Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nu vida vždyť píšu v klidu,aby Mára neměl tu psi hlavu tak pro certinku a všechny když se mi něco nelíbí tak to napíšu tady natvrdo at si to dotyčnej přebere,SZ nemusela dojit a žalovat se taky nemá to nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 A nebo kdyžtak napsat naplno do plivárny, tam už takovou dobu nikdo nebyl, že tam jsou už pavučiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 (editace) Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se tě urazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal, protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se na to raději neměl vyprdnout. Editováno: 3. Prosinec 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 panebože...proč to furt pitváte.......já psal že mě to už je putna a neřeím to...a nasranej nejsem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 To je den )) Práce jak na kostele .)) Asi se na to vyseru, reknu sefovi ze at mi ubere praci ze nestiham Skodahome jj to mu řekni a ještě abys chodil na 12 abys do noci mohl hrát MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobru chut, ja mam dnes konecne nieco normalne a nie bagetu z LIDLU nemáš bagetu??ale dneska není neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Nikdo ti psí hlavu nenasazuje. Vinu by jste si měli spravedlivě rozdělit. Pokud ti někdo napíše, co si myslí a nesnaží se těurazit, tak to s tebou myslí líp než ten, co ti maže med kolem pusy. Zkus se nad tím zamyslet. Já jsem to např. napsal, protože jsem měl pocit, že ti to vadit nebude a rozhodně jsem to nepsal proto, abych tě naštval. Je mi docela líto, že jsi to vzal jinak. Cerrtinka by se asi zase měla zamyslet nad tim, jestli to bylo nutný a já se zase zamyslim nad tim, jestli jsem se na to raději neměl vyprdnout. a hned máme program na odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Přesně, člověk nesmí zahálet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ondro, to si se celej oběd těšil na fotky viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kde je dneska Tom??zase na anglině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj dneska byl čaj?? ..co bylo dobrýho Ondro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no kuava že joo,sem si i spálil jazyk jak sem spěchal když jsem dopíjel čaj :smich: tak ještě že sis nespálil něco jinýho No nevím kde je Tom, ani na icq není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 kde je dneska Tom??zase na anglině je od včera nějakej nemocnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nemáš bagetu??ale dneska není neděle magor :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Davide,přišel jsem z oběda a fotky nikde...kde je problém sak ale nemozem ich tu tak zverejnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a proč ne, koukni na chudáka Ondru jak se těšil, až se spálil o čaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no ja neviem neviem, dam to sem a o tyzden bude jej fotka na top 1 stahovanych erotickych obrazkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no tak odstartujes ji karieru no ) ti pak podekuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nééé to nééé, jen Ondra si jí dá jako novej avatar :_icon_smich2: to stym avatarom ma inac napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak šup sem s fotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 potom potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Počem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.