Leden 22, 201015 r Jirko tak teď jsem to poctivě doposlouchal a můžu říct že Too Late je fakt peckovní
Leden 22, 201015 r tak jsem to nemyslel že se mi líbí jen 1 z těch písniček třebas Lhář taky moc pěkná,myslel jsem to tak že ta Too Late se mi líbí nejvíc. ale celkovej dojem moc dobrej mám z vás a tu slečnu bych klidně rád blíž poznal
Leden 22, 201015 r Zdarec ve spolek, co řikáte na to, že hlasová navigace od Nokie je od včerejška úplně zadarmo Mě to potěšilo, jelikož vlastním Nokii s GPSkou. Uvidíme jak se to dál vyvine, protože to dle mého názoru nerozdýchají některé levnější "kapesní" navigace. Přeci jen si raději koupím mobil s navigací zdarma za cca 6ooo,- než abych si kupoval navigaci za cca 3ooo,- a každý rok cáloval 15oo,- za aktualizace a plus ještě mobil, kdyby mi odešel. P.S. jestli se to tu už někde řeší, tak jsem to nenašel
Leden 22, 201015 r Jirko : tady se důležitý věci neřešej )) Jinak správa je to dobrá ... My pražáci to dáváme ale bez navigace - tak to neřešim ))
Leden 22, 201015 r Jo ... .D aha tak to sorry ,ale aspoň tě to potěšilo že se líbí hele poslouchám to pořád dokola a ono u té poslední písničky je to jiný/lepší/ zvukově,ty ostatní jsou moc tunelový
Leden 22, 201015 r to Evres: no když je to teď zadarmo tak to důležité už není :-D aspoň zbyde víc kaček na
Leden 22, 201015 r tak s tou navigací je to super ,ale je pravda že my tu máme jiný a "závaznější témata" jinak já venkovan bych si do Prahy asi netroufl jen tak někam..... bez navigace
Leden 22, 201015 r aha tak to sorry ,ale aspoň tě to potěšilo že se líbí hele poslouchám to pořád dokola a ono u té poslední písničky je to jiný/lepší/ zvukově,ty ostatní jsou moc tunelový Tech 5 je teď točenejch .-.... ta poslední je ze studia předtim ( Too Late )
Leden 22, 201015 r to Evres: no když je to teď zadarmo tak to důležité už není :-D aspoň zbyde víc kaček na Chlastat se musí to je základ )
Leden 22, 201015 r tak jak bude hotovo můžeš poslat klidně vzorek právě se na tom pracuje, tak jsem na to zvědavej A co ste zas udělali Markovi, že místo jeho příspěvků dal tečky???
Leden 22, 201015 r Jirko, kapela se mi líbí To hrajete jen v Praze? Ondro, peníze od toho dementa stále nic co? To je hroznej kretén
Leden 22, 201015 r právě se na tom pracuje, tak jsem na to zvědavej A co ste zas udělali Markovi, že místo jeho příspěvků dal tečky??? proč píše tečkama...to je přeci jednoduchý,píše nám to morseovkou
Leden 22, 201015 r :smich: Tak já se s vámi zas loučím, jedeme pálit slivovičku tak to já už mám cca 14dní vypáleno,letos se fakt povedla,pěkně jemná bez ocásku,loni byl kalvados a ten dost drhne v kerku. jinak hezkej pátek pánové Upraveno Leden 22, 201015 r od Vlasta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.