Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Taková malá funkce hajzldědka není na škodu,tak moc nechlastejte bo se nedoplatíte,jo život se s nikym nesere a u mne se v klidu každej vysere.

a já zadara..jsem vedoucí.......je to tak?

Vloženo

vlasta: koukám že jsi se toho chopil s vervou, mylsím že trůn v podobě mísy, žezlo v podobě štětky a jablko ala rolička toaleťáku je tvoje...no pokud to vedoucí Marek schválí, je místo "krále záchodku" tvoje :palec2::smich: co ty na to Marku? zlepšení docházky se bere jako podmínka přijetí samosebou

Vloženo
a já zadara..jsem vedoucí.......je to tak?

i kdybys to tam Marku zesral, tak to máš zadarmo a jako bonus si můžeš zadek utřít dvouvrstvým a voňavým papírem :smich:

Roman: co to?...že by tě dneska chytil splín? :kuk:

Vloženo (editace)
zasílám požadavek Standovi....jen jak to přesně nazvem: WC koordinátor?...WC pohlavář?...nebo jednoduše Záchodkář? :)

a co toaletář...to je takové honosné :smich: a neurážející nikoho

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
i kdybys to tam Marku zesral, tak to máš zadarmo a jako bonus si můžeš zadek utřít dvouvrstvým a voňavým papírem :smich:

Roman: co to?...že by tě dneska chytil splín? :kuk:

Dvouvrstvej pouze za horskej připlatek pánové a dvouvrstvej voňavej za vysokohorskej.Chvilku vydržte musím doladit ceny tak honem vyčurat páč potom už jenom za chechtáčky.

Vloženo
jdu mejt moje tělo..ne že tu chvilku využijete k revoltě.....KIBI pohlídej to..máš na chvilku velení...

už se bušim do hrudi lol a beru to jako čest :smich:

toaletář...hmmm a nebudem mu závidět, to zní až moc urozeně...ale budíž...co Vlasto?...toaletář - souhlas? :palec2:

Vloženo

ty voe Marku on nás zruinuje...z toho by se člověk posr... to vlastně radši néé :feve::smich:

Vlasto koukám že jsi se toho chytil s vervou, tak písnu Standovi, ať to máš ofiko pod avatarem ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...