Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Nazdar pánové,teda to jste toho přes den udělaly,chlastáte a funkce si rozdáváte to zavíní starymy pořádky asi tu budem muset udělat nějakou tu revoluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) KIBI..berem Vlastu do presu..já z prava Ty z leva...ať tu nerevoltuje:-) Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a hele energetik tu šmejdí ahoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj Marku.Zdravím Tě a rád Tě tady vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marku to víš že Vlastu zpracujeme, já mu dám revoluci...nic se měnit nebude, držíme si koryta jak jen můžem nazdar Romčo, copak tě schvátilo?...nebo že by herečka nebyla po ruce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj Marku.Zdravím Tě a rád Tě tady vidím. Vždyť já jsem tady furt......už jim lezu na nervy...jak je hlídám lumpy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Leží vedle mě a já se stejně k ničemu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marku to víš že Vlastu zpracujeme, já mu dám revoluci...nic se měnit nebude, držíme si koryta jak jen můžem nazdar Romčo, copak tě schvátilo?...nebo že by herečka nebyla po ruce? Bacha Vlasta...jasně koryta NEDÁME - BEZ BOJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 přesně tak...člověk tu má vedoucího pořád za zády, jaká pak má bejt ta pracovní ne-morálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Leží vedle mě a já se stejně k ničemu nemám COPAK..FITKO TĚ ZMOHLO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 přesně tak...člověk tu má vedoucího pořád za zády, jaká pak má bejt ta pracovní ne-morálka ale jsem přísný , ale spravedlivý ..že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Brý večer pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 COPAK..FITKO TĚ ZMOHLO..... fitko nebo že by totální lenost? Marku přísný ale spravedlivý....jako správný vlezprdelka nemůžu jináč než souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a hele návštěva..brý večír...přisedni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 fitko nebo že by totální lenost? Marku přísný ale spravedlivý....jako správný vlezprdelka nemůžu jináč než souhlasit Jsi můj nejoblíbenější člen .../ to zase bude raca nasranej / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 přisedávám a objednávám jedno točený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Bacha Vlasta...jasně koryta NEDÁME - BEZ BOJE Vy nevite jak se to dělá,nabídněte mi taky nějaky to korytko a vlastně jsem tu vubec nebyl a nikoho neznám a ani tužku nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jsi můj nejoblíbenější člen .../ to zase bude raca nasranej / no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá Jirko: přisedni a zapoj se, ať je tu nová "duše" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Vy nevite jak se to dělá,nabídněte mi taky nějaky to korytko a vlastně jsem tu vubec nebyl a nikoho neznám a ani tužku nemám. no volnej je ještě záchodář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá Ty jsi ale bejk...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no to bude, ale já mu radil ať se víc maže indulonou, že takhle zalezu hlouběji jááá Jirko: přisedni a zapoj se, ať je tu nová "duše" už jsem přisednul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 přisedávám a objednávám jedno točený čoveče dneska tu točim já a to zásadně mléčný poživatiny...takže slyšel jsem dobře: jedno polotučný do dvojky"? vlasta: ale to je hodně protekční místo...jen sedíš na prdeli a rejžuješ těžký prachy (kováky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 KIBI co dáme Vlastovi za funkci? Záchodáře? Nebo Tě něco jiného napadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 čoveče dneska tu točim já a to zásadně mléčný poživatiny...takže slyšel jsem dobře: jedno polotučný do dvojky"? vlasta: ale to je hodně protekční místo...jen sedíš na prdeli a rejžuješ těžký prachy (kováky) když už mlíko,tak plnotučný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.