Květen 13, 200916 r tak když i pán vedoucí v tebe vkládá takovou důvěru woody, tak snad aninemáš na vybranou...a nástěnkář je jedna z lepších pozic ...popravdě viděl jsem tě jako "WC koordinátora"
Květen 13, 200916 r No, už mi nabídli funkci svačináře, tak nevím co vzít ? Asi budu nezaměstnany bohužel svačinář už je zabranej - kdybys měl chuť na housku dej vědět Eversovi
Květen 13, 200916 r Autor JO JO SVAČÍNÁŘ JE UŽ PRYČ...MYSLÍM ALE ŽE WOODY BUDE SUPER nástěnkář.......dej kibi vědět standisovi ať to pozařídí...díky orgáne..tedy pardon...sporťáku
Květen 13, 200916 r no co se ksichtíš wooďáku, vedoucímu se neodmlouvá takže pane woody jste jmenován na nástěnkáře....souhlas "ANO" nebo "ANO"?
Květen 13, 200916 r Autor takže jak budeš uveden do funkce, budeš zde vyvěšovat témata na každý den...doposud jsem to dělal-suploval nástěnkáře já..Váš vedoucí...konečně taky bud mít trochu času na rodinu Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 13, 200916 r vyřízeno tak co dneska proberem za téma?....napdalo mne že bychom mohli pomlouvat rácu, ale to je vlastně samozřejmost
Květen 13, 200916 r No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu ale teď se du na to vycpat /vyspat/ Tak se mějte , ahoj
Květen 13, 200916 r Autor Jasně a do něj...se divím kde je...makat jde až v pátek večer..že by s herečkou laškovali doma? Nebo má internet a hospodu zakázaný:-) Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 13, 200916 r Autor No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu ale teď se du na to vycpat /vyspat/Tak se mějte , ahoj Měj se....a smluvní podmíky probereme spolu
Květen 13, 200916 r Marku: řekl bych že B je správně...laškovat?...teď když drží tu bezmasou dietu...to snad néé
Květen 13, 200916 r Autor Marku: řekl bych že B je správně...laškovat?...teď když drží tu bezmasou dietu...to snad néé bezmasou a proč? že jsem mu chtěli sežrat psa?
Květen 13, 200916 r Autor Tak pánové asi je naše zdravé jádro prašivé.....Proč? Páč sem nikdo jinej nejde než osvědčená sestava: Marek, Raca, Kibi, Standis, Lukyssek,Woody, Evers, Vlasta.......jo a taky Romariooo Asi budeme muset udělat nábor....ale ne jako PČR..sorry KIBI..... Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 13, 200916 r kvůly tomu néé, mu bylo jasný že si děláme prdel...nebo ne? ráca má teď přeci ten svůj cholesterol na vrcholku...tak dává vale klobáskám čoveče normálně nás v tom nechali ty holomci samotný
Květen 13, 200916 r [....ale ne jako PČR..sorry KIBI.....[/color][/i][/b][/color][/size] ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná?
Květen 13, 200916 r Autor nemá chodit k doktorovi......a byl by zdravej.....:-) ale jestli jsi viděl tu fotku toho jeho hafana...vyškvařil by jsi z něj kýbl sádla :-)
Květen 13, 200916 r Autor ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná? Já tam poznal sebe ....ten grázl co krade svačiny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.