Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nu vida vždyť píšu v klidu,aby Mára neměl tu psi hlavu tak pro certinku a všechny když se mi něco nelíbí tak to napíšu tady natvrdo at si to dotyčnej přebere,SZ nemusela dojit a žalovat se taky nemá to nee. :076

A nebo kdyžtak napsat naplno do plivárny, tam už takovou dobu nikdo nebyl, že tam jsou už pavučiny :smich:

Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se tě

urazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal,

protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to

vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se

na to raději neměl vyprdnout. ;)

Upraveno od mambo

• Autor

panebože...proč to furt pitváte.......já psal že mě to už je putna a neřeím to...a nasranej nejsem......

To je den :))) Práce jak na kostele .)) Asi se na to vyseru, reknu sefovi ze at mi ubere praci ze nestiham Skodahome :)

jj to mu řekni a ještě abys chodil na 12 abys do noci mohl hrát MW2 lol

dobru chut, ja mam dnes konecne nieco normalne a nie bagetu z LIDLU :D

nemáš bagetu??ale dneska není neděle lol

Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se tě

urazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal,

protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to

vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se

na to raději neměl vyprdnout. ;)

a hned máme program na odpoledne :smich:

Přesně, člověk nesmí zahálet. lol

Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém :unsure:

Ondro, to si se celej oběd těšil na fotky viď? :smich:

no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj :smich:

kde je dneska Tom??zase na anglině :kuk:

no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj :smich:

dneska byl čaj?? :smich: ..co bylo dobrýho Ondro? :palec2:

:smich: :smich: tak ještě že sis nespálil něco jinýho lol

No nevím kde je Tom, ani na icq není

• Autor
kde je dneska Tom??zase na anglině :kuk:

je od včera nějakej nemocnej...

nemáš bagetu??ale dneska není neděle lol

magor :smich: :smich: :smich: :smich:

Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém :unsure:

sak ale nemozem ich tu tak zverejnit :D

a proč ne, koukni na chudáka Ondru jak se těšil, až se spálil o čaj :smich:

no ja neviem neviem, dam to sem a o tyzden bude jej fotka na top 1 stahovanych erotickych obrazkov :D

nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: :_icon_smich2:

no tak odstartujes ji karieru no :)) ti pak podekuje :)

nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: :_icon_smich2:

to stym avatarom ma inac napadlo :D

tak šup sem s fotkou ;)

potom potom :p

Počem ? lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.