Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hoj kočkooooo kol5

Ahojky bando,tak nám pěkně sněží to zas bude noc,u mně ježíšek v pořádku nic nemusím vracet ani měnit takže jsem byl asi fakt hoooooodnej.

• Autor

dneska na ČT2 - 20:00h - Ta naše povaha česká - Tuningová společnost....zdokonalit a šokovat! Zlatá české ručičky vylepšují tovární vozy k nepoznání...dokument...

VŠE NEJ NEJ DO ROKU 2010

Vlasta

Ať se daří,auťáky nas nezlobí,ať ty šmejdi zlevní benzín a ať jste Všichni zdraví

Upraveno od Vlasta

Ahoj hospodo, tak první příspěvek v roce 2010 patří mě :p Tak vám všem přeji mnoho štěstí a zdraví a ať je tento rok lepší než ten minulý :)

ty brďo musím si jít někam vylít srdíčko: sice to není o fábce, ale....

včera jsem poprvé viděl slavného Ozzáka a jeho Comeback, a musím říct že je celkem odvaha dát tohle v hlavním vysílacím čase na silvestra, takový sračky jsem už hodně dlouho neviděl. zajímalo by mně jak hodně ožralý nebo ještě lépe sfetovaný člověk musí být aby vymyslel takovou stupiditu a ještě to vydával za super sitkom, předpokládám že hodně. já být programový ředitel nějaké televize a někdo ke mně přijít s takovým nápadem že tohle chce vysílat tak ho na místě vyrazím.... prostě podle mně debilní sračky bez jakékoliv úrovně... a to je asi tak všechno co jsem chtěl říct.... respektive účel to splnilo, protože jsem se na to vydržel dívat celých 15min a celou dobu jsem nepřepnul, protože jsem tomu nevěřil.... prostě maras

p.s. je to jenom můj osobní názor, takže jestli se to někomu líbí tak sorry, tak se hlavně do mně nepouštějte

všechno nej v novém roce a hlavně ať autíčka slouží

Tak jsem si dodatečně udělal radost k vánocum,na happyfoto je možnost udělat si vlastní kalendář,loni jsem k tomu nenašel odvahu a teď ke konci roku byla akce za 170kč za formát A3,takže přidávám pár foto jak kalendář vypadá.(foceno narychlo mobilem,tak kvalita nic moc)

post-86-1262379649_thumb.jpg

post-86-1262379670_thumb.jpg

post-86-1262379681_thumb.jpg

post-86-1262379692_thumb.jpg

post-86-1262379702_thumb.jpg

Vlasto nádherný :palec2:

všechno nej v novém roce a hlavně ať autíčka slouží

Tobě taky ;) a to co jsi popisoval výše sem vyřešil těžkou pařbou až do rána :smich:

a ta kocovina potom :feve:

Dobre rano a novy rok vsem :)

tož dobré ráno v tom roce 2010 :)

Jsem tu dlouho nebyl ale vse pristarem doufam a jak si slavil silvestra a vanoce ondro?

Taky zdravím, to je dost, že se sem někdo hrabe :smich:

Jsem tu dlouho nebyl ale vse pristarem doufam a jak si slavil silvestra a vanoce ondro?

tak Silvestr byl úplně v poho,takřka sem nepil

zdravíčko v další dekádě .)

Ale strasne rychle to uteklo vsechno nejak a uplynoly rok opravdu stal za velky ho*** dokud ze je tu rok novy a snad i lepsi

zdravíčko v další dekádě .)

nazdar,ještě žiješ??

žiju :))) akorát sem se nějak o svátcích zaseknul u WOWka .))

dobre ranko lidicky:)

no co ako ste silvestrovali?

ja uz som v robote :aggressive::help:

žiju :))) akorát sem se nějak o svátcích zaseknul u WOWka .))

sem si říkal že si nějak na MW2 kašlal,já propařil docela hodně hodin lol

dobre ranko lidicky:)

no co ako ste silvestrovali?

ja uz som v robote :aggressive::help:

tak Silvestr úplně v poho,takřka bez alkoholu.....

já asi 10 plzní ... tak nějak doklidu ...

Ondro napařil sem za svátky taky mega hodin :)) To viš nahodil jsem to i starý a hrajem spolu .))) Takže můžu sedět u kompu imrvere :))

hrajete spolu WOW??nebo MW2 lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.