Květen 11, 200916 r Autor nazdar chlapáci, tak vás sem jdu opět skontrolovat a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój
Květen 11, 200916 r a sakra, ale na rozcvičku je trochu pozdě nemyslíš...vrchní sportovní referente....jinak ahóóój žádný pozdě, je pěkně po obědě = tak se ten nával zdravé výživy musí trošku vypotit dobrej dobrej pane vedoucí amatér pracujeme? lukyn: mi to s klukama vymysleli tak aby nám to všem vyhovovalo a jeli jsme společně...jináč sobotu tam budem celou a vne taky posíchat nebudu - už jen doufám že bude přát počasí
Květen 11, 200916 r kibi: OK, já pravděpodobně jedu už v pátek a budu tam spát.... zdarec,nevíš jestli jsou ještě volný chatky?
Květen 11, 200916 r kibi: počasí je to nejdůležitější, a mam takový tušení že i účast bude veliká......
Květen 11, 200916 r zdarec,nevíš jestli jsou ještě volný chatky? hele nevím.....já budu chrnět buď pod širákem, nebo v autě(pravděpodobnější)
Květen 11, 200916 r Autor KIBI: nepracuju dneska mám volno a taky jsem vyvěsil téma dne: zubařina...měli jsme dneska rodinou návštěvu u zubařky...jinak k obýdku bylo kuřátko a kašička..to se nemusí vypotit :-)
Květen 11, 200916 r jirka: kámoš to objednával asi před dvěma týdnama a prý byla ta naše jedna z posledních, ale co jsem četl a pročítal, tak nedávno někdo psal že si chatku zamlouval...mrkni se do sekce srazy - srazyy skodahome...mělo by tam být číslo a za zavolání nic nedáš lukyn: jo taky si myslím že tam bude spousta lidí, což je hlavní důvod proč tam jedu...poznat zdejší bandu osobně a užít si pohodovej výkend - snad bez deště
Květen 11, 200916 r Mára: to se to něko máááá, já přišel ráno z roboty a večír zase jdu...už si připadám jak permoník ouuuuu zubař to je u mne zakázaný slovo...můj nepřítel číslo jedna co u vás?...jak to proběhlo hmmm kuřátko a kašíčka, tak to máš u mne za výživu kladnej bod
Květen 11, 200916 r Autor kibi...zubař v pohodě ..holky nic a já jen zubní šutr..asi 12kg ..a teď mě herečka přemluvila na procházku s malou..že večer asi bude ........no víš co...takže já padám ....ať se Ti večer dobře pracuje a máš klidnou šichtu.... Upraveno Květen 11, 200916 r od Marek
Květen 11, 200916 r Mára: takže tatík dostal lízátko za "statečnost" (nebrečel jsi ne? ) a holky mu ho tiše záviděli no je mi to jasný, kdo by nepodlehl..ty pudy, to je svinstvo hele měj se a díky...ahoj
Květen 11, 200916 r hele klucí jedete nekdo do Chaber na sraz skodahome Já bych rád jel,ale nějak se té fin.krize nemužu vzpamatovat,a když to spočítám tak mě so-ne vyjde tak na litr spíše litr a pul a to je docela pruvánek,tak ještě uvidím.Jinak bych spal taky venku nebo spíše v autě.
Květen 11, 200916 r Vlasta: jj jedu v pátek, spát budu do soboty v autě, jednu noc se to přežít dá....
Květen 11, 200916 r já panové nejedu...tak zatlačte kroupu zpět do oka....holt si setkaní se zastupcem v chabrech neužijete
Květen 11, 200916 r luky taky bych tě zas po dlouhy době rád viděl a i s ostatníma se seznamil a předved se v cele své krase ale bohužel patek sobota noční Upraveno Květen 11, 200916 r od raca
Květen 11, 200916 r tak to potom chápu.....já osobně však dneska ukecal šéfíka a vzal si volno i na pátek, takže zase 3 dny volna
Květen 11, 200916 r V pátek určo nemužu máme vítání občánků to by mi doma neprošlo.Spíš pojedu až uděláme nějakej lokální sraz západočechů,do práglu to mám dost daleko.No uvidíme ještě mám 4 dni na jedu nejedu.
Květen 11, 200916 r Romariooo: mam příslib od ženy že mě pustí na pátek+sobotu, takže s největší pravděpodobnosti v pátek odpoledne okolo 16.00 jsem v Chabrech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.