Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

kibi: a kdy jedeš?

lukyn: jedu v So brzy ráno s klukama s Chomutova

• Autor
nazdar chlapáci, tak vás sem jdu opět skontrolovat :)

a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój

kibi: OK, já pravděpodobně jedu už v pátek a budu tam spát....

a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój

žádný pozdě, je pěkně po obědě = tak se ten nával zdravé výživy musí trošku vypotit :p dobrej dobrej pane vedoucí amatér :smich: pracujeme?

lukyn: mi to s klukama vymysleli tak aby nám to všem vyhovovalo a jeli jsme společně...jináč sobotu tam budem celou a vne taky posíchat nebudu - už jen doufám že bude přát počasí :)

kibi: OK, já pravděpodobně jedu už v pátek a budu tam spát....

zdarec,nevíš jestli jsou ještě volný chatky?

kibi: počasí je to nejdůležitější, a mam takový tušení že i účast bude veliká......

zdarec,nevíš jestli jsou ještě volný chatky?

hele nevím.....já budu chrnět buď pod širákem, nebo v autě(pravděpodobnější)

• Autor

KIBI: nepracuju dneska mám volno a taky jsem vyvěsil téma dne: zubařina...měli jsme dneska rodinou návštěvu u zubařky...jinak k obýdku bylo kuřátko a kašička..to se nemusí vypotit :-)

jirka: kámoš to objednával asi před dvěma týdnama a prý byla ta naše jedna z posledních, ale co jsem četl a pročítal, tak nedávno někdo psal že si chatku zamlouval...mrkni se do sekce srazy - srazyy skodahome...mělo by tam být číslo a za zavolání nic nedáš ;)

lukyn: jo taky si myslím že tam bude spousta lidí, což je hlavní důvod proč tam jedu...poznat zdejší bandu osobně a užít si pohodovej výkend - snad bez deště :p

Mára: to se to něko máááá, já přišel ráno z roboty a večír zase jdu...už si připadám jak permoník :feve: ouuuuu zubař to je u mne zakázaný slovo...můj nepřítel číslo jedna :aggressive: co u vás?...jak to proběhlo :kuk: hmmm kuřátko a kašíčka, tak to máš u mne za výživu kladnej bod :smich:

• Autor

kibi...zubař v pohodě :palec2: ..holky nic a já jen zubní šutr..asi 12kg lol ..a teď mě herečka přemluvila na procházku s malou..že večer asi bude :prc::smich: ........no víš co...takže já padám lol ....ať se Ti večer dobře pracuje a máš klidnou šichtu.... :palec2:;)

Upraveno od Marek

Mára: takže tatík dostal lízátko za "statečnost" (nebrečel jsi ne? :smich: ) a holky mu ho tiše záviděli lol no je mi to jasný, kdo by nepodlehl..ty pudy, to je svinstvo :smich: hele měj se a díky...ahoj :)

hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome

Já bych rád jel,ale nějak se té fin.krize nemužu vzpamatovat,a když to spočítám tak mě so-ne vyjde tak na litr spíše litr a pul a to je docela pruvánek,tak ještě uvidím.Jinak bych spal taky venku nebo spíše v autě.

Vlasta: jj jedu v pátek, spát budu do soboty v autě, jednu noc se to přežít dá....

já panové nejedu...tak zatlačte kroupu zpět do oka....holt si setkaní se zastupcem v chabrech neužijete

RaCa: ty tam budeš chybět, aspon na jeden večer si se mohl doma trhnout

luky taky bych tě zas po dlouhy době rád viděl a i s ostatníma se seznamil a předved se v cele své krase ale bohužel patek sobota noční

Upraveno od raca

tak to potom chápu.....já osobně však dneska ukecal šéfíka a vzal si volno i na pátek, takže zase 3 dny volna

V pátek určo nemužu máme vítání občánků to by mi doma neprošlo.Spíš pojedu až uděláme nějakej lokální sraz západočechů,do práglu to mám dost daleko.No uvidíme ještě mám 4 dni na jedu nejedu.

Lukyne: a Ty budeš na škodahome už v pátek?

Romariooo: mam příslib od ženy že mě pustí na pátek+sobotu, takže s největší pravděpodobnosti v pátek odpoledne okolo 16.00 jsem v Chabrech

ahoj kolego... -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.