spineshank Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 jj uvidím za delší dobu,ale vypadá to opravdu že tímto albem mě na prdel neposadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Taky dobvé ranko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 tak já jsem po o ,tak kde jste dneska všichni?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 no Jirko myslím že se máme na co těšit :palec2: :palec2: http://www.youtube.com/watch?v=wT2bThihwEE&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 ahojte krasavci ako sa mi mate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Ty wole Dejv se tu ukázal jinak přeji krásné odpoledne hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 ahojte krasavci ako sa mi mate? Pro sousedy a zavistivce-super lepší už to ani nechci. Pro ostatní něco mezi 2-3 Protože jsem mom.v práci tak spíše tak za 4,ale zase pozitivní je,že ještě tři služby a od utery tejden volno. jo a oběd stál za h.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 no Jirko myslím že se máme na co těšit :palec2: :palec2: to je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 ahojte krasavci ako sa mi mate? no tvl ztracenej syn za náma došel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 to je paráda se ti líbí Libore Serj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 jo, líbí, vždyť jsme to tu už jednou řešili, jak jste chtěli jít na ten koncert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 joo já na to zapoměl ,ještě jsem našel jednu ochutnávku z připravovaného alba http://www.youtube.com/watch?v=VTN2NHIf7Vo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 on má super hlas, se mi u něj líbí ty jeho přechody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 ty kravo - to je den ... sehnat klimatizaci je fakt nadlickej ukol navic ji mam jak zpraku a moc sem nespal ... proste krize .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 (editace) Evers chlastat na sluníčku a ještě bez klimy kluku kluku Editováno: 21. Červenec 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 (editace) Vlastíku ale já bumbal včera v noci to byl oskar zalezlej Nejak se mi nedari dohnat tekutiny... totalne vyschlej Editováno: 21. Červenec 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 jo jo těžká rána opilcova,taky si vždycky říkáš,že už nikdy nebudeš. a bylo i nebos toměl pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 čau Jirko,to máš jedním vycentrovat a budeš OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Tady už všichni chrápou... ... tak dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 jo jo těžká rána opilcova,taky si vždycky říkáš,že už nikdy nebudeš. a bylo i nebos toměl pod kontrolou Vlasto mel sem to pod kontrolou to s tim ze nebudu si rikam pokazde :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 čau,tak dneska už v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2010 Joooj denska už dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.