spineshank Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 hoj kočkooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Ahojky bando,tak nám pěkně sněží to zas bude noc,u mně ježíšek v pořádku nic nemusím vracet ani měnit takže jsem byl asi fakt hoooooodnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 dneska na ČT2 - 20:00h - Ta naše povaha česká - Tuningová společnost....zdokonalit a šokovat! Zlatá české ručičky vylepšují tovární vozy k nepoznání...dokument... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 (editace) VŠE NEJ NEJ DO ROKU 2010 Vlasta Ať se daří,auťáky nas nezlobí,ať ty šmejdi zlevní benzín a ať jste Všichni zdraví Editováno: 31. Prosinec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 I zde bych rád popřál vše nejlepší v novém roce 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Ahoj hospodo, tak první příspěvek v roce 2010 patří mě Tak vám všem přeji mnoho štěstí a zdraví a ať je tento rok lepší než ten minulý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 ty brďo musím si jít někam vylít srdíčko: sice to není o fábce, ale.... včera jsem poprvé viděl slavného Ozzáka a jeho Comeback, a musím říct že je celkem odvaha dát tohle v hlavním vysílacím čase na silvestra, takový sračky jsem už hodně dlouho neviděl. zajímalo by mně jak hodně ožralý nebo ještě lépe sfetovaný člověk musí být aby vymyslel takovou stupiditu a ještě to vydával za super sitkom, předpokládám že hodně. já být programový ředitel nějaké televize a někdo ke mně přijít s takovým nápadem že tohle chce vysílat tak ho na místě vyrazím.... prostě podle mně debilní sračky bez jakékoliv úrovně... a to je asi tak všechno co jsem chtěl říct.... respektive účel to splnilo, protože jsem se na to vydržel dívat celých 15min a celou dobu jsem nepřepnul, protože jsem tomu nevěřil.... prostě maras p.s. je to jenom můj osobní názor, takže jestli se to někomu líbí tak sorry, tak se hlavně do mně nepouštějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 všechno nej v novém roce a hlavně ať autíčka slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Tak jsem si dodatečně udělal radost k vánocum,na happyfoto je možnost udělat si vlastní kalendář,loni jsem k tomu nenašel odvahu a teď ke konci roku byla akce za 170kč za formát A3,takže přidávám pár foto jak kalendář vypadá.(foceno narychlo mobilem,tak kvalita nic moc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Vlasto nádherný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 všechno nej v novém roce a hlavně ať autíčka slouží Tobě taky a to co jsi popisoval výše sem vyřešil těžkou pařbou až do rána a ta kocovina potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Dobre rano a novy rok vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 tož dobré ráno v tom roce 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Jsem tu dlouho nebyl ale vse pristarem doufam a jak si slavil silvestra a vanoce ondro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Taky zdravím, to je dost, že se sem někdo hrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Jsem tu dlouho nebyl ale vse pristarem doufam a jak si slavil silvestra a vanoce ondro? tak Silvestr byl úplně v poho,takřka sem nepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 zdravíčko v další dekádě .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Ale strasne rychle to uteklo vsechno nejak a uplynoly rok opravdu stal za velky ho*** dokud ze je tu rok novy a snad i lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 zdravíčko v další dekádě .) nazdar,ještě žiješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 žiju )) akorát sem se nějak o svátcích zaseknul u WOWka .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 dobre ranko lidicky:) no co ako ste silvestrovali? ja uz som v robote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 žiju )) akorát sem se nějak o svátcích zaseknul u WOWka .)) sem si říkal že si nějak na MW2 kašlal,já propařil docela hodně hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 dobre ranko lidicky:)no co ako ste silvestrovali? ja uz som v robote tak Silvestr úplně v poho,takřka bez alkoholu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 já asi 10 plzní ... tak nějak doklidu ... Ondro napařil sem za svátky taky mega hodin ) To viš nahodil jsem to i starý a hrajem spolu .))) Takže můžu sedět u kompu imrvere ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 hrajete spolu WOW??nebo MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.