Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 VEDOUCÍ JE ZPĚT....KIBI VRAŤ DOCASNĚ PROPŮJČENOU FUNKCI A PODEJ RAPORT...kdo, co, kdy, kde, jak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 hele hele, pozor na pusu...pane momentální "vedoucí" abych ti toho toaletáře ještě nezměnil na záchodkáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 hele hele, pozor na pusu...pane momentální "vedoucí" abych ti toho toaletáře ještě nezměnil na záchodkáře čo bolo to bolo terazky jsi zase jen...sporťák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 poslušně hlásím že po dobu mého dočasného velení se nic speciálního neudálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 určitě? opravdu nic...žádná mimořádka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 čo bolo to bolo terazky jsi zase jen...sporťák... jak "jen" sporťák....tohle je dost vážená funkce, bezemne by jste byly otylý bečky a hlavně Marku...hlavně by jste nevěděli kolik hrstek cornfleku si dát k snídani, aby jste byli fit nene, místní podřízení tiše a ochotně plnili mé nabubřené a nesmyslné rozkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kdepááák tady se nic zvláštního nedělo,jenom jsem kibiho trošku uplatil,a hned mám funkci,ale vždy´to říkám nic zvláštního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 KIBI kormflejky si strč.......zpátky do špajzky..já snídám po anglicku...vejce-slanina-pečivo-džus-ovoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 přesně tak a protože jsme banda skažená a nemravní...tak se úplatky považujou za běžnou součást života hele klucííí, jsem nějak grogy a postel mne vábý...tak to pomalu ale jistě balim....takže přeju dobrou noc a gratuluju k nové funkci "toaletáře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak já dneska padám...musím se věnovat herečce..tak zítra pánové..KIBI máš po dobu mé nepřítomnosti opět vedení.....brou klucííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 KIBI kormflejky si strč.......zpátky do špajzky..já snídám po anglicku...vejce-slanina-pečivo-džus-ovoce já vím že bych to jako ten sporťák neměl říkat, ale taky po ránu snídám pestřejší stravu snídaně je základ a už konzistence cornfleků s mlíkem není pro základ moc stabilní ale takovej chleba s máslem, míchaný vajíčka a studená obložená mísa...jo na tom už se stavět dá - kurva dostal jsem hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 O.K. dobrou noc já si musím na postel počkat až do rána 8h,takže zejtra večer pá pá lá lá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jak vedení?..já jdu taky chrnět takže Vlasto je to jasný....z toaletáře jsi na chvilku jmenován zástupcem sportovního referenta a vedoucího dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dobrý ránko všem.....tedy hlavně Racovi, kterého jsme zde včera z KIBIM zase trošku proprali, páč tu nebyl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dobré ránko kanci...jsem rád že jste neprali mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 A víš proč, protože jsi měl včera splín.....a byl jsi smutnej na umření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 WOODY: vše mám hotové a dnes odesílám...budou to dvě obáky.....jsem to rozdělil..ty Tvoje a pak ty ode mě.....pak písni až to dorazí..posílám doporučeně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 zdravim panové...tak ted sem byl na cigárku a chodim po dvorku čumim na auto a mam píchlý kolo...kwa.....to je zase skvělej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no tak zaklekni a hurá na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Brej den, sem se s tou svacinou dneska vopozdil , prvni den ve funkci a hned takovej pruser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 RACO: Jinak jsme tě včera zase drbali....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Brej den, sem se s tou svacinou dneska vopozdil , prvni den ve funkci a hned takovej pruser takže se to na poprvé promíjí, ale chci 2x klobásku...křen...8 rohlíků a nealko pivko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ředitelskej , ono by to asi spis překvapilo kdyby ste ho nedrbali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 RACO: Jinak jsme tě včera zase drbali....:-) to mě ani nepřekvapuje....škytal jsem celej večer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 asi tak , máš pravdu...co ta sváča, kdy bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.