebýt kde chceme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nedělej herečku traktoristo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hmmmm ale pořád jen já a ona chudinka nic.....no tak to u nás ve státě už chodí......nejsem takovej že se naseru a řeknu že sem už nepolezu...ale min HOSPODU omezím.......toť vše...... Já ti ale už kdysi přece psala sz že se mi nelíbí jak se tu ke mě chováš...a nepřestal si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 hmmmm ale pořád jen já a ona chudinka nic.....no tak to u nás ve státě už chodí......nejsem takovej že se naseru a řeknu že sem už nepolezu...ale min HOSPODU omezím.......toť vše...... tak jasně, taky udělala chybu, v tom se jí nezastávám, vždy je lepší to řešit osobně, což preferuju Ale zas používat argumenty, že když nemá auto, tak tady nemá co dělat je trochu drsný ne? Co se takhle jeden druhýmu navzájem omluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak tu snad nejde o to jestli ma auto bo ne ... ne ??? Ale ze bonzuje jak mala holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No Jirko nevidím do toho, ale když píše, že mu psala že se jí to nelíbí, tak kde bude problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 To Evers: Takhle to taky neni moc sranda. Neměl jsem to psát, že mi to nevadí, teď si do mě nikdo nerejpne, to máš pravdu. To Marek: Teď jsi se zase urazil ty. Neni to jedno? Já přece psal, že se to mohlo řešit jinak. Rejpání je přece od toho, aby se tomu lidi zasmáli a ne aby se tu dohadovali. Nikdo přece neříká, že jsi na vině jenom ty. Hoď to za hlavu a jede se dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No tak .. to bude klasicka chyba komunikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Moc se v tom patláte.......ČÍM VÍC SE DO HOVNA ŠŤOURÁ...TÍM VÍC SMRDÍ......JÁ UŽ TO NEBUDU KOMENTOVAT............PÁČ JE ZDE NASAZOVÁNA PSÍ HALVA POUZE MĚ.......I OD LIDÍ CO BYCH TO NEČEKAL..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) Hochu, neurážej se ne, naposledy jsem tě viděl uraženýho, když tě tu prudil ráca Ber to trochu s nadhledem, příště už do ní nebudeš rejpat a je vyřešíno ne? Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já nejsem uraženej...to jsi to špatně pochopil...jen už se v tom nebudeme patlat....a to je celý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 ok, to rád slyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.