Květen 11, 200916 r Tak tady malá ochutnávka z minulého ÁÁÁ pán je gurmán tak grupáč, jo? Přiznej, kdo kvám večer příjde, chodí tady do hospody
Květen 11, 200916 r CHCETE? ZEPTÁM SE.....ALE PAK BUDETE SLINTAT A STYDĚT SE ZA SVOJE...........pérka Nevím proč, moje mají číslo 12
Květen 11, 200916 r Autor ÁÁÁ pán je gurmán tak grupáč, jo? Přiznej, kdo kvám večer příjde, chodí tady do hospody NO GURMÁN...NO HELE, KDYŽ PŘIJDE TVOJE POLOVIČKA..TAK TOHO ČTVRTÝHO TŘEBA I OŽELÍME sorry, ale musel jsem...snad jsi v pohodě
Květen 11, 200916 r Autor TÍMTO RUŠÍM RANNÍ VYVĚŠENÝ TÉMA: ZUBAŘINA A VYVĚŠUJU NOVÉ TÉMA: SEX - všeobecně Upraveno Květen 11, 200916 r od Marek
Květen 11, 200916 r A jinač poslal jsem ti to /ne manželku/ doporučeně, si myslím, že do středy to máš doma
Květen 11, 200916 r Autor WOODY: Díky......ale mohla to dovézt manželka...počkat si na to a zase to odvézt:-)
Květen 11, 200916 r Autor SEX co to je? To šou takový ty směšný pohyby co jsem včera dělal? copak manželka se Ti u toho smála?
Květen 11, 200916 r tak to je ulet......ulitavat na teletabiz...nebyl z nich jeden gey?jak někde psali,
Květen 11, 200916 r Autor To máš pravdu!!! Jsem ve znamení býk!!! A Ty? JÁ TAKY....KVĚTEN-zn.BÝK A manželka si nestěžuje
Květen 11, 200916 r Marku: foták je objednaný a máš to za nákupku a navic pouzdro.Věřiš? Mám u Tebe flašku dobré slivovice!
Květen 11, 200916 r Autor Marku: foták je objednaný a máš to za nákupku a navic pouzdro.Věřiš? Mám u Tebe flašku dobré slivovice! věřím...no nevím jestli slívu co whisku....takže tu či onu u mě máš zcela jistě
Květen 11, 200916 r Autor podejt by si stěžovala...když máš hodnyho souseda .-)))) máme tu samý ženský...a lesba herečka není
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.