lukyssek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Evers: kam asi? pracujou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no mají mínus....ale večer tu budou zase prudit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vždit je krize a málo práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 u nás je práce, ale lidi nechtěj makat.... balím to domůůů tak večer......u píva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 te pic reditelskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 koukám, že jste se tady malinko rozjeli čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Cus stando ... tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 čau Jirko dneska dobrý co ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 V pohode , od rana sem nesahnul na praci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nechcete nekdo H4 Osramy NB - valej se mi doma uplne na pikatchu ... venuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 kdybych neměl H7, nebyl by problém to jsou společný dalkový a potkávací?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 stando to se me moc ptas tydle : http://www.graficar.cz/10674/autozarovky/a...ht-breaker.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Jsem tu tak pozor..vedoucí naslouchá...... WOODY: zásilka dorazila ....zítra si s tím pohraju a pošlu zpět.....díky....akorát jedno je tam stejný 2x.... Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hm, já se na to nedíval, tak nevím . Než bych zkouknul všechny dvd , tak mi z toho hrábne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 já už se taky budím ze spaní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak copak,,,kde jste všichníííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ty jo, nikde ani noha, jdu do mlíčňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dobrý večer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tady někdo mluvil o lahodném mléku nazdar hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zdar bando, já říkal, že to měl byt mléčny bar, bylo by tu plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 woody: moje řeč, já bych točil koktejly a pro otrlý štamgasty plnotučný přímo z vemene - co to máš wooďáku pod avatarem....ty jsi ještě nepřijmul žádnou funkci viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kibi, tak si natoč 2 dc V třetím zleva je 12% plnotučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 pěkně, ale téma "fota domácích mazlíčků" tu bylo už včera kurva ta kráva Milka snad dostala prasečí chřipku či co ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 WOODY BY MOHL BÝT NÁSTĚNKÁŘ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 WOODY BY MOHL BÝT NÁSTĚNKÁŘ..... dobrej večír pane vedoucí a Marku nemyslíš že by to nebyla na Woodyho moc náročná funkce? ale volná je, tak jak woody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.