Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

VEDOUCÍ JE ZPĚT....KIBI VRAŤ DOCASNĚ PROPŮJČENOU FUNKCI A PODEJ RAPORT...kdo, co, kdy, kde, jak.... ;)

hele hele, pozor na pusu...pane momentální "vedoucí" ;) abych ti toho toaletáře ještě nezměnil na záchodkáře :smich:

• Autor
hele hele, pozor na pusu...pane momentální "vedoucí" ;) abych ti toho toaletáře ještě nezměnil na záchodkáře :smich:

čo bolo to bolo terazky jsi zase jen...sporťák... :smich:

poslušně hlásím že po dobu mého dočasného velení se nic speciálního neudálo :D

• Autor

určitě? opravdu nic...žádná mimořádka?

čo bolo to bolo terazky jsi zase jen...sporťák... :smich:

jak "jen" sporťák....tohle je dost vážená funkce, bezemne by jste byly otylý bečky a hlavně Marku...hlavně by jste nevěděli kolik hrstek cornfleku si dát k snídani, aby jste byli fit :smich:

nene, místní podřízení tiše a ochotně plnili mé nabubřené a nesmyslné rozkazy :smich:

Kdepááák tady se nic zvláštního nedělo,jenom jsem kibiho trošku uplatil,a hned mám funkci,ale vždy´to říkám nic zvláštního.

• Autor

KIBI kormflejky si strč.......zpátky do špajzky..já snídám po anglicku...vejce-slanina-pečivo-džus-ovoce

přesně tak a protože jsme banda skažená a nemravní...tak se úplatky považujou za běžnou součást života lol:smich:

hele klucííí, jsem nějak grogy a postel mne vábý...tak to pomalu ale jistě balim....takže přeju dobrou noc a gratuluju k nové funkci "toaletáře" :)

• Autor

Tak já dneska padám...musím se věnovat herečce..tak zítra pánové..KIBI máš po dobu mé nepřítomnosti opět vedení.....brou klucííííííí

KIBI kormflejky si strč.......zpátky do špajzky..já snídám po anglicku...vejce-slanina-pečivo-džus-ovoce

já vím že bych to jako ten sporťák neměl říkat, ale taky po ránu snídám pestřejší stravu :palec2: snídaně je základ a už konzistence cornfleků s mlíkem není pro základ moc stabilní lol ale takovej chleba s máslem, míchaný vajíčka a studená obložená mísa...jo na tom už se stavět dá - kurva dostal jsem hlad :feve:

O.K. dobrou noc já si musím na postel počkat až do rána 8h,takže zejtra večer pá pá lá lá.

jak vedení?..já jdu taky chrnět :help: takže Vlasto je to jasný....z toaletáře jsi na chvilku jmenován zástupcem sportovního referenta a vedoucího :smich:

dobrou noc

• Autor

Dobrý ránko všem.....tedy hlavně Racovi, kterého jsme zde včera z KIBIM zase trošku proprali, páč tu nebyl :-)

Dobré ránko kanci...jsem rád že jste neprali mě..

• Autor

A víš proč, protože jsi měl včera splín.....a byl jsi smutnej na umření

• Autor

WOODY: vše mám hotové a dnes odesílám...budou to dvě obáky.....jsem to rozdělil..ty Tvoje a pak ty ode mě.....pak písni až to dorazí..posílám doporučeně...

zdravim panové...tak ted sem byl na cigárku a chodim po dvorku čumim na auto a mam píchlý kolo...kwa.....to je zase skvělej den.

• Autor

no tak zaklekni a hurá na to...

Brej den, sem se s tou svacinou dneska vopozdil :( , prvni den ve funkci a hned takovej pruser :)

• Autor

RACO: Jinak jsme tě včera zase drbali....:-)

• Autor
Brej den, sem se s tou svacinou dneska vopozdil :( , prvni den ve funkci a hned takovej pruser :)

takže se to na poprvé promíjí, ale chci 2x klobásku...křen...8 rohlíků a nealko pivko...

ředitelskej , ono by to asi spis překvapilo kdyby ste ho nedrbali ;)

RACO: Jinak jsme tě včera zase drbali....:-)

to mě ani nepřekvapuje....škytal jsem celej večer.. :palec2:

• Autor

asi tak , máš pravdu...co ta sváča, kdy bude?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.