spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Máro nikdo tě tady neignoruje,normálně sem začni chodit a nedělěj pořád Zagorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 nekdo tady mluvil ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 třeba už Márovi skončil menses a zase dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jirko tak teď jsem to poctivě doposlouchal a můžu říct že Too Late je fakt peckovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 To jsem rád... 1/6 to je slušný .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak jsem to nemyslel že se mi líbí jen 1 z těch písniček třebas Lhář taky moc pěkná,myslel jsem to tak že ta Too Late se mi líbí nejvíc. ale celkovej dojem moc dobrej mám z vás a tu slečnu bych klidně rád blíž poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Nech si zdát honímíre ) to je moje !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 počkej to je tvoje polovička?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jo ... .D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Zdarec ve spolek, co řikáte na to, že hlasová navigace od Nokie je od včerejška úplně zadarmo Mě to potěšilo, jelikož vlastním Nokii s GPSkou. Uvidíme jak se to dál vyvine, protože to dle mého názoru nerozdýchají některé levnější "kapesní" navigace. Přeci jen si raději koupím mobil s navigací zdarma za cca 6ooo,- než abych si kupoval navigaci za cca 3ooo,- a každý rok cáloval 15oo,- za aktualizace a plus ještě mobil, kdyby mi odešel. P.S. jestli se to tu už někde řeší, tak jsem to nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jirko : tady se důležitý věci neřešej )) Jinak správa je to dobrá ... My pražáci to dáváme ale bez navigace - tak to neřešim )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jo ... .D aha tak to sorry ,ale aspoň tě to potěšilo že se líbí hele poslouchám to pořád dokola a ono u té poslední písničky je to jiný/lepší/ zvukově,ty ostatní jsou moc tunelový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 to Evres: no když je to teď zadarmo tak to důležité už není :-D aspoň zbyde víc kaček na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak s tou navigací je to super ,ale je pravda že my tu máme jiný a "závaznější témata" jinak já venkovan bych si do Prahy asi netroufl jen tak někam..... bez navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 aha tak to sorry ,ale aspoň tě to potěšilo že se líbí hele poslouchám to pořád dokola a ono u té poslední písničky je to jiný/lepší/ zvukově,ty ostatní jsou moc tunelový Tech 5 je teď točenejch .-.... ta poslední je ze studia předtim ( Too Late ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 to Evres: no když je to teď zadarmo tak to důležité už není :-D aspoň zbyde víc kaček na Chlastat se musí to je základ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 aha,tak to vysvětluje tu kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 řekl bych že to tim bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 kua ... uz aby byl vecer ... nejak me to tu dneska neba .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 co máš v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 tak jak bude hotovo můžeš poslat klidně vzorek právě se na tom pracuje, tak jsem na to zvědavej A co ste zas udělali Markovi, že místo jeho příspěvků dal tečky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jirko, kapela se mi líbí To hrajete jen v Praze? Ondro, peníze od toho dementa stále nic co? To je hroznej kretén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 právě se na tom pracuje, tak jsem na to zvědavej A co ste zas udělali Markovi, že místo jeho příspěvků dal tečky??? proč píše tečkama...to je přeci jednoduchý,píše nám to morseovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 nééé tak teď se to rozjíždí... jestli máš konexe u vás můžem tam něco domluvit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) :smich: Tak já se s vámi zas loučím, jedeme pálit slivovičku tak to já už mám cca 14dní vypáleno,letos se fakt povedla,pěkně jemná bez ocásku,loni byl kalvados a ten dost drhne v kerku. jinak hezkej pátek pánové Editováno: 22. leden 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.