Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 taky posílam upřimnou soustrast... ...asi bys měl přejít na chov kaprů byla by aspon večeře :-))) a nebo nejlíp vepříků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 taky posílam upřimnou soustrast... ...asi bys měl přejít na chov kaprů byla by aspon večeře :-))) počkej počkej a ty si snad myslíš že ji nesnim - sice to nebude rodiná večeře, ale jako jednohubka dobrá - pro rejpaly = pro všechny, vtip jo jináč díky za upřímnou soustrast...ještě včera vypadala tak spokojená, plavala si a dneska ráno - myslel jsem že se naučila novej trik - ale opravdu plavat břichem nahoru trik nebyl kurňa křečků už jsem taky pohřbil - džungerskej malejch potvoráků ráca: jojo přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jo tak prastko bych dneska zakous....ale moc nevěřim že doma se to setka s pochopením.....dostal sem naordinovanou dietu .-(...takže se musim co nejvíc nažrat tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a nebo nejlíp vepříků nevim nevim, jak by to sousedi v paneláku pobrali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ráca: dieta?...tohle slovo neuznávám....to radši začnu i běhat, je abych se spokojeně nažral....a ráca?...jestli si to prase nevybojuješ...tak jsi u mne mrtvej Homolka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 zvykli by si, co by jim jinýho zbývalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jo tak prastko bych dneska zakous....ale moc nevěřim že doma se to setka s pochopením.....dostal sem naordinovanou dietu .-(...takže se musim co nejvíc nažrat tady jak píše Honza, co to ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ale poslední preventivní prohlidka oběvila vyšší tlak,cholesterol a bohužel jsem to řek doma....tak mi herečka snaži ještě ten tlak zvětšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 utíkám dom. musím s autem na leštění čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 čau stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ale poslední preventivní prohlidka oběvila vyšší tlak,cholesterol a bohužel jsem to řek doma....tak mi herečka snaži ještě ten tlak zvětšit tak jí musíš vysvětlit, že to musíš rozchodit, že dieta není řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no není to přimo dieta ale omezení ruznejch těch tuku,uzenin,klobasek atd. což je všechno co rád baštim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ráca: no jo no cholesterol to je svině, někdy ani nechápu jak u někoho může být vyšší....můj 155ti letej bratranec je hubenej jak proutek, jí samý zdravý hovadiny a cholesterol má jak kdyby k snídani žral bůček a zapíjel ho omastkem - nechápu nic tak snad nezbývá než aspoň trošku teď dbát na stravu no Stando: ahoj a ať se auto bliští Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 zítra hodím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jasný...pochlubit se je základ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) ale poslední preventivní prohlidka oběvila vyšší tlak,cholesterol a bohužel jsem to řek doma....tak mi herečka snaži ještě ten tlak zvětšit Já mám 105 kiliček a tohle zatím v pořadku,ale je pravda,že se pomalu tech obžerství vzdávám,spíše teda kvuli tomu jak kynu,brácha ten má špatně 70 kilo a žere samy tukožrouty a prostředky na snižení cholesterolu a má ho furt vyšší. Co si ale budem nalhávat klobáska je klobáska. Editováno: 12. Květen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ale no taaak vlastooo......ted slintam jako blazen jazyk až na zem ... ... zrovna se připravuju jak doma bude nějaka zeleninova dobrota nebo něco mín tučnýho a ty takhle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Vlasto to se nedělá..já si teď otevřel jogurt a už snad ani na něj nemám chuť klobáska je gklobáska...chjoooo ráca: neboj neboj brokolice s mrkví už se dusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 je mi to jasny vy dobráci...no ted sem si objednal mrkvovej salat to je jedno z mala co ze zeleniny můžu...ale klobasou to opravdu nevoní :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ráca: to já zeleninu rád, ale jako přílohu k masu no tak holt začni dlabat kuřecí prsíčk pěkně bez tuku, nebo libový hovězí - to je celkem chudý na cholesterol..nebo jestli rád rybky - klíďo ti pošlu tu mojí zesnulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jasny přiloha musí bejt!....uvidim zas to nechci přehanět...ale je fakt že pokud by přišla i nějaka redukce vahy vůbec bych se nezlobil...poslední dobou se nebezpečně blížím metraku a to už je na mě víc než dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Já na tuku už skoro nic nedělám koupil jsem si grilovaci desku,kterou položím přes dvě plotny a jedu vše bez tuku,hlavně kuřecí prsa,karboše,čevabčáky a hranolky kupuju ty do trouby takže taky bez tuku,až ji ojedu tak koupim tu z kamene ale ta bude podstatně dražší tahle stála 400kč a je to nějaká slitina.Ale pro připravu masa super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Za pul hodky jdu domu tak po domluvě s mámou bodou kuřecí hamburgry na desce v housce a zeleninovy salát tak zdááááár zejtra večer.HUBNUTI VPRED ZPATKY NI KROK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 dobrej večír ve spolek....kurňa kde je tradyční sestava - ten náš kvalitní kádr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Nazdar bando ..koukám, že jedinej si tady na mě včera vzpomněl pouze KIBI vrchní sportovní referent.......jsi můj ...jina dneska žádné téma nevyvěšuju!!!, páč Vám se zavděčit je těžký úkol i pro vedoucího amatéra Marka ......zubařina vadila, k sexu jste neměli co říct....domácí miláčci nic..kromě mě, woodyho a ještě kibiho rybky ..... Tak jsem si tu postěžoval a přeji všem krásné dobré ránko Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.