Květen 13, 200916 r Autor u nás je práce, ale lidi nechtěj makat.... balím to domůůů tak večer......u píva
Květen 13, 200916 r stando to se me moc ptas tydle : http://www.graficar.cz/10674/autozarovky/a...ht-breaker.html
Květen 13, 200916 r Autor Jsem tu tak pozor..vedoucí naslouchá...... WOODY: zásilka dorazila ....zítra si s tím pohraju a pošlu zpět.....díky....akorát jedno je tam stejný 2x.... Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 13, 200916 r Hm, já se na to nedíval, tak nevím . Než bych zkouknul všechny dvd , tak mi z toho hrábne
Květen 13, 200916 r woody: moje řeč, já bych točil koktejly a pro otrlý štamgasty plnotučný přímo z vemene - co to máš wooďáku pod avatarem....ty jsi ještě nepřijmul žádnou funkci viď?
Květen 13, 200916 r pěkně, ale téma "fota domácích mazlíčků" tu bylo už včera kurva ta kráva Milka snad dostala prasečí chřipku či co ne?
Květen 13, 200916 r WOODY BY MOHL BÝT NÁSTĚNKÁŘ..... dobrej večír pane vedoucí a Marku nemyslíš že by to nebyla na Woodyho moc náročná funkce? ale volná je, tak jak woody?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.