Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 KIBI žádnej bar..mlíčnej...to sem netahej..nebo už nebudeš můj milášek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vlasta na nás šel chytře - přez vidírání, mohl by být "tiskovej mluvčí" nebo "ekonom" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no jo...tiskáč..bude.....ale zase sem nechodí tak často...musel by zlepšit docházku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Taková malá funkce hajzldědka není na škodu,tak moc nechlastejte bo se nedoplatíte,jo život se s nikym nesere a u mne se v klidu každej vysere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vlasta na nás šel chytře - přez vidírání, mohl by být "tiskovej mluvčí" nebo "ekonom" To má od Tebe ..Ty jdeš na mě podobně...pochlebováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Taková malá funkce hajzldědka není na škodu,tak moc nechlastejte bo se nedoplatíte,jo život se s nikym nesere a u mne se v klidu každej vysere. a já zadara..jsem vedoucí.......je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Fitko se nekonalo...prostě si umřu...odešlu foták a umřu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 co blbneš....taková nálada......dej si panáky...a bude líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vlasta: koukám že jsi se toho chopil s vervou, mylsím že trůn v podobě mísy, žezlo v podobě štětky a jablko ala rolička toaleťáku je tvoje...no pokud to vedoucí Marek schválí, je místo "krále záchodku" tvoje co ty na to Marku? zlepšení docházky se bere jako podmínka přijetí samosebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Marek - vedoucí SCHVALUJE...zašli požadavek Standisovi....ale ta docházka bude výrazně lepší....ano Vlasto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ale ostatním to neřikej, nebudou chtít platit taky a budeš mi muset dát funkci tiskovyho mluvčíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a já zadara..jsem vedoucí.......je to tak? i kdybys to tam Marku zesral, tak to máš zadarmo a jako bonus si můžeš zadek utřít dvouvrstvým a voňavým papírem Roman: co to?...že by tě dneska chytil splín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) mluvčíka ne..už máš hajzlíka:-) Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 zasílám požadavek Standovi....jen jak to přesně nazvem: WC koordinátor?...WC pohlavář?...nebo jednoduše Záchodkář? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jdu mejt moje tělo..ne že tu chvilku využijete k revoltě.....KIBI pohlídej to..máš na chvilku velení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) zasílám požadavek Standovi....jen jak to přesně nazvem: WC koordinátor?...WC pohlavář?...nebo jednoduše Záchodkář? a co toaletář...to je takové honosné a neurážející nikoho Editováno: 13. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 i kdybys to tam Marku zesral, tak to máš zadarmo a jako bonus si můžeš zadek utřít dvouvrstvým a voňavým papírem Roman: co to?...že by tě dneska chytil splín? Dvouvrstvej pouze za horskej připlatek pánové a dvouvrstvej voňavej za vysokohorskej.Chvilku vydržte musím doladit ceny tak honem vyčurat páč potom už jenom za chechtáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a co toaletář...to je takové honosné a neurážející nikoho To by šlo to zní dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ještě to nemáš ofiko a už blbneš?.....abychom to nezrušili!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jdu mejt moje tělo..ne že tu chvilku využijete k revoltě.....KIBI pohlídej to..máš na chvilku velení... už se bušim do hrudi a beru to jako čest toaletář...hmmm a nebudem mu závidět, to zní až moc urozeně...ale budíž...co Vlasto?...toaletář - souhlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To by šlo to zní dobře. Proto jsem Váš vedoucí-muž č. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Funkce se musíš chopit rychle a s vervou nové koště dobře mete v tomto případku nová štětka dobře ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ty voe Marku on nás zruinuje...z toho by se člověk posr... to vlastně radši néé Vlasto koukám že jsi se toho chytil s vervou, tak písnu Standovi, ať to máš ofiko pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak jsem to písl Standovi....když bůch a admin dá, máš tam cobydup "toaletáře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Oooooo děkuji pane momentální zástupče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.