Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

KIBI žádnej bar..mlíčnej...to sem netahej..nebo už nebudeš můj milášek....

vlasta na nás šel chytře - přez vidírání, mohl by být "tiskovej mluvčí" nebo "ekonom" lol

• Autor

no jo...tiskáč..bude.....ale zase sem nechodí tak často...musel by zlepšit docházku

Taková malá funkce hajzldědka není na škodu,tak moc nechlastejte bo se nedoplatíte,jo život se s nikym nesere a u mne se v klidu každej vysere.

• Autor
vlasta na nás šel chytře - přez vidírání, mohl by být "tiskovej mluvčí" nebo "ekonom" lol

To má od Tebe lol ..Ty jdeš na mě podobně...pochlebováním :smich:

• Autor
Taková malá funkce hajzldědka není na škodu,tak moc nechlastejte bo se nedoplatíte,jo život se s nikym nesere a u mne se v klidu každej vysere.

a já zadara..jsem vedoucí.......je to tak?

Fitko se nekonalo...prostě si umřu...odešlu foták a umřu...

• Autor

co blbneš....taková nálada......dej si panáky...a bude líp

vlasta: koukám že jsi se toho chopil s vervou, mylsím že trůn v podobě mísy, žezlo v podobě štětky a jablko ala rolička toaleťáku je tvoje...no pokud to vedoucí Marek schválí, je místo "krále záchodku" tvoje :palec2::smich: co ty na to Marku? zlepšení docházky se bere jako podmínka přijetí samosebou

• Autor

Marek - vedoucí SCHVALUJE...zašli požadavek Standisovi....ale ta docházka bude výrazně lepší....ano Vlasto...

Ale ostatním to neřikej, nebudou chtít platit taky a budeš mi muset dát funkci tiskovyho mluvčíka.

a já zadara..jsem vedoucí.......je to tak?

i kdybys to tam Marku zesral, tak to máš zadarmo a jako bonus si můžeš zadek utřít dvouvrstvým a voňavým papírem :smich:

Roman: co to?...že by tě dneska chytil splín? :kuk:

• Autor

mluvčíka ne..už máš hajzlíka:-)

Upraveno od Marek

zasílám požadavek Standovi....jen jak to přesně nazvem: WC koordinátor?...WC pohlavář?...nebo jednoduše Záchodkář? :)

• Autor

jdu mejt moje tělo..ne že tu chvilku využijete k revoltě.....KIBI pohlídej to..máš na chvilku velení...

• Autor
zasílám požadavek Standovi....jen jak to přesně nazvem: WC koordinátor?...WC pohlavář?...nebo jednoduše Záchodkář? :)

a co toaletář...to je takové honosné :smich: a neurážející nikoho

Upraveno od Marek

i kdybys to tam Marku zesral, tak to máš zadarmo a jako bonus si můžeš zadek utřít dvouvrstvým a voňavým papírem :smich:

Roman: co to?...že by tě dneska chytil splín? :kuk:

Dvouvrstvej pouze za horskej připlatek pánové a dvouvrstvej voňavej za vysokohorskej.Chvilku vydržte musím doladit ceny tak honem vyčurat páč potom už jenom za chechtáčky.

a co toaletář...to je takové honosné :smich: a neurážející nikoho

To by šlo to zní dobře. :palec2:

• Autor

ještě to nemáš ofiko a už blbneš?.....abychom to nezrušili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jdu mejt moje tělo..ne že tu chvilku využijete k revoltě.....KIBI pohlídej to..máš na chvilku velení...

už se bušim do hrudi lol a beru to jako čest :smich:

toaletář...hmmm a nebudem mu závidět, to zní až moc urozeně...ale budíž...co Vlasto?...toaletář - souhlas? :palec2:

• Autor
To by šlo to zní dobře. :palec2:

Proto jsem Váš vedoucí-muž č. 1

Funkce se musíš chopit rychle a s vervou nové koště dobře mete v tomto případku nová štětka dobře .....

ty voe Marku on nás zruinuje...z toho by se člověk posr... to vlastně radši néé :feve::smich:

Vlasto koukám že jsi se toho chytil s vervou, tak písnu Standovi, ať to máš ofiko pod avatarem ;)

tak jsem to písl Standovi....když bůch a admin dá, máš tam cobydup "toaletáře" lol

Oooooo děkuji pane momentální zástupče.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.