Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak když i pán vedoucí v tebe vkládá takovou důvěru woody, tak snad aninemáš na vybranou...a nástěnkář je jedna z lepších pozic ;) ...popravdě viděl jsem tě jako "WC koordinátora" :smich:

Vloženo
No, už mi nabídli funkci svačináře, tak nevím co vzít ? Asi budu nezaměstnany lol

bohužel svačinář už je zabranej - kdybys měl chuť na housku dej vědět Eversovi :D

Vloženo

JO JO SVAČÍNÁŘ JE UŽ PRYČ...MYSLÍM ALE ŽE WOODY BUDE SUPER nástěnkář.......dej kibi vědět standisovi ať to pozařídí...díky orgáne..tedy pardon...sporťáku

Vloženo (editace)

takže jak budeš uveden do funkce, budeš zde vyvěšovat témata na každý den...doposud jsem to dělal-suploval nástěnkáře já..Váš vedoucí...konečně taky bud mít trochu času na rodinu :palec2:

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)

Jasně a do něj...se divím kde je...makat jde až v pátek večer..že by s herečkou laškovali doma? Nebo má internet a hospodu zakázaný:-)

Vloženo
No, to není jen tak, potřebuji si prvně přečíst pracovní smlouvu :smich: ale teď se du na to vycpat lol /vyspat/

Tak se mějte , ahoj :palec2:

Měj se....a smluvní podmíky probereme spolu ;):palec2:

Vloženo (editace)

Tak pánové asi je naše zdravé jádro prašivé.....Proč? Páč sem nikdo jinej nejde než osvědčená sestava: Marek, Raca, Kibi, Standis, Lukyssek,Woody, Evers, Vlasta.......jo a taky Romariooo

Asi budeme muset udělat nábor....ale ne jako PČR..sorry KIBI.....

Vloženo

kvůly tomu néé, mu bylo jasný že si děláme prdel...nebo ne? lol ráca má teď přeci ten svůj cholesterol na vrcholku...tak dává vale klobáskám :feve:

čoveče normálně nás v tom nechali ty holomci samotný :aggressive:

Vloženo
[....ale ne jako PČR..sorry KIBI.....[/color][/i][/b][/color][/size]

ty voe co se ti na reklamě ala "dej sem svačinu" nelíbylo...to jak byla trapná, nebo směšná? lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...