Květen 13, 200916 r Autor VEDOUCÍ JE ZPĚT....KIBI VRAŤ DOCASNĚ PROPŮJČENOU FUNKCI A PODEJ RAPORT...kdo, co, kdy, kde, jak....
Květen 13, 200916 r hele hele, pozor na pusu...pane momentální "vedoucí" abych ti toho toaletáře ještě nezměnil na záchodkáře
Květen 13, 200916 r Autor hele hele, pozor na pusu...pane momentální "vedoucí" abych ti toho toaletáře ještě nezměnil na záchodkáře čo bolo to bolo terazky jsi zase jen...sporťák...
Květen 13, 200916 r čo bolo to bolo terazky jsi zase jen...sporťák... jak "jen" sporťák....tohle je dost vážená funkce, bezemne by jste byly otylý bečky a hlavně Marku...hlavně by jste nevěděli kolik hrstek cornfleku si dát k snídani, aby jste byli fit nene, místní podřízení tiše a ochotně plnili mé nabubřené a nesmyslné rozkazy
Květen 13, 200916 r Kdepááák tady se nic zvláštního nedělo,jenom jsem kibiho trošku uplatil,a hned mám funkci,ale vždy´to říkám nic zvláštního.
Květen 13, 200916 r Autor KIBI kormflejky si strč.......zpátky do špajzky..já snídám po anglicku...vejce-slanina-pečivo-džus-ovoce
Květen 13, 200916 r přesně tak a protože jsme banda skažená a nemravní...tak se úplatky považujou za běžnou součást života hele klucííí, jsem nějak grogy a postel mne vábý...tak to pomalu ale jistě balim....takže přeju dobrou noc a gratuluju k nové funkci "toaletáře"
Květen 13, 200916 r Autor Tak já dneska padám...musím se věnovat herečce..tak zítra pánové..KIBI máš po dobu mé nepřítomnosti opět vedení.....brou klucííííííí
Květen 13, 200916 r KIBI kormflejky si strč.......zpátky do špajzky..já snídám po anglicku...vejce-slanina-pečivo-džus-ovoce já vím že bych to jako ten sporťák neměl říkat, ale taky po ránu snídám pestřejší stravu snídaně je základ a už konzistence cornfleků s mlíkem není pro základ moc stabilní ale takovej chleba s máslem, míchaný vajíčka a studená obložená mísa...jo na tom už se stavět dá - kurva dostal jsem hlad
Květen 13, 200916 r O.K. dobrou noc já si musím na postel počkat až do rána 8h,takže zejtra večer pá pá lá lá.
Květen 13, 200916 r jak vedení?..já jdu taky chrnět takže Vlasto je to jasný....z toaletáře jsi na chvilku jmenován zástupcem sportovního referenta a vedoucího dobrou noc
Květen 14, 200916 r Autor Dobrý ránko všem.....tedy hlavně Racovi, kterého jsme zde včera z KIBIM zase trošku proprali, páč tu nebyl :-)
Květen 14, 200916 r Autor WOODY: vše mám hotové a dnes odesílám...budou to dvě obáky.....jsem to rozdělil..ty Tvoje a pak ty ode mě.....pak písni až to dorazí..posílám doporučeně...
Květen 14, 200916 r zdravim panové...tak ted sem byl na cigárku a chodim po dvorku čumim na auto a mam píchlý kolo...kwa.....to je zase skvělej den.
Květen 14, 200916 r Brej den, sem se s tou svacinou dneska vopozdil , prvni den ve funkci a hned takovej pruser
Květen 14, 200916 r Autor Brej den, sem se s tou svacinou dneska vopozdil , prvni den ve funkci a hned takovej pruser takže se to na poprvé promíjí, ale chci 2x klobásku...křen...8 rohlíků a nealko pivko...
Květen 14, 200916 r RACO: Jinak jsme tě včera zase drbali....:-) to mě ani nepřekvapuje....škytal jsem celej večer..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.