Červenec 26, 201015 r čemu myslíš věnuješ??jen to umyju šaponem nic jinýho nedělám,oholím hlavu,umyju vousa a hotovo
Červenec 26, 201015 r Ahojky v hospodě. Taky mažu,teda tak za pul hodky a až do neděle olno.Tím Vás nechci nasrat jenom Vás informuju.
Červenec 26, 201015 r ale pinda na křižovatce dorazila až se stopce , tak zastavila - ja zatavil za ni. Pak se rozsvítila couvačka já že si ze mě dělá tak sem začal troubit ať to ani nezkouší mno a pička se rozjela ... bohušel sem stál za ní
Červenec 26, 201015 r Byla ... mno mam to v profilu - nárazník , pravý světlo , pravej blaťák potřeboval bych nalakovat prdel to asi ale neuhraju
Červenec 27, 201015 r no podle mě si tam moc najela a chtěla o trošku zpět,jen nechápu že ji neupozornili parkováky,protože X5 to má snad už standartně.....
Červenec 27, 201015 r Cus Parkovaky nemela - je to videt na te fotce ... vysvetlovala to tak ze zastavila na stopce prvni v krizovatce a rozhodla se couvat ze tam zaparkuje ke krajnici ( kde je zastavka autobusu ) - no ja mel volat policajty asi by se zasmali kluci :DD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.