Květen 13, 200916 r Nazdar pánové,teda to jste toho přes den udělaly,chlastáte a funkce si rozdáváte to zavíní starymy pořádky asi tu budem muset udělat nějakou tu revoluci.
Květen 13, 200916 r Autor KIBI..berem Vlastu do presu..já z prava Ty z leva...ať tu nerevoltuje:-) Upraveno Květen 13, 200916 r od Marek
Květen 13, 200916 r Marku to víš že Vlastu zpracujeme, já mu dám revoluci...nic se měnit nebude, držíme si koryta jak jen můžem nazdar Romčo, copak tě schvátilo?...nebo že by herečka nebyla po ruce?
Květen 13, 200916 r Autor Ahoj Marku.Zdravím Tě a rád Tě tady vidím. Vždyť já jsem tady furt......už jim lezu na nervy...jak je hlídám lumpy....
Květen 13, 200916 r Autor Marku to víš že Vlastu zpracujeme, já mu dám revoluci...nic se měnit nebude, držíme si koryta jak jen můžem nazdar Romčo, copak tě schvátilo?...nebo že by herečka nebyla po ruce? Bacha Vlasta...jasně koryta NEDÁME - BEZ BOJE
Květen 13, 200916 r přesně tak...člověk tu má vedoucího pořád za zády, jaká pak má bejt ta pracovní ne-morálka
Květen 13, 200916 r Autor přesně tak...člověk tu má vedoucího pořád za zády, jaká pak má bejt ta pracovní ne-morálka ale jsem přísný , ale spravedlivý ..že jo
Květen 13, 200916 r COPAK..FITKO TĚ ZMOHLO..... fitko nebo že by totální lenost? Marku přísný ale spravedlivý....jako správný vlezprdelka nemůžu jináč než souhlasit
Květen 13, 200916 r Autor fitko nebo že by totální lenost? Marku přísný ale spravedlivý....jako správný vlezprdelka nemůžu jináč než souhlasit Jsi můj nejoblíbenější člen .../ to zase bude raca nasranej /
Květen 13, 200916 r Bacha Vlasta...jasně koryta NEDÁME - BEZ BOJE Vy nevite jak se to dělá,nabídněte mi taky nějaky to korytko a vlastně jsem tu vubec nebyl a nikoho neznám a ani tužku nemám.
Květen 13, 200916 r Jsi můj nejoblíbenější člen .../ to zase bude raca nasranej / no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá Jirko: přisedni a zapoj se, ať je tu nová "duše"
Květen 13, 200916 r Autor Vy nevite jak se to dělá,nabídněte mi taky nějaky to korytko a vlastně jsem tu vubec nebyl a nikoho neznám a ani tužku nemám. no volnej je ještě záchodář
Květen 13, 200916 r Autor no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá Ty jsi ale bejk......
Květen 13, 200916 r no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá Jirko: přisedni a zapoj se, ať je tu nová "duše" už jsem přisednul
Květen 13, 200916 r přisedávám a objednávám jedno točený čoveče dneska tu točim já a to zásadně mléčný poživatiny...takže slyšel jsem dobře: jedno polotučný do dvojky"? vlasta: ale to je hodně protekční místo...jen sedíš na prdeli a rejžuješ těžký prachy (kováky)
Květen 13, 200916 r čoveče dneska tu točim já a to zásadně mléčný poživatiny...takže slyšel jsem dobře: jedno polotučný do dvojky"? vlasta: ale to je hodně protekční místo...jen sedíš na prdeli a rejžuješ těžký prachy (kováky) když už mlíko,tak plnotučný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.