Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Nazdar chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Woe vždy když sem nahlídnu tak už je putyka prázdná Jinak sem furt v rachotě. Kdejakej vůl si něco pořád objednává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 tady to žije jen tak do 15 hodin pak je tu mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 (editace) To zní jako- přijdu domu a žena mě už k tomu nepustí Editováno: 23. Prosinec 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 No jo z domova je obcas problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 pánové pomalu se loučím a zítra sen hodím očko,tak se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak ti to uz uteklo ja jeste hodinu no tak zitra taky hodim ocko mozna obe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak to chápu Já sem zítra asi nepolezu máme toho nějak hodně a domů přijdem až večer a to bude jinej program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 pánové pomalu se loučím a zítra sen hodím očko,tak se tu mějte Ok tak čus a přeju moooooc povedenej ŠD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak ted mi volali a cena je 1900,- no tak to neni zas tak strasny pocitali s 3500,- a tak to je dobry, no jeste tam koupim ty sterace a bude to cajk pak uz jen pockam na ten zadni od tebe casem no stejnak je to mazec, takovejch peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Zdarec bando ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 pánové pomalu se loučím a zítra sen hodím očko,tak se tu mějte tak čau, kdyžtak zejtra, a kdyby jsme se tu nepotkali, tak šťastný a veselý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Valim taky, jdu si do sklepa něco stříknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 no stejnak je to mazec, takovejch peněz No jeste premyslim jestli mam koupit ty sterace nebo ne ted zas na me po telefonu ze asi 1000,- no tak to nevim a ja jsem mu rikal ale dopoledne jste rikal 800,- a on no prej asi tak, tak si to asi zjistim sam u nich a uvazuju zda mam nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Valim taky, jdu si do sklepa něco stříknout Aby si nevidel ruzovy slony litat lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Dobry večer bando,u mne teda pracovní,ale dnes nepadá ta bílá srajda tak to pujde,v pondělí v noci jsem se ani k PC nedostal jakej v tej největší sračce byl frmol sed jsem do toho v pul dvanácty a s jednou přestávkou vylez v pul sedmy ráno tak snad dneska (radši to ani nenapíšu at to nezakřiknu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Tak jako první Vám mohu popřát Veselé vánoce,hoooooooooooodně dárku a hlavně žádnej ŠTRES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 (editace) Nazdááár hospodo Tak přeji všem(i Markovi ) krásné Vánoce, hodně štěstí pod stromečkem a pohodový rok 2010 Editováno: 24. Prosinec 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Stastne a vesele skodovaci moji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 (editace) všem přítomným i nepřítomným přeju šťastné a veselé Vánoce a pohodový vstup do novýho roku Editováno: 24. Prosinec 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 dobré Vánoční odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 není mě zrovna 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 včera se stvil kámoš se svojí polovičkou a trošku se to zvrhlo...mooooc chlastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.