Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

ON TO ZVLÁDNE...A BEZ ŘEČÍ woody

No, už mi nabídli funkci svačináře, tak nevím co vzít ? Asi budu nezaměstnany lol

tak když i pán vedoucí v tebe vkládá takovou důvěru woody, tak snad aninemáš na vybranou...a nástěnkář je jedna z lepších pozic ;) ...popravdě viděl jsem tě jako "WC koordinátora" :smich:

No, už mi nabídli funkci svačináře, tak nevím co vzít ? Asi budu nezaměstnany lol

bohužel svačinář už je zabranej - kdybys měl chuť na housku dej vědět Eversovi :D

• Autor

JO JO SVAČÍNÁŘ JE UŽ PRYČ...MYSLÍM ALE ŽE WOODY BUDE SUPER nástěnkář.......dej kibi vědět standisovi ať to pozařídí...díky orgáne..tedy pardon...sporťáku

:kuk:

no co se ksichtíš wooďáku, vedoucímu se neodmlouvá :plol takže pane woody jste jmenován na nástěnkáře....souhlas "ANO" nebo "ANO"? :smich:

-_-
  • Autor

takže jak budeš uveden do funkce, budeš zde vyvěšovat témata na každý den...doposud jsem to dělal-suploval nástěnkáře já..Váš vedoucí...konečně taky bud mít trochu času na rodinu :palec2:

Upraveno od Marek

no proto :p takže píšu Standisovi ať zařídí ;)

• Autor

OK kibíku kol5;)

Upraveno od Marek

vyřízeno ;) tak co dneska proberem za téma?....napdalo mne že bychom mohli pomlouvat rácu, ale to je vlastně samozřejmost lol

No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu :smich: ale teď se du na to vycpat lol /vyspat/

Tak se mějte , ahoj :palec2:

• Autor

Jasně a do něj...se divím kde je...makat jde až v pátek večer..že by s herečkou laškovali doma? Nebo má internet a hospodu zakázaný:-)

Upraveno od Marek

• Autor
No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu :smich: ale teď se du na to vycpat lol /vyspat/

Tak se mějte , ahoj :palec2:

Měj se....a smluvní podmíky probereme spolu ;):palec2:

ahoj a dobrou pane něstěnkář :)

Marku: řekl bych že B je správně...laškovat?...teď když drží tu bezmasou dietu...to snad néé lol

• Autor

no a co bude dělat sporťák s vedoucím?

• Autor
Marku: řekl bych že B je správně...laškovat?...teď když drží tu bezmasou dietu...to snad néé lol

bezmasou a proč? že jsem mu chtěli sežrat psa? :smich::smich::smich:

• Autor

Tak pánové asi je naše zdravé jádro prašivé.....Proč? Páč sem nikdo jinej nejde než osvědčená sestava: Marek, Raca, Kibi, Standis, Lukyssek,Woody, Evers, Vlasta.......jo a taky Romariooo

Asi budeme muset udělat nábor....ale ne jako PČR..sorry KIBI.....

Upraveno od Marek

kvůly tomu néé, mu bylo jasný že si děláme prdel...nebo ne? lol ráca má teď přeci ten svůj cholesterol na vrcholku...tak dává vale klobáskám :feve:

čoveče normálně nás v tom nechali ty holomci samotný :aggressive:

[....ale ne jako PČR..sorry KIBI.....[/color][/i][/b][/color][/size]

ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná? lol

• Autor

nemá chodit k doktorovi......a byl by zdravej.....:-) ale jestli jsi viděl tu fotku toho jeho hafana...vyškvařil by jsi z něj kýbl sádla :-)

• Autor
ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná? lol

Já tam poznal sebe :palec2: ....ten grázl co krade svačiny :smich::smich:lollol

Kuci: je mi nějak blbě.Potřeboval bych vypotit na cizim těle...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.