Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar pánové,teda to jste toho přes den udělaly,chlastáte a funkce si rozdáváte to zavíní starymy pořádky asi tu budem muset udělat nějakou tu revoluci.

Vloženo

Marku to víš že Vlastu zpracujeme, já mu dám revoluci...nic se měnit nebude, držíme si koryta jak jen můžem :p:smich:

nazdar Romčo, copak tě schvátilo?...nebo že by herečka nebyla po ruce? :)

Vloženo
Marku to víš že Vlastu zpracujeme, já mu dám revoluci...nic se měnit nebude, držíme si koryta jak jen můžem :p:smich:

nazdar Romčo, copak tě schvátilo?...nebo že by herečka nebyla po ruce? :)

Bacha Vlasta...jasně koryta NEDÁME - BEZ BOJE

Vloženo
COPAK..FITKO TĚ ZMOHLO..... lol

fitko nebo že by totální lenost? ;)

Marku přísný ale spravedlivý....jako správný vlezprdelka nemůžu jináč než souhlasit lol

Vloženo
fitko nebo že by totální lenost? ;)

Marku přísný ale spravedlivý....jako správný vlezprdelka nemůžu jináč než souhlasit lol

Jsi můj nejoblíbenější člen kol5kol5 .../ to zase bude raca nasranej :smich: /

Vloženo
Bacha Vlasta...jasně koryta NEDÁME - BEZ BOJE

Vy nevite jak se to dělá,nabídněte mi taky nějaky to korytko a vlastně jsem tu vubec nebyl a nikoho neznám a ani tužku nemám.

Vloženo
Jsi můj nejoblíbenější člen kol5kol5 .../ to zase bude raca nasranej :smich: /

no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá :smich::smich:

Jirko: přisedni a zapoj se, ať je tu nová "duše" :palec2:

Vloženo
Vy nevite jak se to dělá,nabídněte mi taky nějaky to korytko a vlastně jsem tu vubec nebyl a nikoho neznám a ani tužku nemám.

no volnej je ještě záchodář :smich::smich::smich:

Vloženo
přisedávám a objednávám jedno točený

čoveče dneska tu točim já a to zásadně mléčný poživatiny...takže slyšel jsem dobře: jedno polotučný do dvojky"? :smich:

vlasta: ale to je hodně protekční místo...jen sedíš na prdeli a rejžuješ těžký prachy (kováky) :smich:

Vloženo
čoveče dneska tu točim já a to zásadně mléčný poživatiny...takže slyšel jsem dobře: jedno polotučný do dvojky"? :smich:

vlasta: ale to je hodně protekční místo...jen sedíš na prdeli a rejžuješ těžký prachy (kováky) :smich:

když už mlíko,tak plnotučný ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...