Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ON TO ZVLÁDNE...A BEZ ŘEČÍ woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No, už mi nabídli funkci svačináře, tak nevím co vzít ? Asi budu nezaměstnany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak když i pán vedoucí v tebe vkládá takovou důvěru woody, tak snad aninemáš na vybranou...a nástěnkář je jedna z lepších pozic ...popravdě viděl jsem tě jako "WC koordinátora" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No, už mi nabídli funkci svačináře, tak nevím co vzít ? Asi budu nezaměstnany bohužel svačinář už je zabranej - kdybys měl chuť na housku dej vědět Eversovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 JO JO SVAČÍNÁŘ JE UŽ PRYČ...MYSLÍM ALE ŽE WOODY BUDE SUPER nástěnkář.......dej kibi vědět standisovi ať to pozařídí...díky orgáne..tedy pardon...sporťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no co se ksichtíš wooďáku, vedoucímu se neodmlouvá takže pane woody jste jmenován na nástěnkáře....souhlas "ANO" nebo "ANO"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) takže jak budeš uveden do funkce, budeš zde vyvěšovat témata na každý den...doposud jsem to dělal-suploval nástěnkáře já..Váš vedoucí...konečně taky bud mít trochu času na rodinu Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no proto takže píšu Standisovi ať zařídí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) OK kibíku Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vyřízeno tak co dneska proberem za téma?....napdalo mne že bychom mohli pomlouvat rácu, ale to je vlastně samozřejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu ale teď se du na to vycpat /vyspat/ Tak se mějte , ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Jasně a do něj...se divím kde je...makat jde až v pátek večer..že by s herečkou laškovali doma? Nebo má internet a hospodu zakázaný:-) Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu ale teď se du na to vycpat /vyspat/Tak se mějte , ahoj Měj se....a smluvní podmíky probereme spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj a dobrou pane něstěnkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marku: řekl bych že B je správně...laškovat?...teď když drží tu bezmasou dietu...to snad néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no a co bude dělat sporťák s vedoucím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marku: řekl bych že B je správně...laškovat?...teď když drží tu bezmasou dietu...to snad néé bezmasou a proč? že jsem mu chtěli sežrat psa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Tak pánové asi je naše zdravé jádro prašivé.....Proč? Páč sem nikdo jinej nejde než osvědčená sestava: Marek, Raca, Kibi, Standis, Lukyssek,Woody, Evers, Vlasta.......jo a taky Romariooo Asi budeme muset udělat nábor....ale ne jako PČR..sorry KIBI..... Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 kvůly tomu néé, mu bylo jasný že si děláme prdel...nebo ne? ráca má teď přeci ten svůj cholesterol na vrcholku...tak dává vale klobáskám čoveče normálně nás v tom nechali ty holomci samotný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 [....ale ne jako PČR..sorry KIBI.....[/color][/i][/b][/color][/size] ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nemá chodit k doktorovi......a byl by zdravej.....:-) ale jestli jsi viděl tu fotku toho jeho hafana...vyškvařil by jsi z něj kýbl sádla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná? Já tam poznal sebe ....ten grázl co krade svačiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kuci: je mi nějak blbě.Potřeboval bych vypotit na cizim těle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.