baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 :smich: nejsem v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 a kde jej budeš dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 cao ) sem nejak zaspal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 :smich: nejsem v Praze tady frajeři fasujou tak možná přízpěvek na MHD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 a kde jej budeš dělat? Rumburk, takový menší město na severu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 cao ) sem nejak zaspal čau jako žes zapsal do práce a přišel až teď??nebo žes zaspal nám sem napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 cao ) sem nejak zaspal čau Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) tady frajeři fasujou tak možná přízpěvek na MHD ) no myslím, že v Praze maj hooodně slušnej vozovej park Editováno: 25. leden 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Rumburk, takový menší město na severu hele tak máš za úkol zjistit finty a pak nám je napsat v SZ třebas se budou někdy hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 no myslím, že v Praze maj hooodně slušnej vozovej park aly vypadá to že dlouho už néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 hele tak máš za úkol zjistit finty a pak nám je napsat v SZ třebas se budou někdy hodit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) aly vypadá to že dlouho už néé a divíš se H3-ku policajtům do Prahy? To se může stát jen u nás Editováno: 25. leden 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Co se směješ , víš jaký jsou tu selnice jedině Hčka )) Ondro : zaspal sem sem tam sem a zase tam sem napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) a divíš se H3-ku policajtům do Prahy? To se může stát jen u nás já myslím že to jsou H2 co maj,ale třeba se pletu Editováno: 25. leden 2010, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 já myslím že to jsou H2 co maj,ale třeba se pletu nn jsou to H3, koukni tady: http://martinjedlicka.blog.idnes.cz/c/1099...er-H3-Vtip.html a když se koukneš v článku, tak maj podobnejch přírůstků víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Co se směješ , víš jaký jsou tu selnice jedině Hčka )) Tak jasný, máte tam nejhorší silnice z celý ČR lol A ta spotřeba po Praze musí bejt taky úžasná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 tak známej má H2 a když slyším za kolik jezdí jen se :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 asi tak no ale proč né, však náš stát je bohatej, ještě by měli státní vyřadit ty oktávky a koupit je místo nich taky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 tak jsem po o,dnes po dlouhé době nic moc oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 chlapi, tragédie: zapoměl jsem v kufru pivo a jelikož bylo -22°C tak prasklo a zmrzlo. Teď mám v autě jak v nálevně ještě že bylo jen jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Ber to pozitivně máš pivní zmrzlinu,než to slížeš tak ji máš jak z praku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 chlapi, tragédie: zapoměl jsem v kufru pivo a jelikož bylo -22°C tak prasklo a zmrzlo. Teď mám v autě jak v nálevně ještě že bylo jen jedno. hmm tak to musí být puch jak od ropuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) Ber to pozitivně máš pivní zmrzlinu,než to slížeš tak ji máš jak z praku. to jo teda, jen ty střepy v té "pivní zmrzlině" mě od toho odradily. A jak to pomalu vytékalo a ,mrzlo, tak je to pěkně zamražené v látce, tak to budu muset vydržet do soboty a pak to nějak "roztopím" horkou vodou Editováno: 25. leden 2010, autor: Jirka_CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 dobré ráno,to nám zase krásně napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 dobre dobre:) napadlo??? u nas len zima jak v mrazikovi ale zevraj ma sneziiiit aaa co hovorite na novy facelift fabie??? mne sa celkom paci? len chcem vedet nazor co ste tu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.